Re: Pirmas kartas
tai va tas ir sunkiausia kad jos prisiklauso ar prisiskaito ir bijo. o tada tikrai vargas buna vaikinui kuris bando pralauzti ledus:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tai va tas ir sunkiausia kad jos prisiklauso ar prisiskaito ir bijo. o tada tikrai vargas buna vaikinui kuris bando pralauzti ledus:)
O jei toks bajeris atsitinka kad tik po 4 menesiu draugystes supranti, kad tu jai buvai pirmas ir tau tai yra ganetinai neitikima bet taip buva.... tai gali likti visiskai nesusiprates... o kaip to nesuprasti.. nu va butent kazkaip taip gavosi, del tos pleves irgy likau nesusiprastas krc keistas dalykas... Nesuprantu nieko Oo
jei lauksi kol mergina pati pasiulis tai ir mirsi nep.....s
preistarauju!
:=):=):=):=)
kazko sunkiai beprisimenu kaip ten buvo:o
;D ;D ;D ar tas pirmas kartas tau toks neispudingas buvo?
tikriausiai ne
man 17 buvo ;]
gal ir velai palyginus su kitais diedais kur cia pasakojo didzioji dauguma kad 13-14 ;]
labai juokingai viskas buvo.perdaug jaudinaus,pirma kart prezervatyva bandziau uzsidet ir sh gavos ;]]]
bet uztai 2 kartas buvo labiau nusisekes
ir kas ji tau uzdejo?
;D ;D ;D ar tas pirmas kartas tau toks neispudingas buvo?
O kuo jis turi ispudingas buti kada partneriai nesusiderine, gaunasi disharmonija... ir visu pirma kai abu dar nemoka... Bet su laiku vis geriau ir geriau... Bet pirma karta gal per daug buvau idealizaves ir tikrai stipriai nusivyliau... Ir man beje su tuo prezervatyvu kazkas panasaus buva
O dabar isvis as tu bananu lupenu akyse nenoriu matyt, feee... nesamone myletis su jais.
labas visiems
man buvo 18 tai buvo fantastiska
Diana, 17 пишет:;D ;D ;D ar tas pirmas kartas tau toks neispudingas buvo?
O kuo jis turi ispudingas buti kada partneriai nesusiderine, gaunasi disharmonija... ir visu pirma kai abu dar nemoka... Bet su laiku vis geriau ir geriau... Bet pirma karta gal per daug buvau idealizaves ir tikrai stipriai nusivyliau... Ir man beje su tuo prezervatyvu kazkas panasaus buva
o man tai geras buvo, nors ir abiem pirmas kartas buvo
O dabar isvis as tu bananu lupenu akyse nenoriu matyt, feee... nesamone myletis su jais.
o kodel?
kaip tai jokiu bananu lupenu....cia tai nesamone...tai tu nori pasakyt kad mergina turi tabletes ryt o jus sau laimingai tik ir smagintis....na suprantu jei partnere pastovi,bet jei tik siaip atsitiktine tai tos bananu lupenos reikalingos oi kaip reikalingos....
oj kol man daejo kas tos "bananu lupenos" ... sutinku Kamile..
na cia jau visokiu pasnekovu susirinko.ir dauguma ne vaiku....
taigi gal atsakytumet va i ka....
o ka jei mergina iki 20 ar daugiau metu nekalta...
tai laukia tikros meiles tai bijo tai.....
nu ka pasakytumet sekso isminciai????
ar tai blogai????
as 20 pirma kart pasimylejau.. ilgai laukdama princo gali ir nesulaukti.. o dar tas princas suzinojes jog tau kokie 25 o dar nekalta pagalvos kad gal su tavim kazkas negerai.. aisku as neverciu taves eiti ir prarasti bet taip normaliai mastant.. tai..
lauk toliau gal sulauksi blogai ar gerai tau ir tavo vaikinui spresti kaip jums tinka taip gerai
o koks tikslas tau isaugot ta nekaltybe kas nuo to geriau ar blogiau bus ?
dieve, ta nekaltybe saugo kaip auxa, nereik cia per daug idealizuot, cia tas pac mazdaug va turiu saldaini kuri atiduosiu tik vieninteliam. Vienitelis malonumas siame pasaulyje kuri gali pasiimt uz dyka! ir tai dar stabdo! nesakau krustis su visais is eiles, bet jofana... laukt kazko... iki 25 metu ... krc absurdas
as praradau nekaltybe 14-kos butu buwe puiku jaj nebutume abu toki isitempe:-{:-{
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas