101

Re: Kas zavi vyrus...?:)

kažkokia filosofinę problemą sprendžiat...

102

Auris, 19 пишет:

niu pavyzdziui jei susipazysti su zmogum bet is isvaizdos jis tau nepatinka, o charakteris labai patinka... tai pazinti zinoma galima testi bet as jokiu budu neisivaizduoju jos kaip paneles. Kaip su drauge bendrauji ir tiek. wink

o kad test pazinti kaip ne su drauge tai vien isores grozio irgi nepakanka. As tai labai kreipiu demesi i charakteri... juk jei draugaut su zmogum tai reik pirma zinot su kokiu, o jei tas charakteris toks levas kad tu su juo nesugebesi draugaut, tai kam ir vargintis? smile

andriau kolega, ka jus cia dabar skiedziate? tu gi neisi prie bomzes ieskodamas grazaus vidaus.o kodelgi? todel kad tau atgrasi butent isvaizda.jei tau zmogus negrazus tu automatiskai isvis neieskai to vidaus ir net nebandai.ir taip jei isvaizda patiko tada gilinies kas ten toliau be isvaizdos to zmogaus inventoriuje yra ;]

103

Arunas, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

niu pavyzdziui jei susipazysti su zmogum bet is isvaizdos jis tau nepatinka, o charakteris labai patinka... tai pazinti zinoma galima testi bet as jokiu budu neisivaizduoju jos kaip paneles. Kaip su drauge bendrauji ir tiek. wink

o kad test pazinti kaip ne su drauge tai vien isores grozio irgi nepakanka. As tai labai kreipiu demesi i charakteri... juk jei draugaut su zmogum tai reik pirma zinot su kokiu, o jei tas charakteris toks levas kad tu su juo nesugebesi draugaut, tai kam ir vargintis? smile

andriau kolega, ka jus cia dabar skiedziate? tu gi neisi prie bomzes ieskodamas grazaus vidaus.o kodelgi? todel kad tau atgrasi butent isvaizda.jei tau zmogus negrazus tu automatiskai isvis neieskai to vidaus ir net nebandai.ir taip jei isvaizda patiko tada gilinies kas ten toliau be isvaizdos to zmogaus inventoriuje yra ;]

Visu pirma, as Aurimas. Antra, skaityk ka rasau. O rasau, kad isvaizda yra svarbi. Tad taip jei ten stoves bomzas, tai manes nedomins. Taciau jei ten stoves blondine manikene, ir pabendraves as suprasiu kad jos galvelej tera tik vienas siulas ir tas pats skirtas tik tam kad prilaikyt ausis surisus, tai spek ka as su tokia veiksiu? Ogi nieko, palinkesiu gero kelio.

O jei zmogus ir nera labai jau stebuklingas savo isvaizda, taciau turtingas vidumi, tai su juo bent kaip su draugu gali pabendraut. Ko negaletum padaryt su tupa blondine. wink

Amen.

104

100% pritariu.tam ir duota išvaizda, kad atkreiptų dėmesį.vidinis grožis, vidinis grožis....kaip papūgos.

105

papuga tu papuga... su savo isore toli nenukeliausi. Zinoma, pirma ispudi padarysi. Pakeresi ir panasiai. Taciau protingas vaikinas greitai atsipeikes suprates kad pas tave makaulej vakuumas. Su tokia "blondine manikene" nieko idomaus ir nenuveiksi. Pasisodint kaip lelyte as galiu ir pripuciama manikene, man nereik gyvos, kad tik pasigrozet ja. smile Tad isores grozis tai dar nera VISKAS !

