Re: ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???
niekada..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
niekada..
as tai nedraugauciau su jaunesniu, delto kad vyresni yra kazkiek jau subrende ei jaunesni uz mane
kalbat cia kaip apie kazkoki zaidima, draugautum nedraugautum......... patiktu myletu, butu gerai kartu, tai ir draugautum i taskas. nerupetu kiek ten metu maziau ar daugiau, savarbu kad viens kitam patiktum...
va cia ti tiesa kip pyle...:)
tikra teisybe neber del ko gincytis
ne nepatarciau... nes jaunesni dazniausiai buna nepatyre
jaunesni ziurint kokiame amziuje
niekada..
kodle niekada:?
as tai nedraugauciau su jaunesniu, delto kad vyresni yra kazkiek jau subrende ei jaunesni uz mane
nu nevisi buna tokiu kurie yra subrende ir patire
jaunesni geriau jie maziau patyre
bet dauguma iesko daugiau patyrusiu tai nemanau kad jaunesni geriau
jaunesni pajegesni tai merginos darykit isvadas ;D
gediminai cia viresnem smegenis bandai apsukt, kad prie jaunu kibtu:D:D
dabar nedraugauciau...bet kai busiu kokiu 40-50metu(jei dar tiek sulauksiu)tai tada ko gero noresiu jaunesnio,bet manes jaunesnis nebenores....
o jei puses metu skirtumas, tai skaitosi jaunesnis? :?
o jei puses metu skirtumas, tai skaitosi jaunesnis? :?
nius, nzn su kuo tu nori draugaut, su jo amziumi ar su juo :?
>>> mano klasiokas kadaise draugavo su 11oke, nors mes dar 8 klases knygas skaitem :?
Wow. Duok jo nr. Noriu ishminties pasisemt.
paneles parasykite savo nuomone:)
tavo amziaus (beja ir mano) tikraj neverta prasidet su jaunesniaias,rejktu bent vieneriais metajs vyresnio,nu jau blogiausiu atveju vienmecio
Wow. Duok jo nr. Noriu ishminties pasisemt.
zinai, kiek laiko praejo nuo tada, kai as 8 klases suola tryniau... negausi tu jo nr. nes as pas ji neisiu, kad tave su juo supazindinciau..... bet is jo patirties, tau Sauliau nereikia, nedoras vaikas isaugsi paskui;)
ne ne ne ir darkarta ne
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???