1

Тема: Jaunieji muzikantai...Ka galite pasakyti apie juos?

smile

2

Re: Jaunieji muzikantai...Ka galite pasakyti apie juos?

na galeciau pasakyti tik tiek gyvenkit ir tobulekit linkiu jums viso ko geriausio brangieji.

3

palinkejimas : atsiduokit brandziai kurybai bet ne parsiduokit pigiai publikai ;D

4

Tautvydas, 20 пишет:

palinkejimas : atsiduokit brandziai kurybai bet ne parsiduokit pigiai publikai ;D

o ka tautvydai skaitai pigia publika?:)

5

as skaitau atlikejus parsidavusius pigiai publikai tokius kurie net nesugeba sukurt savo dainos , ar atlikti kurinio gyvai ... jeigu jis menininkas tegu nebuna jis verslininku ... tai tiek smile

6

Benas, 23 пишет:
Tautvydas, 20 пишет:

nera tokio dalyko kaip pigi publika mano nuomone , bet esu daug kartu girdejas fraze "parsidave pigiai publikai" tad ir pavartojau ... labai sorry jei issireiskiau ne taip kaip norejau

7

Tautvydas, 20 пишет:
Benas, 23 пишет:
Tautvydas, 20 пишет:

nera tokio dalyko kaip pigi publika mano nuomone , bet esu daug kartu girdejas fraze "parsidave pigiai publikai" tad ir pavartojau ... labai sorry jei issireiskiau ne taip kaip norejau

Nieko tokio zmogau mes suprantame.Bet matai visi skaito kad pigi publika kurie klauso to popso kuris visiems neformalas nepatinka ar tai yra teisinga,tada juk gaunasi puse Lietuvos.

8

dekuij uz palinkejima smile stengsimes smile pigi ar ne pigi publika visada liks publika o be jos nebutu ir muzikantu big_smile

9

beje labai viskas remiasi i pinigus ir sunku be ju prasimusti smile