106

ups aurimai atsirpasau ;]
liejas jau man tie tekstai ir vardai

107

Arunas, 20 пишет:

ups aurimai atsirpasau ;]
liejas jau man tie tekstai ir vardai

pats laikas pailset nuo kompo tada big_smile~

108

Auris, 19 пишет:

papuga tu papuga... su savo isore toli nenukeliausi. Zinoma, pirma ispudi padarysi. Pakeresi ir panasiai. Taciau protingas vaikinas greitai atsipeikes suprates kad pas tave makaulej vakuumas. Su tokia "blondine manikene" nieko idomaus ir nenuveiksi. Pasisodint kaip lelyte as galiu ir pripuciama manikene, man nereik gyvos, kad tik pasigrozet ja. smile Tad isores grozis tai dar nera VISKAS !

prašau čia manęs blondine manekene nevadinti.toli gražu.dėl to ir žinau, kad nusipeza tie, kurie aiškina, kad išorė nelabai svarbi.o protelio dar ir paskolinti galiu, jasno?

109

Teisingai, pradek jau dabar lizingu skolintis protelio. Kai pagaliau dasus, kad isores grozis dar nera viskas, tada ir pakalbesim. wink

110

vaikyti, koks tu nesugadintas...:)norėčiau pamatyti tavo merginą

111

Indre, 26 пишет:

Senele, neturiu tokios. wink

112

Manau kad vyrai žavisi asmenybėmis o ne suvargusiomis prielipomis

113

Auris, 19 пишет:
Indre, 26 пишет:

Senele, neturiu tokios. wink

vuo blyn,da tokio komplimento nebuvau gavusi:)nu bet aciū:):):=) vis tiek manau, kad vaikinams labai svarbi išvaizda.

114

Vytaute, 22 пишет:

gal galima konkrečiau?lyg ir sutikčiau,bet norėčiau tiksliau:)

115

Kaip sauksi taip atsilieps. wink Kaip pati pavadinai, taip ir atgal gavai wink

116

Auris, 19 пишет:

Kaip sauksi taip atsilieps. wink Kaip pati pavadinai, taip ir atgal gavai wink

nu nesigilinsim į lietuvių kalbos subtilybes:)))

117

Julija, 19 пишет:
Vytenis, 19 пишет:
Julija, 19 пишет:
Jurga, 26 пишет:

koki jus kvaili.reikia zeti i zmogaus vidu, o ne i grozi ilgai su groziu negyvensite smiletongue

Kaip ten bebutu, nesakyk, Jurga, kad niekada nekreipi demesio i zmogaus isvaizda. Vistiek nepatikesiu:D)

bludiji kazka

Kodel, Vyteni, bludiju? Juk susipazindamas su zmogumi, visada pirmiausia atkreipi demesi butent i isore, o tik tada zvelgi i bendravima ir supranti, nori tu ta bendravima testi ar ne. Nesakau, kad turi buti modelio isvaizda. Tiesiog toji isvaizda turi tave kazkuo sudominti, patraukti. Juk tai, kas vienam zmogui grazu, kitam gali visiskai nepatikti.Taip Julija bet nekiekvienam žmogui gamta davė gražias akis, gražias kojas, gražią figūrą ar panašiai.Ką daryti tokiems žmonėms kur tuo neturi eiti ir kartis.

118

Indre, 26 пишет:
Vytaute, 22 пишет:

gal galima konkrečiau?lyg ir sutikčiau,bet norėčiau tiksliau:)

Aš nuorėjau pasakyti kad per prievartą mielas nebūsi. Dažniausiai manau kad vyrai susidomi asmenybę.Taip kievienas žmogus turi savo skonį ir tai kiekvienas atkreipia dėmesį kas traukia akį.Bet tai būna laikinas procesas.Bet aišku aš čia neprivalau sakyti tai kuo aš nenuoriu sakyti.Aš pasakiau tiek kiek galiu ir tu manyk ką nuori.

119

nu ka as zn... man asmeniskai svarbu butu kad ne tik asmenybe ten kazkokia butu kuri man labai patiktu, bet ir isvaizda turi buti man prie sirdies. Aisku su isvaizda visa gyvenima negyvensi, bet kas sake kad rinktis mergina reik tik pagal grozi:) zdz turi buti ir to ir to. Ka ko gero siam pasaulyje neimanoma surasti...

120

noriu zmonoes vyresnes 2-3 metais:)