Re: Liemenele: su ar be?
is vis man rodos koks kieno reikalas? jei patogu be, vadinasi be. jei reikia su, tai su. as visaip vaikstau ir i kitu panu papus demesio nekreipiu, na nebent jau buna tokie gabaritai, kad akis labai traukia
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Liemenele: su ar be?
is vis man rodos koks kieno reikalas? jei patogu be, vadinasi be. jei reikia su, tai su. as visaip vaikstau ir i kitu panu papus demesio nekreipiu, na nebent jau buna tokie gabaritai, kad akis labai traukia
as butent del to, kartais ir nenesioju, kad speneliai matytusi, man pvz paciai labai grazu, kai vasara, su vasariska grazia palaidine, ir speneliai grazus matosi tai cia smerkt kazka reik del to? nemanau!!!
:-D:p
visiskaj tau pritariu man ir patinka:Daisku buna labaj sexy liemeneliu kurios dar geriau kartais atrodo:)
Siaip jei didesni papukai pas panele tai tikrai be liemeneles nepatogu... ir su liemenele jie zymiai sexualiau atrodo. Jei mazesni dazniausiai speneliai grazesni buna.... Visur savi privalumai
paprastai su, nes taip patogiau, bet kartais buna ir isimciu, pvz vasara kai ziauriai karsta, o i jokia trefke nereikia, tai visai patogu ir be=) beje, irgi pritariu Snieguolei=)
idomu panos, papasakokit
na ziurint ka turi galvoje :jei miegant tai be, jei dirbant tai su liemenele...
as butent del to, kartais ir nenesioju, kad speneliai matytusi, man pvz paciai labai grazu, kai vasara, su vasariska grazia palaidine, ir speneliai grazus matosi tai cia smerkt kazka reik del to? nemanau!!!
Na nezinau. Pvz man tikrai nepatinka, kai speneliai persisviecia... Tuomet nejaukiai jautiesi. Eini ir jauti gaslius zvilgsnius, kurie krypsta butent ten. Ir tai, jeigu tik zvilgsniai, tai dar nieko, bet drasesni ne tik zvilgsniais, bet ir suksniais, replikom nulydi.
Na nemanau kad kuri banke sedinti kasininke yra su persvieciamais speneliais kazin ar noretu kad taip nepagal etiketa atrodytu darbuotojas....manau kad pagal situacija pasirenkama kada kas dedamasi ant kuno......
jop dada jauciu daznai banke lankyciausi jei taip butu
Snieguole, 21 пишет:as butent del to, kartais ir nenesioju, kad speneliai matytusi, man pvz paciai labai grazu, kai vasara, su vasariska grazia palaidine, ir speneliai grazus matosi tai cia smerkt kazka reik del to? nemanau!!!
Na nezinau. Pvz man tikrai nepatinka, kai speneliai persisviecia... Tuomet nejaukiai jautiesi. Eini ir jauti gaslius zvilgsnius, kurie krypsta butent ten. Ir tai, jeigu tik zvilgsniai, tai dar nieko, bet drasesni ne tik zvilgsniais, bet ir suksniais, replikom nulydi.
taigi grazu turetum buti pamaloninta jei tavo privalumus vyrai pastebi
tu parodai, o jie tik ziuri ir seile varvina
Julija, 19 пишет:Snieguole, 21 пишет:as butent del to, kartais ir nenesioju, kad speneliai matytusi, man pvz paciai labai grazu, kai vasara, su vasariska grazia palaidine, ir speneliai grazus matosi tai cia smerkt kazka reik del to? nemanau!!!
taigi grazu turetum buti pamaloninta jei tavo privalumus vyrai pastebi
tu parodai, o jie tik ziuri ir seile varvina
Nu neee... Man toks demesys visiskai nereikalingas. Malonu, kai kazkas tau ziuri i veida, akis, taciau tikrai ne i papus
na pradziai zvilgsni aisku meta i krutine, o po to taigi ir visa kita nuzvelgia
sakyciau be
sakyciau be
o tu sakyk su
o siaube tik ne jos...kanciu kancios ....vos ne kryziu keliai su liemenele oi kaip nemegstu tokiu dalyku tai dazniausiai esu be jos:)
labai fainiai kai merginos be liemeneliu.ir dar jei reikia joms begti.mmh grazus vaizdai ;]
umm o jeigu dar lyti pradeda:))
ir jeigu dar su didele iskirpte ir netycia iskrenta kasnors
gal jau neisijauskite:)
tai kad perdaug jau linxma cia butu
kuris vaikinas tokiu vaizdu nenoretu pamatyt?
hmm niu tas vaikinukas kuris yra gejus:0
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Liemenele: su ar be?