Тема: sexas neto deka
ar kas nors yra susipazines internetu,ir po to pasimylejas ,ir viskas tuo baigtusi?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sexas neto deka
ar kas nors yra susipazines internetu,ir po to pasimylejas ,ir viskas tuo baigtusi?
as esu susipazines telefonu ir po pasi...
kazkaip bijau, o jeigu susirasineju su kokiu treninguotu Borka uzsimtusiu moteriska nicka?
nu man tai tokie **** nebijau nei kiek
esu tikra, kad tokiu atveju yra ir ne vienas
nu man tai dar nebuvo ir kazkam labai pasiseks jei nebus ... :pp
yra buve man pasiulymu bet neturejau galimybiu... tai vat kad imanoma laisvai rasti vienai nakciai...
nes ne vien vaikinai iesko bet yra ir merginu, tik jos atsargesnes
esu susipazinusi netu ir pasimylejusi,net esu darugavusi metus
na ir man per irc yra buve bet dabar tai nei su viena nebendrauju,nors is neto tai tik 2 tebuvo
internete pazintys for fun nieko rimto nebuna ;D ir nereik
na buvo porakart, tik kartais pagalvoju ar to reikejo...:?
kas ivyko tas ivyko negi pradesi gailetis dabar
gailetis tai nesigailiu - vis ivairove nors diskutuotinos vertes, tik siaip, kazkaip karta pasimeciau kai vaikinas pradejo destyt savo nuomone kaip tai negerai - nei pritart, nei paneigt remiantis sava patirtim, beliko patylet
reikia reikia be to gyventi negalima
na man tai istiesu su tokia kur nete susipazinus iskar pasiraso.. nu tik pasismagint ,rimtai neziuriu....
o kas cia sneka apie kazkokius rimtumus ;]]]
na man tai istiesu su tokia kur nete susipazinus iskar pasiraso.. nu tik pasismagint ,rimtai neziuriu....
Idomiau jus su tuo savo "rimtai\....
As tai einu i tuos netinius pasimatymus tiesiog smagiai praleist laiko, susipazint ir tiek, rezultatas tu pazinciu buna toks koks buna....
O toks jausmas kad dalis zmoniu eina i pasimatyma su potekste " arba tai bus mano antroji pusele visam likusiam gyvenimui, arba net kavos kartu neisgersiu"
Na.....
Evaldas, 20 пишет:na man tai istiesu su tokia kur nete susipazinus iskar pasiraso.. nu tik pasismagint ,rimtai neziuriu....
Idomiau jus su tuo savo "rimtai\....
As tai einu i tuos netinius pasimatymus tiesiog smagiai praleist laiko, susipazint ir tiek, rezultatas tu pazinciu buna toks koks buna....
O toks jausmas kad dalis zmoniu eina i pasimatyma su potekste " arba tai bus mano antroji pusele visam likusiam gyvenimui, arba net kavos kartu neisgersiu"![]()
Na.....
na ,kad kavos kartu neisgerciau tai taip nebuvo ir nebus.. negrazu pabegt nors ir nepatinka tas su kuo susitikai
nu tai ko tylim ?
geriau jau sitaip nei masturbacija!
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sexas neto deka