1

Тема: Drovumas

NUchebrytea.. ka man daryti kad nebuciau tox drovus su panelem.. lb jau droviuosi ..... prashau padekit... sad

2

Re: Drovumas

su metais viskas praeis wink

3

su kokejs metaj....?

4

kai perkopsi 50 praeis ir drovumas big_smile nes nebebus kuo ir drovetis big_smile

5

big_smile nu o rimtaj nu...

6

stok i ta nedrasiu ir kukliu kluba;D nuo drovumo su panelem turbut neisgydys, bet meile alui ir vyriskai kompanijai manau isugdys;D;D

7

meile alui pas vyrus nuo gimimo atsiranda ir nieko ce ugdyti nereiki big_smile tai naturalus gamtos procesas big_smile niu o merginom tai reikia ugdyti ir ugdyti big_smile

8

tada beliks isugdyti tik meile vyriskai kompanijai ;D (kiek as ten nosi buvau ikisus, tai atrodo jie tai sugeba puikiai:D ) o kai vyrai patiks labiau nei merginos tai ir drovumas nebebus problema;D

9

he he he vyriskoi kompanijoi buna ne meile o draugyste big_smile net merginos pripazysta kat vyrai geresni draugai big_smile o ka jus merginos gelet viena kitai kaip sirses big_smile

10

Joa sauliau merginos tikraj gele viena kitaj kajp sirses.. big_smile

11

Saulius, 24 пишет:

he he he vyriskoi kompanijoi buna ne meile o draugyste big_smile net merginos pripazysta kat vyrai geresni draugai big_smile o ka jus merginos gelet viena kitai kaip sirses big_smile

apie tai yra tema, jei nori - pasiskaityk, nes as su tavo nuomone nesutinku:D niekada negalima visiems zmonems priskirti stereotipu;) o seip as ir nesakiau meile vyriskOJE kompanijOJE, sakiau meile vyriskAI kompanijAI:D gerai isiskaityk;) tai nereiskia, kad myli vyrus:D ...beveik;D

12

Lukas, 13 пишет:

NUchebrytea.. ka man daryti kad nebuciau tox drovus su panelem.. lb jau droviuosi ..... prashau padekit... sad

nuo drovumo labai gerai padeda alus wink kuio daugiau tuo drasesnis big_smile big_smile big_smile

13

su laiku praeis. as buvau labai kuklus kai man buvo 16, bet dingo viskas viena grazia diena big_smile

14

tau telieka laukti kol mergina atkreips demesi o jei ja turi nebuk pesimistai iveik drovuma sakydamas frazes kurios priimtinos visiems nors ir as gatveje nekabinu kiekvieno patinkancio berno nes tai pat droviusi tai visiems siokia tokia beda...

15

tj visiems sioke tokia beda net ir as droviuosi ir nekabinu gatveje kiekvieno patinkancio vaikino. tik nezinau ka tu daryti droviesi?

16

tj visiems sioke tokia beda net ir as droviuosi ir nekabinu gatveje kiekvieno patinkancio vaikino. tik nezinau ka tu daryti droviesi?

17

isgerk simta gramu ir viskas;D ne o jei rimciau tai susikaupk

18

o ko cia drovetis pasakai jam labas ir viskas jei atsakys pratesk kalba jei ne nueik

19

jai:D

20

Egidijus, 24 пишет:
Lukas, 13 пишет:

nuo drovumo labai gerai padeda alus wink kuio daugiau tuo drasesnis big_smile big_smile big_smile

Egidijau, nebuk begedis, nevesk is kelio jaunu bachuriuku:D Spes ir veliau to alucio pagert:D