Тема: labai moteriska tema apie serialus ;)
na tai cia galim apartis megstamiausius ir ziurimiausius serialus. kokius ziurite ir kokie is matytu labiausiai isimine?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → labai moteriska tema apie serialus ;)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na tai cia galim apartis megstamiausius ir ziurimiausius serialus. kokius ziurite ir kokie is matytu labiausiai isimine?
Atsimenu, žiūrėjau, prieš kokius 4 ar daugiau metų Tada dar rodė tuos visus tris, kuriuose vaidino ta pati aktorė. "Marija La Del Bario", "Marimar" ir "Rozalinda" berods. Tai buvo trys serialai kuriuos žiūrėjau per visą savo gyvenimą. Vėliau tiesiog pradėjo trūkti laiko, o ir nebedomino. Kažkaip mieliau negu serialą pažiūriu krepšinį ar tai publicistinę laidą
na as uz valentina
valentina buvo gerai bet urbi dar geriau ;)cia is mekskietisku.
o siaip nerealiai myliu "the sex and the city" ir "desperate housewives"
labai nemegstu tokiu serialu
aha man irgi patinka....gerai ten kartais buna....na ne kartais ....beveik visada...:)
jioo.. seiminkes rodys uz pusvalandzio
hmmm...nespesiu grist namo is darbo...velnias...
beda tada bet sekmadieniais per tango tv kartoja
o as pasiilgstu serialo ,,Betty la fea\
pagrindines serialo herojes likimas tip top su manuoju :}
cia tas bjaurusis anciukas bete kur buvo tipo?
be namu negerai:))
Vieninteliai kuriuos ziuriu tai "the sex and the city" ir nusivylusios namu seimininkes, nors idomu ziureti, o tie meksikietiski ir pan. tiek "istempti" ir tokie banalus, kad mazai kuo skiriasi vienas nuokito, dazniausiai kokia neturtinga grazuole turi turtinga teti ar senele, ja apgauna ir suvilioja, ji tampa nescia, paskui vos neisproteja o tada laiminga pabaiga... nesamone kazkokia...
nieko nebeziuriu nera nei laiko, nei noro po teisybei.. geriau kokiu realybe sou tada paziureti, nei muilo operas tiesa, savu laiku ziurejau Be namu negerai, o va jei Draugus priskirti prie serialu, tai faktiskai maciau dauguma seriju ir po tris keturis kartus
fainiausi serialai buvo "Draugai", "Eli Makbyl" ir "Sex & the city". gerai butu, jei dabar kazka panashaus tik naujo sukurtu
Oi merginos,baikit ziuret tuos serialus,nes kiek pastebejau jus po ju labai jau norit intrigu eee...man jau pradeda pabost:)ir kiek dar juos rodys,jau 15 metu kazkur rodo....greiciau mirtu ta nesamone:)))susimildamos
Klausykis panele Ernesta20, mane jau užknisai arba nustoji rašinėti nereikšmingus postus arba tuoj gausi baną. Kur bepažvelgsi, visur tamstos postų kaip prikakota!!! ATSIBODAI:V Ar aišku?:V
o man asmeniskai ernesta 20 nusisneka net kampo nepagaudama:)))
ehmm.. o man dar be tu visu moterisku patinka CSI kriminalistai :[
berods ne viena dar nepaminejo..
O man kai nemoterei patinka serialas Menty:DD
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → labai moteriska tema apie serialus ;)