Тема: lietuviukai ispanijoj
sveiki ,sveiki tautieciai ar esat kas nors pasijungia sioje svetaineje?
ir kaip gi jum sekasi sioje sauletoje salyje?????
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → lietuviukai ispanijoj
sveiki ,sveiki tautieciai ar esat kas nors pasijungia sioje svetaineje?
ir kaip gi jum sekasi sioje sauletoje salyje?????
apie ispanija galiu tiek pasakyti baikit skriausti savo tautiecius ispanijoje-draugaukit....
Kaip gerai , mes poanai lietuviai pvz.....San Pedre ...oi duodam i snapukus neisaukletiems pietieciams
JI TIEM PIETIECIAM REIK BISKI.LABAI JAU HYTRUS VAIDINA!!!!!!!:-):-)
Va va ....zinok visai panasiai
Kokie Lietuviai kiaules,ir paskui stebesi kodel nemegsta lietuviu uzsienije...Tai kad visi elgetes kaip sunsnukiai!!!Net bjauru pasidaro....
o kurioje ispanijos dalyje yra duagiausia lietuviu?
o kodel jus tokie nedraugiski lietuviai ispanijoje,susidariau ispudi kad i ispanija nesaugu vaziuot net kaip turistui....
mano kraste visi lietuviai normalus nesikabineja nei prie vietiniu nei prie kitu visi putiovi bachurai
daugiausia man atrodo gal almerijoj.pas mus irgi jau miesteli like visi faini lt,bet geriau nesnekersim kkokiu buvo cia pries 4 metus ooo
Rimtai vienybes tarp Lietuviu jokios ner...Negana to kad Ispanai i uzseniecius klisai ziuri tai dar ir tarpusavi tautieciai zvairuoja, bent jau Tarragonoj tai jau jo....
O kaip Murcijoj gyvenimelis??
ispanija yra linksma salis linksminkites
ir iswis ko ten waziuot? gerai ir lietuwoj,bent kol nepilnamete esu
taigi iprastai lietuviui i lietuvi ziureti skersai wa pazek treningai kai duoda va pazek koks kietas atemiau telefa
vai vai pas mus tarragonoi tu lietuviu neperdaugiausiai ir kiek as pastebejau tai visi draugiski bent jau kiek teko susitikti visi buvo putivi lietuvaiciai tava lietuvei vienikites ir kaip ten sako gyvenkime draugiskai juk visiems vietos uzteks :-D:-D
Mano vaikino puske gyvena Taragonoj, ten sake labai karsta, o kaip tau ten patinka? as va praleidau savaite ispanijoj (Costa Brava ir Barcelona) ten man labai patiko, labai linksmas gyvenimas!!!!
e o kap darba ispanijoj surasti
Darbo niekas ant lekstutes nepadeda ir neatnesa, reikia jo ieskoti!!!
Darbo niekas ant lekstutes nepadeda ir neatnesa, reikia jo ieskoti!!!
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → lietuviukai ispanijoj