Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Jaunieji muzikantai...Ka galite pasakyti apie juos?
Страницы 1
na galeciau pasakyti tik tiek gyvenkit ir tobulekit linkiu jums viso ko geriausio brangieji.
palinkejimas : atsiduokit brandziai kurybai bet ne parsiduokit pigiai publikai ;D
palinkejimas : atsiduokit brandziai kurybai bet ne parsiduokit pigiai publikai ;D
o ka tautvydai skaitai pigia publika?:)
as skaitau atlikejus parsidavusius pigiai publikai tokius kurie net nesugeba sukurt savo dainos , ar atlikti kurinio gyvai ... jeigu jis menininkas tegu nebuna jis verslininku ... tai tiek
Tautvydas, 20 пишет:palinkejimas : atsiduokit brandziai kurybai bet ne parsiduokit pigiai publikai ;D
nera tokio dalyko kaip pigi publika mano nuomone , bet esu daug kartu girdejas fraze "parsidave pigiai publikai" tad ir pavartojau ... labai sorry jei issireiskiau ne taip kaip norejau
Benas, 23 пишет:Tautvydas, 20 пишет:palinkejimas : atsiduokit brandziai kurybai bet ne parsiduokit pigiai publikai ;D
nera tokio dalyko kaip pigi publika mano nuomone , bet esu daug kartu girdejas fraze "parsidave pigiai publikai" tad ir pavartojau ... labai sorry jei issireiskiau ne taip kaip norejau
Nieko tokio zmogau mes suprantame.Bet matai visi skaito kad pigi publika kurie klauso to popso kuris visiems neformalas nepatinka ar tai yra teisinga,tada juk gaunasi puse Lietuvos.
dekuij uz palinkejima stengsimes pigi ar ne pigi publika visada liks publika o be jos nebutu ir muzikantu
beje labai viskas remiasi i pinigus ir sunku be ju prasimusti
Страницы 1
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Jaunieji muzikantai...Ka galite pasakyti apie juos?