Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ten cia adminai sudmaliai nemoka nieko tropniai padaryt dipo banas bet visvien rasyt gali apsurdas reikia sistema tvarkyti
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 27 28 29 30 31 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ten cia adminai sudmaliai nemoka nieko tropniai padaryt dipo banas bet visvien rasyt gali apsurdas reikia sistema tvarkyti
nesikuklink priimk taip kaip yra ir visas pasaulis tau puls po kojom
nesikuklink priimk taip kaip yra ir visas pasaulis tau puls po kojom
Pasake saulius ir gipsas ! ~
ai nu krc.. jei jau neberasius tai vsio zinokit... uzpuole mane ir nugalabyjo....
ok mes paruosim tau grazia vietike kur palaidosim nesijaudink ! Kuklieji tavim kukliai pasirupins ! ~
:-[ as jau maniau meeta surengs... geliu atnes..
bet tai krutai patekau tarp isrinktuju su geltona korta dabar tarp vienetu kurie su banu sedi... esu deive... ne nu ka dar galima gauti??
ai nu ir sitas imanomas ;DDD Vot Klaipeda tai suspenda daro su meetais kol neatsiras Klaipediskiu nariu O Vilnius tai ko jus miegat?! :V alio hebra tusinkites kol dar gyvi !
bet tai krutai patekau tarp isrinktuju su geltona korta dabar tarp vienetu kurie su banu sedi... esu deive... ne nu ka dar galima gauti??
Tu pasiekei virsuniu virsune ;D tau sakau lygiu nebera;) tobulejimo virsune :DDDDDDD
az zinau kur galima bus tave pakast pas mane ziurau obelis viena pavytus busi vietoi trasos
:] ;D
az zinau kur galima bus tave pakast pas mane ziurau obelis viena pavytus busi vietoi trasos
kad ir kuklus bet naudos ieskaisi...
tai zinai kaip ten sakoma... kuklumu nebusi sotus ;DDDDDDDDDd
niu as ir nepasikuklinsiu oboliuku tai norisi
na jo jau is manes trasa kokia gera bus.. vaje vaje.. o uoboliai bus saldus saldus... tik nebijai kad vaidensiuosi tau naktimis... ir raudosiu kad mane viena mirstanciam sode uzkasei??
nu jei vaidensies tai eisim pas gydytojus tikrintis sveikatos ;D na o is kitos puses tai liux ~ Palaikysi kompanija naktimis prie alaus ir obuoliu medzio
nee as jau priprates daznai man jau vaidenasi
nu jei vaidensies tai eisim pas gydytojus tikrintis sveikatos ;D na o is kitos puses tai liux ~ Palaikysi kompanija naktimis prie alaus ir obuoliu medzio
niu jop blm gal oboliukai suresni bus kaip uzkanda tiks
nu... pakepsim ant petelnes tai vietoj duonos sueis ~
jo suseim visi aplink lauza... gaila tik alaus negalesiu gert....
Страницы Назад 1 … 27 28 29 30 31 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~