Re: depiliacija
o man patinka plaukuoti vyrai kaskaip vyriskiau atrodo, o ir pazastyse nemaiso jai tik nedvokia. labiausia patinka apzelusi krutine.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → depiliacija
o man patinka plaukuoti vyrai kaskaip vyriskiau atrodo, o ir pazastyse nemaiso jai tik nedvokia. labiausia patinka apzelusi krutine.
ka jus maurai esat vaikstot pasvinke,kad jau depiliuoji tai gejus?tiesiog jus lopai per daug atsilike nuo gyvenimo
nu manau reikia buti toks kad pleze nusirengus nepamanytu jog jus BEzDZIONZmogis
o as skutu pazastis... o ir ten pakerpu
RImvydas rasho kad moters kojos neskustos atrodo negraziai.. tai tiesa.. bet su tuo kad vyras turi buti vyru ir visishkai nieko nedaryti nelabai noriu sutikti. Ar vasara nematet tokio vaizdelio kai vyrukas kox eina devedamas maikute be rankoviu ir kazka pasakodamas kilsteli ranka o ten MISHKAS !!! estetishka ? gal nelabai. todel istorijos moralas butu toks kad prisiziureti tu VISI ... nesvarbu tu vyras ar moteris.. ir jei ne del saves tai del savo partnerio ar partneres...
wa kur geros mintys... )
ir kada jus suprasit kad ne tik panos turi prisiziureti
Oi koia mados jėga? Jaunystėje apie kojų depiliaciją net negirdėjome.Pažastys tai ir skusdavome ir dezodorantus naudojojome ,higiena tai daugiau nei mada. Žinoma depiliuotos kojos gražesnės mergaitėms.Na o jeigu ateis mada viską depiliuotis vyrams kojas krutinę ,tai tuos kurie gauruoti rimtai užjaučiu ,gyvenimo kankiniai . Prisimenu realybės šou "Vyrai su sijonais" Rodė ,kaip juos depiliavo ir jie dejavo ,gaila buvo žiūrėti .Ne vienas sakė ,kad žmonos ar draugės nebevers depiliuotis. MADA,MADA.
aš reguliariai pažastis skutuos, šalinu tarpantakių ir nosies plaukelius, kad viskas tvarkinga ir estetiška būtų:) dėl bikinio zonos kažkada galvojau, bet higieniškai prisižiūrint jos skustis nereik, nebent ateity būsima draugė/žmona pasiūlytų
kaip civilizuotas zmogus skutuosi visur iskyrus kojas, jei patapsiu geru dviratininku tai ir kojas nusiskusiu, del aero dimamikos:D:D
Taip aš irgi visur skutuosi Pažastis, bikinio zoną......
As uz swara ir twarka! Waikinai,jei nenorit buti twarkingi-ieskokit newalu!
Teisingai
pažastis ir bikinio zoną butynai;D
Pazastis todel kad lengviau ishvenkti prakaito kvapeliu, barzda nes braizosi ir gadina rubus, nesakysiu kuria vieta nes ji kishdavo tai y burna ilgai prashe kol viena karta uzstrigo plaukai uztrauktuke tada apsisprendziau labai greitai.
Bikini skandinavijoi ir USA tai nera vyrams jei jie ne gejei ar olimpinei plaukikai.
Vyras su bikini tai labai jau shokiruajancei atrodytu panashei kaip Borato show ar kazkas panashei. ha ha ha senai nebuvau lietuvoi.
Mano "SPEEDO" shorts mazdauk iki kelienu. Jei kas vaziuasite i uzsieny atminkite kad bikini nera social acceptable for man, just for fagets.
Pazastis todel kad lengviau ishvenkti prakaito kvapeliu, barzda nes braizosi ir gadina rubus, nesakysiu kuria vieta nes ji kishdavo tai y burna ilgai prashe kol viena karta uzstrigo plaukai uztrauktuke tada apsisprendziau labai greitai.
Bikini skandinavijoi ir USA tai nera vyrams jei jie ne gejei ar olimpinei plaukikai.
Vyras su bikini tai labai jau shokiruajancei atrodytu panashei kaip Borato show ar kazkas panashei. ha ha ha senai nebuvau lietuvoi.Mano "SPEEDO" shorts mazdauk iki kelienu. Jei kas vaziuasite i uzsieny atminkite kad bikini nera social acceptable for man, just for fagets.
bikini zona švelniau vadinamas tarpkojis,juk nesakysi kad skuti kiaušus,kaškaip negražu,o ir mes savo SPEEDO shortus iki keliu nešiojam;D
Prie ko cia nevala? cia dabar kas... Tik gejai skutasi viska, kur yra tik koks plaukas. Tai yra visiskai nevyriska ir bobiska. Tikrai nesiruosiu skusti savo ranku, koju ar krutines vien tam, kad kazkokia muzike manes nevala nepalaikytu Visiskas absurdas. Tas plaukuotas vyras gali buti 5x svaresnis ir tvarkingesnis, nei visiskai nusidepiliaves gejukstis. Vo!
Otilija, 26 пишет:As uz swara ir twarka! Waikinai,jei nenorit buti twarkingi-ieskokit newalu!
Prie ko cia nevala? cia dabar kas... Tik gejai skutasi viska, kur yra tik koks plaukas. Tai yra visiskai nevyriska ir bobiska. Tikrai nesiruosiu skusti savo ranku, koju ar krutines vien tam, kad kazkokia muzike manes nevala nepalaikytu Visiskas absurdas. Tas plaukuotas vyras gali buti 5x svaresnis ir tvarkingesnis, nei visiskai nusidepiliaves gejukstis. Vo!
tingiu gincytis,atsiras kas ir be manes tau akeles padraskys uz newykusi atsakyma;)
skutu viska tik ne koju ir ranku plaukus, nes ne pyderas
Otilija, 26 пишет:As uz swara ir twarka! Waikinai,jei nenorit buti twarkingi-ieskokit newalu!
Sutinku su siuo kolega
Arūnas, 30 пишет:Otilija, 26 пишет:As uz swara ir twarka! Waikinai,jei nenorit buti twarkingi-ieskokit newalu!
Sutinku su siuo kolega
snekta ne apie koju,ranku ar krutines depiliacija,o apie higiena tam tikrose wietose!!!
Zinot, ne visus postus perskaiciau, bet manau plauku salinimas vyrams pazastyse ar bikini srityje yra normalu ir kuo toliau, tuo labiau tai pripazistama. Nebutina buti gejum ar fotomodeliu, tai elementari higiena ir joks cia ne moteriskumas. Cia tik mano nuomone
Diskusijų forumas → Apie Moteris → depiliacija