Re: Myliu 3 vaikinus=/
negerai tris myleti nes su visais trim susipyksi ir issiskirs jums keliai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Myliu 3 vaikinus=/
negerai tris myleti nes su visais trim susipyksi ir issiskirs jums keliai
nu bet ji visteiek bajerius skaldo
Myliu 3 vaikinus, ir nezinau kuri labiau =/
Tu nemyli tu tik žavėsi kai aš buvau 14 aš sakydavau kad myliu pamačiusi simpatišką vaikiną
14 metu mergaite ka ji gali myleti
Nesakyk visi žmonės turi jausmus prisimink save 14 metų
Edvina, 14 пишет:Myliu 3 vaikinus, ir nezinau kuri labiau =/
Tu nemyli tu tik žavėsi kai aš buvau 14 aš sakydavau kad myliu pamačiusi simpatišką vaikiną
manau cia su visais taip buna
Diana, 17 пишет:ka gali mylet? gal mama teti suniuka broli ar sese?
nepamirsk seneliu
dekui, kad priminei juos
jus dar kates uzmirsote
ir papugeles ir kanareles ir balandzius ir kitus skrajunus ir roplius ir grobuonis niu krc daug ka dar uzmirsot:-D
o as myliu visas merginas :? tai ka man daryti
joa, tejsingaj! as ir myliu visus vajkinus:=)
Nei vieno tu nemili tik apgaudineji ir save ir jos tad baik zaist tokius zaidimus per jauna dar
del amziaus tai buna ir isimciu, kad ir tokio amziaus merginos gali myleti...bet situ atveju...pasakysiu...sorry bet tu tikrai nezinai, ka reiskia myleti...jei myli tai tik viena ir kiti tau kaip ir neegzistuoja...o jei tu dar nezinai apie ju jausmus...tai nu...tu bent juos pazisti?kalbi su jais? ar "isimylejai" ju isvaizda?
Myliu 3 vaikinus, ir nezinau kuri labiau =/
Na ir sugebejimai, beveik kaip pas jogus...
Seip ydomu, ar ymanoma MYLETI kelis vaikinus ar merginas? jei taip, tai man, kvailam vaikiui paaiskinkit, kas yra ta meile? ;D
nu manau kad tu tikrai nemyli 3 vaikinu ...gal esi jais tik susizavejusi...gi triju mylet neimanoma....o gal?... manau kad turi labai pagalvoti kuris tau patinka labiau ir jy issirinkti
nu manau kad tu tikrai nemyli 3 vaikinu ...gal esi jais tik susizavejusi...gi triju mylet neimanoma....o gal?... manau kad turi labai pagalvoti kuris tau patinka labiau ir jy issirinkti
Manau, kad patinka visi trys vaikinai o gal ir dar daugiau, nes taippat manau, kad to vaikisko naivumo pas temos autore taippat netruksta...
Na tiesiog taip manau, jei klystu, atsiprasau. :V
Merginos baikit muilo operas ziuret ((Fernandas,Dijegas ar Bronius) Bet Bronius myli Kaze o Kaze myli Fernanda) Gadina smegenis jaunam protui.
Merginos baikit muilo operas ziuret ((Fernandas,Dijegas ar Bronius) Bet Bronius myli Kaze o Kaze myli Fernanda) Gadina smegenis jaunam protui.
nors ir pati esu mergina....Robertai supper parasei:D:D))))
Ar cia meile... as iki siol rimtos meile mesu ragavusi...
susirask 4vaikina ir bus ramu:)
:DDDD kokia ten ta meile :]]]]]] wake up rise and shine :DDDD
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Myliu 3 vaikinus=/