81

Re: Meetas Šiauliuose

va, pagaliau reikalai nors truputi pasistumejo i prieki - turim tikslia data ir susitikimo vieta, truksta tik dalyviu, dat visi siulykit visiems ieskok.lt sutiktiems zmogeliukams, gyvenantiems Siauliuose ar netoli ju prisijungti prie musu. reiktu, kad kas nors sudarinetu tiksliai dalyvausianciu susitikime sarasa ir uzsirasinetu kontaktus smile

82

tai sakykit data;] issiuntinekit pakvietinus;]

83

tai data ta, kuria siule Julius - rugsejo 23d (sestadienis), 19val. prie Siauliu viesbucio fontanu.

84

xi .;DDD

85

Na kol kas man data TINK smile

86

Greta, 15 пишет:

xi .;DDD

nepizdi v naishoj teme wink big_smile big_smile big_smile

87

na ka... ziuriu visai neblogai cia nusimato... nesu is siauliu bet is netolimo miesteliukscio tai apsilankysiu smile kaip tik man dar mokslai nebus prasideje tai tuose krastuose busiu wink

p.s. kas zadejo nakvyne tegul nepamirsta big_smile);D

88

Airida, 19 пишет:

na ka... ziuriu visai neblogai cia nusimato... nesu is siauliu bet is netolimo miesteliukscio tai apsilankysiu smile kaip tik man dar mokslai nebus prasideje tai tuose krastuose busiu wink

p.s. kas zadejo nakvyne tegul nepamirsta big_smile);D

pasakyta padaryta wink big_smile

89

reike man idomaus faino linksmo berniukohttp://forumas.ieskok.lt/imgload/1303  stai ce as

90

ziuriu maziu nei 20m niekas net neketina eiti.. smile o nakvyne tik tiems kurie ne is siauliu? wink

91

tai jei labai nori nakvynes - gali paprasyt vaikinu, manau jie tave mielai priims ir ne meeto metu smile
beja, visi kurie zada tiksliai dalyvauti susitikime - parasykit man i privatu, bandysiu daryti sioki toki saraseli, kad bent jau mazdaug butu aisku kiek dalyviu bus...

92

Indre, 20 пишет:

reike man idomaus faino linksmo berniukohttp://forumas.ieskok.lt/imgload/1303  stai ce as

Ir draugas.lt esi? Neklystu? smile

93

tai va zmogai, reikalai ne is linksmuju, apklausiau gal virs simto, siaulieciu merginu, apie meeta, norinciu atsirado tik 19, zinoma puse dar atkris, vaikinam dar nesiuliau, nes tik pranesk i privatu ir visi akis isdege leks:D
tad lyg ir data nuspresta, as toms mergytems parasysiu, kas ir kada:)
taigi del megos visi sutinka?
kadangi vistiek zmogu kazkiem susirinks, nemanau, kad teks paaukoti didziules sumas:)

94

tai be abejo vien tik kvietimo forume neuztenka, reikia pakalbinti ir cia nedalyvaujancius zmogeliukus, geriausiai tuos,su kurias susirasinejat ir bendraujat, juk visai smagu susitikt su zmogum, su kuriuo jau ilgai rasinejies...
o 19 prikalbintu merginu - cia jau labai geras rezultatas, aisku dalis atkris, bet jei isvis susirinktu apie 20 zmogu butu super, juk net vilniuje daugiau nesusirinko, tai kaip siauliams isvis labai gerai:)
man mega tinka, butu idomu sulaukt ir kitu nuomoniu wink

95

tai kaip, ar uzsakyti kelis stalus, esancius salia vienas kito megoje, rugsejo 23dienai?
reikia tik skambucio, o susimokesim nueje:)

96

o dvieju stalu ne per mazai? kazin kiek zmoniu susirinks, jei koks 20, tai sakyciau po 10 stovet prie vieno stalo biski nekas smile

97

manau, surinkt reikia bent 30, nes galiausiai puse neateis big_smile)

98

nu jo, kaip visada meetai.. is turinciu dalyvaut ateina puse..

99

nu as ir manau IN smile jei aisku nesutrukdys kokie neatideliotini reikalai or smth..

100

Julius > o uz ka ten moket? smile nemokami juk staliukai.. big_smile