Re: Kajp Jums Uzsienietes merginos :D
na jo cia tai taip
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kajp Jums Uzsienietes merginos :D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na jo cia tai taip
Nu jo Geriau shejp taj Lt
Nes Uzsienietes dazniawsiaj buna arba Storos Arba Juodos
Arba Baltos net
Man Shejp Lt Mergos Grazesnej , nej uzsienietes, Todel, Kad jos Graziaw ydegusios Ir Wisa Kita
Nu jo
Geriau shejp taj Lt
Nes Uzsienietes dazniawsiaj buna arba Storos Arba Juodos
Arba Baltos net
Dabar jau zinosi kokios uzsenietes?
is tikruju lietuvaites yra lb liux.....bet pasitaiko tokiu retu...tokiu fu....vulgariu....zemo intelekto,kad...feeee...net nesinori kalbeti,kaip sakoma visiskos blondines.....
Nu jo As Taj Zn apie Merginas bet tik Noriu Pziuret Kjap Kiti Ka Sakys
mulates jega
CE TAJ PRAJUOKINAJ
Mulates Jega
is esmes si tema virsta "chatinimu" apie nieka
Nezinau kokios geros yra bet zinau kad slykstesniu uz ukrainietes negali but , bent ish harakterio
uziseni mergos arba storos arba juodos
kaip suprast juodos? :?
Visur galima rasti visko, sako uzsieni mergos blogos..... Taij reijskia nera graziu lietuvaijciu????? Pasakyk tokia sali kur nebutu lietuvio ar lietuves
[jai tau pasakitu kad kiaule gera lovoj eitum su ja i tvarta koks gali but sex jai slikstu jau pacioj pradzioj
azijietes egzotiska grazu,,,lietuvaites grazios bet,,,
Niekada neturejau reikalu su svetimos salies merginomis ar moterimis.O lietuvaites kokios jos bebutu ,man visvien mieliau jos.Esu gryno kraujo lietuvis ir nieko nepakeisi.
Ziurint kam.., .. Jei tik pasidulkint braziles rekomenduociau. Pajuode bet tikrai tam sutvertos.
O visam kitam tik lietuvaite. Ir manau gal tik koks unikumas atsirastu kuris isdrystu gincytis kad musu lietuvaites yra pacios graziausios pasaulyje...
azijietes egzotiska grazu,,,lietuvaites grazios bet,,,
azijietes pasak realiu pasakojimu galetu buti idealios zmonos. Na bet cia jau skonio reikalas taip sakant...
Visur galima rasti visko, sako uzsieni mergos blogos..... Taij reijskia nera graziu lietuvaijciu????? Pasakyk tokia sali kur nebutu lietuvio ar lietuves
Jei tu man atsakysi i klausima kodel kaip tik pamatai pajuodeli taip prie jo grazi lietuvaite as tau atsakysiu kodel vyrai musu sako kad nera (graziu ne korektiskas ir netgi neteisyngas klausimas) Neduodanciu mums o duodanciu jiems...
Visos moterys myli ausimis tai pirma. antra per daug pasaku skaite vaikysteje... stai tik cia ir rezultatas... Taigi jei lietuviai moketu buti tokie nesazyngi ir melagiai viskas butu ciki piki kaip ir pas pajuodelius su musu merginomis....
man tai jokio skirtumo ji lietuve ar uzsienete svarbu ka dregna
lietuvaiciu niekas nepakeis;]
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kajp Jums Uzsienietes merginos :D