Re: atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)
taip ir dazniau manau bus:) o del naujo meeto tai dar toloka manau galvoti..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
taip ir dazniau manau bus:) o del naujo meeto tai dar toloka manau galvoti..
Manau dabar pora sawaiteliu busim ramus, na nebent ten jau kas siaip susitiks su kuo na bet ne wisa grupele o poto pakwiesim nauju weidu kad butu wisada idomu wisada butu su kuo susipazinti su kuo pabendrauti, pakwiesim paneliu nauju manau prie musu linksmos kompanijos prisijungs nauju weidu
na wiskas ateityje pagywensim pamatysim, kai jau wieni kitu pasiilgsim tai jau tada kalbinkit ir kwieskit :* bandysim susitikti
50 gramu degtines 165 mililitrai Ruschian Schweppes ir ledukai stai jum ir kokteiliukas vakarykstis ;D
mmm... as db sulakstysiu i parda ir namie toki kokteiliuka pasidarysiu
na trai matau kad zmones cia zveriskai linksmai gyvena tik man vienam namie nuobodziaut tenka
na mes juk kvietem tave tu i kaima lekei... bejetu zinau ir taip savaites vidury nenuobodziavai :D
Gina Gina niekada juk tusu nebus per mazai ;D
Puikus sestadienio vakaras ka cia ir komentuot. Visa Lietuvos pralaimejimo liudesi prasklaide krepsinio chempe.
na,manau ir taip galim susitikineti
wow... kaip visad buvo superinins vakaras:) ka cia ir bekomentuot:) o ka jau kalbet apie pokstus... juoka...:) ir koktelius:)
Gina Gina niekada juk tusu nebus per mazai ;D
cia tik tau juste , as nesu tokis zveris kaip tiu
Juste - zveris cha cha )
Juste - zveris cha cha )
vot vot ... su ja tik osvis i konkurencija gali eit ;D
Tuoj gradacija padarysim pagal zveriskumo lygi ... pirmos dvi vietos jau aiskios...
ei ei ei kazka cia praziopsojau, ir wel as esu apkalbu centre??? :? kuom as jum uzkliunu, neitinku?? ;D juokauju
man tas zweris tai tik komplimentas, tiesiog esu jauna, zwali, laiminga, kodel to neskleisti kitiems??? siaip mane su woweryte lygina, skruzdelyte tarskuolyte nu kad wisur greita, wisur suspeju, wisur isilieju, wisada activ ir del to esu laiminga
As jauw sian baigiu issipagyriot
PAsiylgau visu sorry kad neistrukau 6adieny bet nusmigau lovyteje... nes buvo miego defycytas mum su ingute
Joa o Juste tai zveris :*
Nu bet ka jau padarysi geriau pasidziaukym
mmmdaaa... o aš visai šitą forumą užmiršau... nu bet paguoda tokia, kad aš kitą dieną po jūsų meeto dirbt turėjau, o kai toks darbas, prieš tai naktim bastinėtis neverta...
pora zodziu ir as prie forumo.....na del Justes tai jau tame susibegime sakiau kas yra per tokios tos JUSTES ;D o del to antro nemeeto tai jis siaip lbj skyresi nuo pirmo.... kas buvo ilgiau tas pamate ta skirtuma ania Juste su Marium ir Gina su Aeksandru ir kas ten dar.... ;D bet buvo super
o man nieks nieko nepapasakos? kas ten su tom porom?:D po perkuneliais.. tik isnyk is akiracio ir...:)
visi per daug kokteiliuko priragavo tai niekas nepamena smulkmenu ;D
na na kas dar??? ogi pats renatas su svetlana .... kaip ten buvo a?!
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)