1

Тема: sexas neto deka

ar kas nors yra susipazines internetu,ir po to pasimylejas ,ir viskas tuo baigtusi?

2

Re: sexas neto deka

Evaldas, 20 пишет:

ar kas nors yra susipazines internetu,ir po to pasimylejas ,ir viskas tuo baigtusi?

as esu susipazines telefonu ir po pasi... wink big_smile

3

kazkaip bijau, o jeigu susirasineju su kokiu treninguotu Borka uzsimtusiu moteriska nicka?

4

nu man tai tokie **** big_smile nebijau nei kiek smile

5

esu tikra, kad tokiu atveju yra ir ne vienas smile

6

nu man tai dar nebuvo smile ir kazkam labai pasiseks jei nebus ... :pp

7

yra buve man pasiulymu bet neturejau galimybiu... tai vat kad imanoma laisvai rasti  vienai nakciai...
nes ne vien vaikinai iesko bet yra ir merginu, tik jos atsargesnes :::353

8

esu susipazinusi netu ir pasimylejusi,net esu darugavusi metus

9

na ir man per irc yra buve smile bet dabar tai nei  su viena nebendrauju,nors is neto tai tik 2 tebuvo smile

10

internete pazintys for fun wink nieko rimto nebuna ;D ir nereik

11

na buvo porakart, tik kartais pagalvoju ar to reikejo...:?

12

Migle, 25 пишет:

kas ivyko tas ivyko wink negi pradesi gailetis dabar big_smile

13

gailetis tai nesigailiu - vis ivairove nors diskutuotinos vertes, tik siaip, kazkaip karta pasimeciau kai vaikinas pradejo destyt savo nuomone kaip tai negerai - nei pritart, nei paneigt remiantis sava patirtim, beliko patylet smile

14

Migle, 25 пишет:

reikia reikia be to gyventi negalima

15

na man tai istiesu su tokia kur nete susipazinus iskar pasiraso.. nu tik pasismagint ,rimtai neziuriu....

16

o kas cia sneka apie kazkokius rimtumus ;]]]

17

Evaldas, 20 пишет:

na man tai istiesu su tokia kur nete susipazinus iskar pasiraso.. nu tik pasismagint ,rimtai neziuriu....

Idomiau jus su tuo savo "rimtai\....
As tai einu i tuos netinius pasimatymus tiesiog smagiai praleist laiko, susipazint ir tiek, rezultatas tu pazinciu buna toks koks buna....
O toks jausmas kad dalis zmoniu eina i pasimatyma su potekste " arba tai bus mano antroji pusele visam likusiam gyvenimui, arba net kavos kartu neisgersiu" tongue
Na.....

18

Migle, 25 пишет:
Evaldas, 20 пишет:

Idomiau jus su tuo savo "rimtai\....
As tai einu i tuos netinius pasimatymus tiesiog smagiai praleist laiko, susipazint ir tiek, rezultatas tu pazinciu buna toks koks buna....
O toks jausmas kad dalis zmoniu eina i pasimatyma su potekste " arba tai bus mano antroji pusele visam likusiam gyvenimui, arba net kavos kartu neisgersiu" tongue
Na.....

na ,kad kavos kartu neisgerciau tai taip nebuvo ir nebus..  negrazu pabegt nors ir nepatinka tas su kuo susitikai

19

nu tai  ko tylim ?

20

geriau jau sitaip nei masturbacija!