Тема: Klausomiausia daina
Kokios siuo metu dainos klausote dazniausiai t.y. kokia daina jus "veza"
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klausomiausia daina
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kokios siuo metu dainos klausote dazniausiai t.y. kokia daina jus "veza"
Dj Slon - Pidmanula
Nirvana - breed
Sean Tyas - Lift
P.S. daina nepavadinciau, cia labiau kurinys...
veza mane tai mashinos autobusai ri kitos transporto priemones skirtos vezti bei narkotines jos yr net paskraidina kaip sakant o siaip tai patinka Daug . neimanoma man ish mano fonotoekos ishskirti bent viena labiausiai paitnkanti ju begale ir kai ju begale sunku klausyti dazniausiai buna viduriukas tik klausomas ir next
jo mane irgi masinos veza
kazkaip man dabar visos vienodos
ne vien masinos veza o kur motociklai, dviratukai, troleibusai furos? ;D
nu tu jau parasei
kam dar karta rasyti:?
oi kokie jus priekabus, juk veza parasiau su kabutemis, o be to klausiau ne kokia tranporto priemone veza, o daina
oi veža veža nežinau, kas te dainuoja ir groja, bet visada smagu klausytis garso takelio iš filmo "Fryda"
siuo metu dazniausiai klausau turbut C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix)
o pas mane siuo metu dazniausiai groja DJ Tiesto "Close to you", ATB "Let you go 2005 reworked" ir DJ Dozhdik vs Crazy Frog "Pochemu zhe" (nors siaip rusiskos muzikos nemegeja)
uztenka kitaip parashyt ir puse temu jau ot apie transporto piremones nesupranta zmones forumo nors be to ot parashytu ir ka klauso jurgita nepriekabus as esu;) tesiog pajuokauju ir viskas
Siu metu labiausiai Velka: Rick Ross-cross that line (feat akon)
db tai red hot chili peppers - snow(hey oh)
korn -word up! iswis kornai weza
man tai jokios issiskiriancios nera
cylsound_-_get_drill__work
ale visi maishot kas siuo metu groja nuo labiausiai patinkancios dainos KEISTEYBES: D nesusiprateliai ;D ;D ;D
siuo metu dazniausiai klausau turbut C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix)
liux
siulau dar Ocallaghan & Kearney - Exactly originali versija laabai liux nu ir Giuseppe Ottaviani remixiukas neblogas..
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klausomiausia daina