1

Тема: Klausomiausia daina

Kokios siuo metu dainos klausote dazniausiai t.y. kokia daina jus "veza" smile

2

Re: Klausomiausia daina

Dj Slon - Pidmanula big_smile

3

Nirvana - breed

4

Sean Tyas - Lift

P.S. daina nepavadinciau, cia labiau kurinys... smile

5

veza mane tai mashinos autobusai ri kitos transporto priemones skirtos vezti smile bei narkotines smile jos yr net paskraidina kaip sakant smile o siaip tai patinka Daug . neimanoma man ish mano fonotoekos ishskirti bent viena labiausiai paitnkanti ju begale smile ir kai ju begale sunku klausyti smile dazniausiai buna viduriukas tik klausomas ir next big_smile

6

jo mane irgi masinos veza smile
kazkaip man dabar visos vienodos

7

ne vien masinos veza big_smile o kur motociklai, dviratukai, troleibusai big_smile furos? ;D

8

nu tu jau parasei wink
kam dar karta rasyti:?

9

oi kokie jus priekabus, juk veza parasiau su kabutemis, o be to klausiau ne kokia tranporto priemone veza, o daina hmm

10

oi veža veža nežinau, kas te dainuoja ir groja, bet visada smagu klausytis garso takelio iš filmo "Fryda"

11

siuo metu dazniausiai klausau turbut C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix) smile

12

o pas mane siuo metu dazniausiai groja DJ Tiesto "Close to you", ATB "Let you go 2005 reworked" ir DJ Dozhdik vs Crazy Frog "Pochemu zhe" (nors siaip rusiskos muzikos nemegeja)

13

uztenka kitaip parashyt ir puse temu jau ot apie transporto piremones big_smile nesupranta zmones forumo sad nors be to ot parashytu ir ka klauso big_smile jurgita nepriekabus as esu;) tesiog pajuokauju ir viskas smile

14

Siu metu labiausiai Velka: Rick Ross-cross that line (feat akon)

15

db tai red hot chili peppers - snow(hey oh)

16

korn -word up! smile iswis kornai weza big_smile

17

man tai jokios issiskiriancios nera big_smile

18

cylsound_-_get_drill__work

19

ale visi maishot kas siuo metu groja nuo labiausiai patinkancios dainos wink KEISTEYBES: D nesusiprateliai ;D ;D ;D

20

Ignas, 20 пишет:

siuo metu dazniausiai klausau turbut C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix) smile

liux wink
siulau dar Ocallaghan & Kearney - Exactly wink originali versija laabai liux smile nu ir Giuseppe Ottaviani remixiukas neblogas.. wink