Тема: Drovumas
NUchebrytea.. ka man daryti kad nebuciau tox drovus su panelem.. lb jau droviuosi ..... prashau padekit...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Drovumas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
NUchebrytea.. ka man daryti kad nebuciau tox drovus su panelem.. lb jau droviuosi ..... prashau padekit...
su metais viskas praeis
su kokejs metaj....?
kai perkopsi 50 praeis ir drovumas nes nebebus kuo ir drovetis
nu o rimtaj nu...
stok i ta nedrasiu ir kukliu kluba;D nuo drovumo su panelem turbut neisgydys, bet meile alui ir vyriskai kompanijai manau isugdys;D;D
meile alui pas vyrus nuo gimimo atsiranda ir nieko ce ugdyti nereiki tai naturalus gamtos procesas
niu o merginom tai reikia ugdyti ir ugdyti
tada beliks isugdyti tik meile vyriskai kompanijai ;D (kiek as ten nosi buvau ikisus, tai atrodo jie tai sugeba puikiai:D ) o kai vyrai patiks labiau nei merginos tai ir drovumas nebebus problema;D
he he he vyriskoi kompanijoi buna ne meile o draugyste net merginos pripazysta kat vyrai geresni draugai
o ka jus merginos gelet viena kitai kaip sirses
Joa sauliau merginos tikraj gele viena kitaj kajp sirses..
he he he vyriskoi kompanijoi buna ne meile o draugyste
net merginos pripazysta kat vyrai geresni draugai
o ka jus merginos gelet viena kitai kaip sirses
apie tai yra tema, jei nori - pasiskaityk, nes as su tavo nuomone nesutinku:D niekada negalima visiems zmonems priskirti stereotipu;) o seip as ir nesakiau meile vyriskOJE kompanijOJE, sakiau meile vyriskAI kompanijAI:D gerai isiskaityk;) tai nereiskia, kad myli vyrus:D ...beveik;D
nuo drovumo labai gerai padeda alus kuio daugiau tuo drasesnis
su laiku praeis. as buvau labai kuklus kai man buvo 16, bet dingo viskas viena grazia diena
tau telieka laukti kol mergina atkreips demesi o jei ja turi nebuk pesimistai iveik drovuma sakydamas frazes kurios priimtinos visiems nors ir as gatveje nekabinu kiekvieno patinkancio berno nes tai pat droviusi tai visiems siokia tokia beda...
tj visiems sioke tokia beda net ir as droviuosi ir nekabinu gatveje kiekvieno patinkancio vaikino. tik nezinau ka tu daryti droviesi?
tj visiems sioke tokia beda net ir as droviuosi ir nekabinu gatveje kiekvieno patinkancio vaikino. tik nezinau ka tu daryti droviesi?
isgerk simta gramu ir viskas;D ne o jei rimciau tai susikaupk
o ko cia drovetis pasakai jam labas ir viskas jei atsakys pratesk kalba jei ne nueik
jai:D
Lukas, 13 пишет:NUchebrytea.. ka man daryti kad nebuciau tox drovus su panelem.. lb jau droviuosi ..... prashau padekit...
nuo drovumo labai gerai padeda aluskuio daugiau tuo drasesnis
![]()
![]()
Egidijau, nebuk begedis, nevesk is kelio jaunu bachuriuku:D Spes ir veliau to alucio pagert:D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Drovumas