Тема: kodel bernai megsta skaudinti?
pvz bernas pasiekes taves iskarto kita kabinao tu lieki ant ledo kai suzinai kdl?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel bernai megsta skaudinti?
pvz bernas pasiekes taves iskarto kita kabinao tu lieki ant ledo kai suzinai kdl?
todel, kad jus per mazi dar zaisti tokius zaidimus geriau dar su lelytemis pazaisk, pamokas gerai paruosk, o ne apie bernus galvok
geras patarimas bet pvz man norisi turet normalu idomu vaikinuka kuris mane butu tikrai isimylejes:( tai ka man daryt?
Daryk ka visos daro atsiduok.;D
geras patarimas bet pvz man norisi turet normalu idomu vaikinuka kuris mane butu tikrai isimylejes:( tai ka man daryt?
geriau jau turek gera istikima drauge bent jau kai as buvau tokiu metu, visos mergaites turedavo geriausias drauges, o ne berniukus
Indre, 13 пишет:geras patarimas bet pvz man norisi turet normalu idomu vaikinuka kuris mane butu tikrai isimylejes:( tai ka man daryt?
geriau jau turek gera istikima drauge
bent jau kai as buvau tokiu metu, visos mergaites turedavo geriausias drauges, o ne berniukus
![]()
tai kai tu buvai o dabar dauguma su vaikinais kas is tos geriausios drauges?
Daryk ka visos daro atsiduok.;D
zinai as ne tokia:E
Egidijus, 24 пишет:Indre, 13 пишет:geras patarimas bet pvz man norisi turet normalu idomu vaikinuka kuris mane butu tikrai isimylejes:( tai ka man daryt?
geriau jau turek gera istikima drauge
bent jau kai as buvau tokiu metu, visos mergaites turedavo geriausias drauges, o ne berniukus
![]()
tai kai tu buvai o dabar dauguma su vaikinais kas is tos geriausios drauges?
gerai skamba: kai tu buvai atrodo, kad tai buvo praeitame amziuje
o velnias :V kai gerai pagalvoji, tai viskas ir buvo praeitame amziuje :V
va koks as ilgaamzis
......eik statyt smelio pilis,ar pan. prisituresi dar tu berniuku. jmj. nuo kada vaikui reikia "vaikino meiles"?!!....issigimimai kazkokie.ka zinau.ne,mergaite,tikrai. dziaukis laisve ir tokiu savo amziumi. ir elkis kaip tokiu metu vaikai. BLYN. "pvz bernas pasiekes taves iskarto kita kabinao ".....aaaaaaaaaaah!!!!!!!na kas per debilizmai?!!!!
jo o as nea tai va
Benas, 23 пишет:Daryk ka visos daro atsiduok.;D
o kokia?:D
......eik statyt smelio pilis,ar pan. prisituresi dar tu berniuku. jmj. nuo kada vaikui reikia "vaikino meiles"?!!....issigimimai kazkokie.ka zinau.ne,mergaite,tikrai. dziaukis laisve ir tokiu savo amziumi. ir elkis kaip tokiu metu vaikai. BLYN. "pvz bernas pasiekes taves iskarto kita kabinao ".....aaaaaaaaaaah!!!!!!!na kas per debilizmai?!!!!
geri zodziai bet nesu as toks ir vaikas o smelio pilis ne man statyti as nekalta kad bernai niekaip nesubresta:(
man atrodo, kad be reikalo cia ausiname burnas noredami proto ikresti :V
man jau nusibodo
Indre, 13 пишет:Benas, 23 пишет:Daryk ka visos daro atsiduok.;D
paprasta draugiska linksma panele
"paprasta draugiska linksma panele"....ats kaip is kokios pazinciu tarnybos...:D:D.....aje...beprasmiska kazka ir besakyt/berasyt.
o kas negerai?
o kas negerai?
o kas negerai?
Benas, 23 пишет:Indre, 13 пишет:Benas, 23 пишет:Daryk ka visos daro atsiduok.;D
NA smagu girdet tada mergyt.
Indre, 13 пишет:Benas, 23 пишет:Indre, 13 пишет:Benas, 23 пишет:Daryk ka visos daro atsiduok.;D
NA smagu girdet tada mergyt.
beja zeurei nekenciu imtymiu temu nes nemegstu tokiu dalyku kaip seks
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kodel bernai megsta skaudinti?