161

Re: atsiliepimai apie 2006.08.12 vilniaus meeta :)

taip ir dazniau manau bus:)  o del naujo meeto  tai dar toloka manau galvoti.. 

162

Manau dabar pora sawaiteliu busim ramus, na nebent ten jau kas siaip susitiks su kuo na bet ne wisa grupele smile o poto pakwiesim nauju weidu kad butu wisada idomu wisada butu su kuo susipazinti su kuo pabendrauti, pakwiesim paneliu nauju manau prie musu linksmos kompanijos prisijungs nauju weidu smile
na wiskas ateityje pagywensim pamatysim, kai jau wieni kitu pasiilgsim tai jau tada kalbinkit ir kwieskit big_smile wink :* bandysim susitikti smile

163

50 gramu degtines 165 mililitrai Ruschian Schweppes ir ledukai stai jum ir kokteiliukas vakarykstis ;D

164

mmm... as db sulakstysiu i parda ir namie toki kokteiliuka pasidarysiu wink
na trai matau kad zmones cia zveriskai linksmai gyvena tik man vienam namie nuobodziaut tenka big_smile

165

na mes juk kvietem tave tu i kaima lekei...  bejetu zinau ir taip savaites vidury nenuobodziavai wink:D

166

Gina Gina niekada juk tusu nebus per mazai ;D

167

Puikus sestadienio vakaras ka cia ir komentuot. Visa Lietuvos pralaimejimo liudesi prasklaide krepsinio chempe.

168

na,manau ir taip galim susitikineti

169

wow... kaip visad buvo superinins vakaras:) ka cia ir bekomentuot:) o ka jau kalbet apie pokstus... juoka...:) ir koktelius:)

170

Juste, 21 пишет:

Gina Gina niekada juk tusu nebus per mazai ;D

cia tik tau juste , as nesu tokis zveris kaip tiu wink

171

Juste - zveris  cha cha big_smile)

172

Jurgis, 20 пишет:

Juste - zveris  cha cha big_smile)

vot vot ... su ja tik osvis i konkurencija gali eit ;D

173

Tuoj gradacija padarysim pagal zveriskumo lygi ... pirmos dvi vietos jau aiskios...

174

ei ei ei kazka cia praziopsojau, ir wel as esu apkalbu centre??? :? kuom as jum uzkliunu, neitinku?? ;D juokauju tongue
man tas zweris tai tik komplimentas, tiesiog esu jauna, zwali, laiminga, kodel to neskleisti kitiems??? siaip mane su woweryte lygina, skruzdelyte tarskuolyte nu kad wisur greita, wisur suspeju, wisur isilieju, wisada activ ir del to esu laiminga big_smile

175

As jauw sian baigiu issipagyriot big_smile
PAsiylgau visu sorry kad neistrukau 6adieny bet nusmigau lovyteje... nes buvo miego defycytas mum su ingute smile
Joa o Juste tai zveris :*
Nu bet ka jau padarysi geriau pasidziaukym tongue

176

mmmdaaa... o aš visai šitą forumą užmiršau... hmm nu bet paguoda tokia, kad aš kitą dieną po jūsų meeto dirbt turėjau, o kai toks darbas, prieš tai naktim bastinėtis neverta... hmm

177

pora zodziu ir as prie forumo.....na del Justes tai jau tame susibegime sakiau kas yra per tokios tos JUSTES ;D big_smile big_smile o del to antro nemeeto big_smile  tai jis siaip lbj skyresi nuo pirmo.... kas buvo ilgiau tas pamate ta skirtuma big_smile big_smile big_smile ania Juste su Marium ir Gina su Aeksandru ir kas ten dar.... ;D big_smile big_smile big_smile bet buvo super

178

o man nieks nieko nepapasakos? kas ten su tom porom?:D po perkuneliais.. tik isnyk is akiracio ir...:)

179

visi per daug kokteiliuko priragavo tai niekas nepamena smulkmenu ;D

180

na na kas dar??? ogi pats renatas su svetlana tongue.... kaip ten buvo a?!