Re: kaip jums flora?
heh.ziuri dar ir kaip;>
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kaip jums flora?
heh.ziuri dar ir kaip;>
;>
Na kartais tai tikrai "pavaro"(; visi.kartais paziuriu.nu kai tie vaikai prikrecia visokiu nesamoniu...:[
nerealus serialas...mano megstamiausiau nepraliaidziu nei vienos serijos nei rytais nei vakarais o koks jums panikes labiausiai patinka aktorius is pelenes istorijos?
man taj Fryzeris... :*
nuostabus serialas . o ypac jo aktoriai florencija ir fabio di tomaso
a....man jis irgi patinka ))) visai idomu paziuret..... tik antroji dalis man labiau yra triuksmingesne (na flora labai daznai jau reikia, "piktieji" labai persistengia vaidindami.......pirmoje dalyje flora buvo ramesne ir kuklesne.......as taip manau....
nemaciau nezinau ir nenoriu
Uch, Floricienta tj patinka db labai Ypač 2005 m. sezonas... Maxsas *.* Lb gražios dainos <pasigirsiu, visas turiu:D > Spektakliai irgi lb gražūs Tik kartais nervina sumaištis per TV serijas... O db tokios liūdnos serijos.. 100 serijoj Maksas delfiną ves... T.T Na, bet graži pabaiga lb lb bus Be to, MxF susilauks trinukų :-]
PATS SLYKSCIAUSIAS SERIALAS KOKI TIK YRA RODE..... TOKS DURNISKAS KAD WEMT NUO JO WERCIA
Wisaj Nieko :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PATS SLYKSCIAUSIAS SERIALAS KOKI TIK YRA RODE..... TOKS DURNISKAS KAD WEMT NUO JO WERCIA
Visi mes suprantame tai skirtingai Juk dėl skonio nesiginčijama
diewinu si seriala:pp:pp:pp:pp:pp::: geras bjis o ypac aktoriai
Man ir patinka,bet pirmos dalies paskutine serija kazkokia nesamoninga,jau per daug fantazijos...Bet sejp taj viskas ok
nja fajnas serijalas :-D:p
na visai nieko, kartais pasiziuriu
oi, pelenes istorija man lb patinka. nors kartais flora buna kvaila...:) bet seip taj cool!!!:D
Pirma karta apie toki girdziu... O prie ko cia flora?
Pirma karta apie toki girdziu... O prie ko cia flora?
prie to kad flora pagrindine pelenes istorijos veikeja. vat
as irgi ziuriu flora ma lb patink :-) tik lb nerwin kai tos raganos wisokiu nesweiku planu sumasto ir wiska sugadin..ir db lb liudnos serijos ir tie weikejai wisi kazkokie pabale tamsei rengas:()
Man tai patinka Flora tik kad dabar pradėjo rodyt visokias nesamones
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kaip jums flora?