Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[Закрыто] NARKOTIKAI (Страница 7 из 15)
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 121 по 140 из 281
- Audrius, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: NARKOTIKAI
gali per daug nesigailet nes **** nuo speedo panasus atchodai buna. sekancia diena turi gert relaniuma, bromezepama ar panasu suda. na jei plastelino 100g turi tai aisku i pyraga idet negaila:) bet man vis tiek kepniai tik geru dalyku gadinimas:) va nebent grybu nuoviras patinka, patasko linksmai:)
- Audrius, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
ralaniumo reikia kad adchodai lengvesni butu, nes kai reik eit miegot tai zopa buna. siaip relaniumas raminamieji, kai visa pacioka ipisi tai ir migdomieji. **** siaip geras dalykas tas relaniumas **** kainuoja 1.50 o tasko nesveikai:D:D tik **** atminti labai pravalo buna kad neatsimeni ka visa savaite veikei. cia buvo tik karta atsmenu kad nusipirkau 12 pacioku kaune o atsigavau po 8 dienu palangoj:D:D po to karto biski uzrisau su vaistais:D:D
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
- Неактивен
- Audrius, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
recepto reik:D:D:D bet lietuvoj cia maza problema:D relaniumas ir panasus **** sirdziai nekenkia, **** as jau 4 metus varau, nuejau sveikatos pasitirint tai **** kepenis inkstai sirdis sako kaip nauji ****:D tik **** galva sunkiai veikia bet bilobilis viska sutvarko:D:D:D **** zajabis kad as cia toks ne vienas **** atsirado maladec vaikinuku kaip evaldas:D
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
- Неактивен
- Audrius, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
**** kazkaip svirksto bijau, bet durciaus nebent heros kai gyvent nusibos:D:D:D siaip dar yra vienas ir galingas ginklas tai bromezepam 6mg tabletes. jos atomine:D:D megstu toky kokteily i stikline 0.3 ipisi finlandios vodkos ir nuskandini 10 bromezepamo tableciu:) fantastika
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
- Неактивен
- Airinga, 17
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
susilaikau.... jei jau asmuo taip atsipalaiduoja ir jaucia kaifa tai ko aiskint kitam zmogui kad tu blogai darai nedaryk taip,juk jis sau gyvena,save zaloja,aisku skaudu kaip brangus zmogus iklimsta i tai ,bet juk nepabandes nesuzinosi .tad gyveni viena karta ir reik viska ismegint:)
- Vyga, 25
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
man jie patinka ir jie man patinka ir patiks:p
- Simona, 22
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
- Audrius, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
ka tu cia norejai pasakyt taip ir nesupratau:D tu man gali paaiskint savo paskutiny sakiny nes **** nieko neikirtau:D tipo siulai mum tapt barygom?:D
- Simona, 22
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
galbut.... kiekvienam juk savo , argi ne taip?:)
- Audrius, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
- Dalius, 23
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
geriau jau ash vaiksciosiu su melyna nosim nuo alkoholio nei prie tu **** priprasiu, pabandziau nepatiko ir viskas
- Lukrecija, 31
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
- Dalius, 23
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
O kaip ta dalyka pavadint? Grazesnio zodziaus nesuradau
- Jurgita, 14
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
**** pyragas kur pyragas vos matosi pro aguonas xDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Audrius, 21 пишет:gali per daug nesigailet nes **** nuo speedo panasus atchodai buna. sekancia diena turi gert relaniuma, bromezepama ar panasu suda. na jei plastelino 100g turi tai aisku i pyraga idet negaila:) bet man vis tiek kepniai tik geru dalyku gadinimas:) va nebent grybu nuoviras patinka, patasko linksmai:)
o pas mano mociute tokiu vaistu pilna ;]
- Audrius, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Arunas, 20 пишет:Audrius, 21 пишет:gali per daug nesigailet nes **** nuo speedo panasus atchodai buna. sekancia diena turi gert relaniuma, bromezepama ar panasu suda. na jei plastelino 100g turi tai aisku i pyraga idet negaila:) bet man vis tiek kepniai tik geru dalyku gadinimas:) va nebent grybu nuoviras patinka, patasko linksmai:)
o pas mano mociute tokiu vaistu pilna ;]
gerai kad amzius tavo mociutei netrugdo linksmintis:D
Сообщений с 121 по 140 из 281
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.