1

Тема: kai taves niekas nemato...

kaikurie turi kruvas gerbeju, jiems neproblema susirasti partneri, o kiti sedi vieni, tiesiog yra nematomi...
kodel?

2

Re: kai taves niekas nemato...

todel kad zmogus pats renkasi kuo buti KOVOTOJU ar AUKA !!!

todel kad tik nuo pacio zmogaus priklauso ar i tave bus atkreiptas demesys ar ne! jei sedesi ir lauksi kol kazkas tavim susidomes galesi sedeti iki senatves! big_smile

daugiau ryzto ir pasitikejimo savo jegomis!
daugiau noro bendrauti, uzjausti, dometis kitais zmonemis!
ir viskas bus gerai! smile

3

o mane paveike dedes pasakymas snd (dedei apie 60).. sako "jei man duotu tavo kuuna tai tu gerbeju neatsigintum nuo duru"... taip kad nuo isvaizdos niekas nepriklauso, priklauso nuo tavo mastymo, bendravimo, elgsenos, saves pateikimo o svarbiausia nuo pasitikejimo... apie pasitikejima man dede ypac porino.. tai vat ishmintis cia.. wink

4

Lauras, 20 пишет:

o mane paveike dedes pasakymas snd (dedei apie 60).. sako "jei man duotu tavo kuuna tai tu gerbeju neatsigintum nuo duru"... taip kad nuo isvaizdos niekas nepriklauso, priklauso nuo tavo mastymo, bendravimo, elgsenos, saves pateikimo o svarbiausia nuo pasitikejimo... apie pasitikejima man dede ypac porino.. tai vat ishmintis cia.. wink

senoliu ismintis niekada nepaveda wink

5

Laurai, kai sulauksi tokio amziau kaip dedes, galesi ir Tu porint, gal net ir protingiau... :V

6

sakot nuo zmogaus priklauso... bet jei tu nesi ryztingas is prigimties, jei tu nesi pasitikintis savimi.. tai kas tada...:[ apsimetineti..? issalies atrodo ziauru kai kas nors apsimetineja tokiu koks nera... beto daug liangviau pasakyti nei padaryti...

7

Indrė, 15 пишет:

kaikurie turi kruvas gerbeju, jiems neproblema susirasti partneri, o kiti sedi vieni, tiesiog yra nematomi...
kodel?

Na mergyt suprask tas demesys kartais buna oi koks uzknisanti ir tikrai del to Kovotojo ir aukos vaidmeniu yra mano manymu nesamone,juk visgi tu visada gali but kovotoju bet kai tave kas nors iskovos koks nors stipresnis kovotojas tai gali tapti oi kokia auka.TAi va saulyt kaip sakant kai reiks ir kai pati noresi galesi but ir ta kovotoja o dabar esi auka gryna ta zodzio prasme bet kai rasi tu kita auka tapsi kovotoja del jos.
Cia tik mano nuomone brangieji.:D

8

indre, o kur skubi? pripažinkim- tau viso labo 15 metų. kur tu skubi? dar tik mokais bendraut su žmonėm, gyvent. išmoksi atkreipt į save dėmesį, būt savimi ir džiaugtis tokia, kokia esi. ir džiaukis žmonėm, kurie yra šalia tavęs ne dėl tavo išvaizdos, pinigų ir pan.- vadinas, jie yra dėl tavo vidaus. o jei pradėsi rodyt save kitokią nei esi iš tiesų, gana greit visi tie "draugai" ir gerbėjai nubyrėtų... ir vėl viskas iš pradžių prasidėtų. tad džiaukis tuo, ką gali turėti dabar. ir mokykis, tobulėk

9

manyciau gal delto kad tu pati nenori buti pastebeta juk rejk kazka ir daryt kad tawe pastebetu

10

Gerbeju turejimas priklauso nuo daugelio dalyku, isvaizdos, zmogaus budo, kaikuriems net nereikia stenktis, o kaikuriems tiesiog nelemta. Bet nuosirdumas, draugiskumas ir supratimas virada pritrauks kitu demesi. As asmeniskai nemegstu turet daug gerbeju, man geriau turet keleta geru draugu kuriais galima pasitiket smile

11

xm...gerai kai bent kazkas atkreipia demesi ir galiu pasakyt kad vaikinai tikrai neziuri i charakteri iskarto, pirma isvaizda o poto jei tinki bando kazka daugiau...

12

Ruta, ne vien tik vaikinai, ta pati daro ir merginos, teisingas lietuviu posakis "pagal isvaizda sutinka, pagal prota palydi" ar kazkas pan:D

13

bet merginos tikrai maziau nei vaikinai...merginos bent bando pabendraut o ne isvadina visokiais zodziais:)

14

Na cia irgi ne visuomet,yra juk ir mandagiu vaikinu

15

aha mandagiu beabejo:)

16

Ruta, 20 пишет:

xm...gerai kai bent kazkas atkreipia demesi ir galiu pasakyt kad vaikinai tikrai neziuri i charakteri iskarto, pirma isvaizda o poto jei tinki bando kazka daugiau...

Suprantu Tavo isreiksta nuomone, bet tik nereikia apie vaikinu visuma sneketi....
Kazkodel man rupi, pagrinde, zmogaus vidus...

17

Ruta, galima viena klausima tau? kodel tu taip apie visus vaikinus kalbi jeigu apie tokius vaikinus kalbi tada ir apie tokias merginas kalbek

Man tai daug kas demesio skyria bet turiu irgi problema visi tie kurie man demesi skyria man nepatinka sad (beveik visi)

18

tai gerai kas kam rupi galiu ir apie merginas sneket bet nemanau kad ka galeciau daug pasakyt:) merginu irgi visokiu yra, ka padarysi...Sigitai nori pasakyti isvaizda tau nesvarbu?

19

ateis ir ju laikas, ir juos kazkas pastebes neutral

20

O as matau Tave gali man visada i privata parasyt smile