Re: Pirmas kartas
nu jo matos,jus tik nusisnekat ir tiek
tai prisidek ir tu prie nusisnekejimo
ka pamoina?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu jo matos,jus tik nusisnekat ir tiek
tai prisidek ir tu prie nusisnekejimo
ka pamoina?
ne ne zoles tj gyvenime nerukyciau
nors cia ne i tema
Zinojo kajp rukyti zhole, ar kajp myletis?
isprievartavo mane pirma karta mergina, net susijaudint nespejau ar koks drebulys pajimtu ar ka, be to masinoje, taip kad pirmas kartas sux!, bet kas buvo tas buvo... man buvo 17
gal taip ir geriausia kai mergina pirma karta buna patyrusi :V kazkas i isprievartavima ir gaunasi, tik savu noru
tai kad dalykas tas kad mergina nebuvo patyrusi...bet taip gavosi del to kad jos pirmas kartas buvo kad ja ishprievartavo....
va cia tai ne kokia pradzia sexualiniam gyvenime :V gali paskui buti daug sunkumu ir tai panelei ir jos bachurui......
na kazinau.as dar nekalta ir mano manymu tinkamiausias laikas myletis bunant 16m.mano sesuo pirma karta pasimylejo kai buvo beveik 14m.na bet cia pagal zmogu kada per angsti,o kada pats tas.neliaukiu ir neieskau to vienintelio,nes mano manymu tai nesamone,bent man,nepykit jei kas atvirksciai manot. CIA NE I TEMA,BET DZIN
Man tai dar nebuwo Ir bus su ne bet kuo.. Nepatinka man waikinas kai "spaudima" daro :V Jeigu waikinui patinka mergina, jis gali ir palaukti, kada mergina pasitikes waikinu ir nores myletis... pritariat?
na kazinau.as dar nekalta ir mano manymu tinkamiausias laikas myletis bunant 16m.mano sesuo pirma karta pasimylejo kai buvo beveik 14m.na bet cia pagal zmogu kada per angsti,o kada pats tas.neliaukiu ir neieskau to vienintelio,nes mano manymu tai nesamone,bent man,nepykit jei kas atvirksciai manot. CIA NE I TEMA,BET DZIN
nepritariu ! 16 metu yra per anksti.. o apie tavo sese tai patyliu,nenoreciau tokios i zmonas !! juk vapse vaikas 14 metu tai dar smelio dezej bapkes stabeliuoT!!!!!!!!!!!!! hrrrrr
Man tai dar nebuwo
Ir bus su ne bet kuo.. Nepatinka man waikinas kai "spaudima" daro :V Jeigu waikinui patinka mergina, jis gali ir palaukti, kada mergina pasitikes waikinu ir nores myletis... pritariat?
nevisai pritariu !!! per ilagai tikrai nelaukciau .. menesi ir neilgiau ,jei per tiek laiko nesugebes pasitiketi tai nafik tada isvis santykius palaikyti
Man tai dar nebuwo
Ir bus su ne bet kuo.. Nepatinka man waikinas kai "spaudima" daro :V Jeigu waikinui patinka mergina, jis gali ir palaukti, kada mergina pasitikes waikinu ir nores myletis... pritariat?
pritariu tik ziurek, kad kartais netycia neatsitiktu kitaip nei tu nori...
Lina, 16 пишет:Man tai dar nebuwo
pritariu
tik ziurek, kad kartais netycia neatsitiktu kitaip nei tu nori...
uz tai as nepritariu laukti kol mergina uzsinores tai gal da i vienuolyna istoti :?
Diana, 17 пишет:Lina, 16 пишет:Man tai dar nebuwo
pritariu
tik ziurek, kad kartais netycia neatsitiktu kitaip nei tu nori...
uz tai as nepritariu laukti kol mergina uzsinores tai gal da i vienuolyna istoti :?
reikia tik moket sugundyt per daug nespaudziant merginos... pazadink joje aistras ir bus ir pirmas kartas, ir antras.... ir ne taip jau svarbu kiek jai metu
nu, aisku, jei nepasirinksi kokios 13-metes
jei mergina dar tam nesubrendus tai gundik negundes nieko neiseis
na taip tai ieskok jau subrendusios...
Sauliau reikia tik moket gundyt ir viskas gaunasi savaime:)
niu gal ir reik moketi bet ne visada iseina juk ne koks kazanova esu
nu jo buna ir pravlau:( sunkiausia jas itikinti kad beveik neskaudes:)cia pati pagrindine nekaltu merginu baime myletis. jos tiesiog isikalusios i galva kad nezmoniskai skaudes ir to labai bijo.
prisiskaito visur, kad gali skaudet, tai ir bijo. o kai yra baime, ner atsipalaidavimo, tai ir skauda. man atrodo, jog geriau neitikinet, jei nori, kad merginai butu gera su tavim. ateis laikas, gali ir pati pasisiulyt nu o jei mergina tau nerupi, tada jau kita kalba...
jei lauksi kol mergina pati pasiulis tai ir mirsi nep.....s
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas