Тема: TOKIO HOTEL - Schrei!
Progresas ar nuopolis?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → TOKIO HOTEL - Schrei!
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Progresas ar nuopolis?
dievinu Tokio Hotel ir visas ju dainas..pabandot kas nors stumt:-)
nu man jie nlb patinka ;//..nemegstu as ju..nemegstu;//..vistiek goldfingeriai irsystemai bus geriausi
tokio hotel tik apsimeteliai ir tai mano nuomone jaj kam nepatinka taj ..... ps
TH valdo visus ir jie tikrai nera apsimeteliai... Jiem tikrai nereikia apsimetinet... Ne tas ju lygis... O u Godut nemegsty TH o kazkas ziauriaij nemegsta tavo goldfingeriu ir systemu kuriuos tu taip dievini
systemus ir as diewinu bet negaleciaw to paties pasakyt ape TH:)
wisi turi savo dievukus. negalima megt viska. bet del to kad neklausai nereikia smerkt ir stumt. paprasciausiai reikia neklausyt. juk niekas nevercia gyvenkime draugiskai
Gal nuopolis...
ooOOOO...tokio hotel<<...mano >>da best<< o ypach >>Billiukas...mana meile<<........:@:*<--ash & Bill[mergos nepykit<<...
va..va..va.......>> ich liebe Bill kaulitz>>>:@:*bill
dar viena shudina geju grupe kur musu visuomene ejna bernai daros kaip mergos mergos kaip bernai baisu...galit duot ta geltona bent ramiau tai pasakius...
Niekada nesuprasiu, uz ka paaugliai juos taip myli. Kazkokia grupe vaikams. Neilgai jie gyvuos. Tikiuos.
aš taipogi nemegstu šios grupes. visiška popsa groja.
ooOOOO...tokio hotel<<...mano >>da best<< o ypach >>Billiukas...mana meile<<........:@:*<--ash & Bill[mergos nepykit<<...
b.l.e negaliu skaityt tokiu svaigimu
bukit geros males neterskit forumo su savo kvailais pasisakymais
beto ir ne i tema visiskai. nonsensas
lb pritariu Egidijui ir Erikai.. tikraj nesuprantu kas gali klausytis sios grupes.. na is forumo matosi.. malalietkos po 13 - 14... tik ir floodina forumus sawo nesamonemis... tas billas atrodo kajp merga, o wisos mazes pametusios galwas.. gal dar pradekit mustis del.. geriau pasidarys...
lb pritariu Egidijui ir Erikai.. tikraj nesuprantu kas gali klausytis sios grupes.. na is forumo matosi.. malalietkos po 13 - 14... tik ir floodina forumus sawo nesamonemis... tas billas atrodo kajp merga, o wisos mazes pametusios galwas.. gal dar pradekit mustis del.. geriau pasidarys...
oi kaip tau pritariu
o vaikuciai kaip man jusu gaila kai uzaugsite tai netgi geda bus kazkam sakyti kad ju klausete
jei dar apskritai kasnors zinos kas jie tokie buvo
ilove tokio hotel tom and bill
o dieve dar viena galit jus baigt...be to norm metus uzsyrasik nes matos kad ne 12 neturi...
Justina, 17 пишет:lb pritariu Egidijui ir Erikai.. tikraj nesuprantu kas gali klausytis sios grupes.. na is forumo matosi.. malalietkos po 13 - 14... tik ir floodina forumus sawo nesamonemis... tas billas atrodo kajp merga, o wisos mazes pametusios galwas.. gal dar pradekit mustis del.. geriau pasidarys...
oi kaip tau pritariu
o vaikuciai kaip man jusu gaila kai uzaugsite tai netgi geda bus kazkam sakyti kad ju klausete
jei dar apskritai kasnors zinos kas jie tokie buvo
puikus poziuris, bet lb abejoju ar po metu juos kas nors zinos... pasibaigs bumas, neliks ir grupes...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → TOKIO HOTEL - Schrei!