681

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu gal neskuban as nespeju skaityti visu temu!!! slow down people

682

hmmm niu tai kaip supratau klubo vilnieciai jau apsipazindino ? :] vaje kiek praleidau eh big_smile as tai vat zinokit isvaziuosiu i stovykla pirmadieni ir grisiu tik uz 2 savaiciukiu. Tad tikiuos jus issiversit kaip nors be manes ir niekur neprapulsit. Susimatysim uz 2 savaiciu ! Linkejimai visiems, stiprybes jums. (:

683

neliudek ten stovykloje wink

684

Gina, 23 пишет:

neliudek ten stovykloje wink

oi turesiu tiek darbu kad nebus kada man ten liudet... smile

685

apie pasimatyma galesiu per meeta papasakot, bet jis is dalies kaltas, kad tiek daug nebuvau cia.. pats pasimatymas labai gerai praejo, bet... aj nu vnz sulaukit meeto papasakosiu wink

686

Lauras, 20 пишет:

apie pasimatyma galesiu per meeta papasakot, bet jis is dalies kaltas, kad tiek daug nebuvau cia.. pats pasimatymas labai gerai praejo, bet... aj nu vnz sulaukit meeto papasakosiu wink

na bet tik pabandyk nepasakot wink per meta padarysim tau scena ir turesi visus apsviest smile

687

tai bisky susmaisiau? tai nebe zirmunu boulingas?
o centre kazkur eisim?

688

o ka tau sake kad i zirmunus??

689

nu man taijp buva parase i privata... Gina berods metais paaugai smile? sveikinu! buvo 22 anea? tongue

690

jo buvo.. 22.. dabar jau 23...  bet jau geriau neskaiciuokim tu metu...

691

Nieko ko cia parintis dabar bega patys graziausi metai big_smile 3cias desimtmetis smile

692

kuo labiau arteja meetas tuo tema vangesne darosi... kas naujo pas ka? as lygtai jau ir mergina turiu.. penkios dienos apvertusios mano gyvenima, papasakosiu per meeta.. wink
ka siaip kas veikiat zmones?
BTW Gina, atsiprasau visu vardu, jog nepastebejom tavo tortadienio ir tinkamai nepasveikinom wink na bet niekad nevelu.. su praejusiu tortadieniu tave! mylek ir buuk mylima wink

693

Ai nieko tokkio:) kitai metais pasveikinsi. Bus dar tu  gimtadieniu. tai jau i meeta su mergaite ateisi:)? saunu:) dziaugiuosi:)) 
Pas mane nieko naujo  bega gyvenimas sena vaga. va vakar suzinojau kad yra mananaciu jog as per daug reiskiuosi  forume ir daznai ne i tema nusneku... tai nusprendziau kuo maziau rasyti..  tai tiek .

694

Na va, nedrasieji vakar prasilauze:))  ir  ssusirado daugiau draugu wink gaila  pacio svarbiausiojo  kukliausiojo nebuvo.. sad(

695

Ko tokio nebuvo is kukliausiu? as nebuvau, tai nelabai zinau.. ;/ siaip man db net geda cia rasyt, kadangi toki meeta praleidau.. bet taip sudinai susikloste gyvenimas tom dienom jog praleidau.. ta ryta kai turejo but meetas paliko mergina, pirma ir vienintele, poto masina, su kuria turejau vaziuot dingo, nuotaika pasidare tokia ziauri, kad negaliu... vnz ar buna tyru merginu, su kuriom tiesiog malonu leist laika, kurios visapusiskai supranta ir pacios yra suprantamos?.. ex... pastaruju 10dienu gyvenimo etapa galeciau sukist i Romana.. vnz isvada tokia niekam nelinkiu patirt ta, ka patyriau as... gyvenimas ziaurus.. ir jei ne tokios akimirkos kaip dabar kankina mane, tai neivertintum akimirku, kurios sukelia laime.. wink
sekmes zmones.. labai neteiskit uz nedalyvavima meete.. gal suprasit ir mane wink

696

Lauras, 20 пишет:

Ko tokio nebuvo is kukliausiu? as nebuvau, tai nelabai zinau.. ;/ siaip man db net geda cia rasyt, kadangi toki meeta praleidau.. bet taip sudinai susikloste gyvenimas tom dienom jog praleidau.. ta ryta kai turejo but meetas paliko mergina, pirma ir vienintele, poto masina, su kuria turejau vaziuot dingo, nuotaika pasidare tokia ziauri, kad negaliu... vnz ar buna tyru merginu, su kuriom tiesiog malonu leist laika, kurios visapusiskai supranta ir pacios yra suprantamos?.. ex... pastaruju 10dienu gyvenimo etapa galeciau sukist i Romana.. vnz isvada tokia niekam nelinkiu patirt ta, ka patyriau as... gyvenimas ziaurus.. ir jei ne tokios akimirkos kaip dabar kankina mane, tai neivertintum akimirku, kurios sukelia laime.. wink
sekmes zmones.. labai neteiskit uz nedalyvavima meete.. gal suprasit ir mane wink

tikrai atleidziam ir suprantam , tiesiog neuzmirsk kad yra draugai ir pazistami kurie visada supras ir pades wink

697

Tai va LAurai gali kita meeta organizuot, galva bus uzimta ir nereiks depresuoti.

698

plem as tai nezinau kaip jus as tikrewsiai nuobodokas pasirodziau... bet jus tai man labaij patykot ir nerealiai pasiylgau jau butu nieko greiciau susibegti vel pasitoosinti, ir nepykit kad snobas esu smile

699

susibegima surengti ne problema:)  kad si savaite tik 3 darbo dienos ir vel atostogos:) galim savaitgali.

700

jauciu nebera idomesnes temos kaip si kiek priraseme! labiau prirasete