101

Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje

...meile ateina tada kai maziausiai jos tikiesi...bet ir pasitraukia skausmingai...kiek turi ideti jegu,kad atverstum kita puslapi-kuriame galetum uzrasyti kito varda...vistiek islieka viskas atminti...nors...nors visokios meiles pasitaiko...jei tai yra meile...as ir pati nzn.kas ta meile yra...gal tai tik zodis issireiksti...jus man pasakykit...ar as teisingai svarstau?..

102

turbut... geriausia butu meile netiketi, kad maziau kenteti, bet... Ar galima netiketi tuo, kuo maitinies ir gyveni kiekviena diena?

103

as uz! ;/:?

104

skaudu kai sudusta bet reikia tiketis kitos sirdies ji atsiras kuri suklijuos senas zaizdas......

105

as noriu istoti i jusu kluba sad*

106

ai meile ateina ir praeina big_smile nereik visko per dauk imt i galva lengviau gyvent bus big_smile

107

jo teisybe geriausiai jei myli tai mylek ir neanalizuok ir neieskok priezasciu kas kaip ir kodel.. o kaip sakoma, meile baigiasi po triju metu.. wink

108

sad Na kartajs geriau tikraj nezinoti ko noretu nes paskui f....j gaunas

109

po triju metu..? et, kokia as dar naivi.. ;/ nors gal tai ir tiesa...

110

Ka as galiu pasakyti apie meile? Gal ir galiu paskayti, bet tik ne jums. Ka as galiu pasakyti apie suduzusia meile? Galiu pasakyti ir pasakysiu jums, kad jei ji ir suduzo, tai dziaukites laisve, kol kita neatejo.

111

Tomas, 26 пишет:
Gintaras, 36 пишет:

Gerai siulau sudraskyti mano dosje:
As pradesiu pirmas-man nebaisu as jau kaip sakoma perdeges narys ir galiu nebetyleti.
Vedziau moteri kuri laukesi sunaus nuo kito vyro ,gime berniukas as ji priemiau kaip savo auginome du metus ,paskui jau laukesi kito ,ivyko persileidimas ,po metu gime kitas berniukas ,pagal paskutinius tevystes testus mano jisai ,bet po antro gimimo seima isiro -issikyre zmona ,nes as buvau jai per prastas,tai dabar atrodo sirdis lyg ir sudauzyta bet turiu drauge kuri uzpildo dali suduzusios sirdies ,taciau yra ir sunus -tik jis mazai pasiekiamas todel kad gyvena su buvusia zmona ,...
Klausimelis:
ar verta skubeti tuoktis ir isimyleti per keleta menesiu>??

Atsakymas: NE! Is tavo istorijos galeciau pasakyti kad tik tu pats cia ir kaltas..Niekada nevesciau moters tokioj situacijoj, ir dar po keliu men..Su dabartine drauge jau 2,5 bunam kartu, pyxtames aisku, bet po kokiu 1-2metu supratau kad ji gali buti ta kuria noreciau vesti..O ir siaip pries ja buvo nemazai kitu, kurioms to nepajutau..Todel manau vyras turi pereiti per ne viena moteri kol supras kokios jam reikia, kokia gali tureti, kokiai jis reikalingas ir t.t..

stai pritariu Tomui
o merginu buvo ir bus... tik nereikia pergyventi kad su viena nepasiseke... turbut ne ji Tau skirtoji buvo...

112

cia visiskai sutinku su visajs varijantajs ...

113

geriau patarkit kaip gydyti sudauzyta sirdi???Kaskaip ilga laika poto nebesinori i nieka veltis kai kasnors sudauzo sirdi......

114

na as atvirksciai manau kad geriausiai suduzimus visus gydo naujos pazintys,draugystes.
kaip sakoma meile gydo nauja meile ;]
lengviau taip uzsimirsti

115

Aciu ,Visiems ,...be isimties nes kiekvienas atsakymas ar klausimas ,kitiems padeda apmastyti savo dar nedaryta zingsni ,juk gyvenime ne sachmatu lenta ir pralosusiu ir laimejusiu nera ,visi mokam dziaugtis ,visi verkti,tik jei nesusitaikom sus tuo ka turim tai ieskojimo kelias tesiasi ilgai.

116

Kaip noreciau, kad viskas butu truputi kitaip... atrodo tereikia vieno zodzio, bet...

117

Tomas, 26 пишет:

Butent, svarbiausia yra atsakomybe..Dzin visokie stampai..Todel as ir negaleciau taip greit apsispresti del tos atsakomybes..Bet jeigu jau apsisprendei keisti nieko negalima..Tikiuosi man pasisex gyvenime ir nereikes skirtis..Bent jau stenxiuos tai tikrai kad to neivyktu..Nes jeigu tu kazkam kazka prisieki sulauzyti viska yra ziauru..

Na is visu tavo pasisakymu man susidare nuomone, kad tu isvis nieko nesusirasi, nes tokie krutekai kaip tu kurie eina per simtus merginu dazniausiai taip ir lieka vieni ir gerai panaudoti peliukai niekam nereikalingi

118

Ieva, 24 пишет:
Tomas, 26 пишет:

Butent, svarbiausia yra atsakomybe..Dzin visokie stampai..Todel as ir negaleciau taip greit apsispresti del tos atsakomybes..Bet jeigu jau apsisprendei keisti nieko negalima..Tikiuosi man pasisex gyvenime ir nereikes skirtis..Bent jau stenxiuos tai tikrai kad to neivyktu..Nes jeigu tu kazkam kazka prisieki sulauzyti viska yra ziauru..

Na is visu tavo pasisakymu man susidare nuomone, kad tu isvis nieko nesusirasi, nes tokie krutekai kaip tu kurie eina per simtus merginu dazniausiai taip ir lieka vieni ir gerai panaudoti peliukai niekam nereikalingi

o kaip kitaip jieskot :? aziurinedamas praeinances merginas ir is to ar gali ka nusprest :? turi juk susipazint pabendraut visapusiskai big_smile kat suzinotum ar ji tau skirta ar ne big_smile jei ne tai jieskai toliau kol randi jai pasiseka big_smile

119

jo...nesenai ir man sudauze...

120

nu labutis gal sakysit kwaila esu,kad cia rasau,bet tikrai jauciuos sudauzyta sirdim ir labai noriu pasidalinti sawo skausmu,wa wisai neseniai mane paliko mano draugas,o kai paklausiau del ko,sako jog as esu pasileidus,nors ne karto nebuwau jo isdawus,o jam as jau karta buwau netgi neistikimybe atleidus.wiska dariau,kad tik butu gerai,daug kalbedawom apie ateiti kartu,netgi planawom westuwes...o db likau wiena,ir wisiskai neiasku del ko...niekada negalwojau,kad kada ji pamilsiu,nes jis wisiskai ne mano skonio,bet gywenimas man pakiso koja,ir manau per anksti