Тема: Vyriski kvepalai
rasykit kokie vyriski kvepalai jums labiausiai patinka gal daugiau merginu nuomone domina bet ir vaikinai tegul paraso....
nu ir galit aplamai apie kvepalus rasyt...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyriski kvepalai
rasykit kokie vyriski kvepalai jums labiausiai patinka gal daugiau merginu nuomone domina bet ir vaikinai tegul paraso....
nu ir galit aplamai apie kvepalus rasyt...
HUBO BOSS
Armani - Armani code, bei aisku Hugo boss - boss
Hugo Boss, Adidas
as nevaikinas bet zinau kad hugo boss gerai kvepia vienos drauges vaikinas naudoja
Na HUGO tikraj geri, jej nori pakabint saldzia mergyte. Siaip pats is kwepalu dar naudoju ANTONIO BANDERAS DIAVOLO ir LOMANI (Pigus, bet man skanus), o jej dezodoranta, taj ADIDAS, bet ne musu sudina lietuwiska
gucci rush:) teko pavargti, kol radau:V
trussardi python! net kojos linksta uzuodus...
Hugo, Hugo.. bet ne Boss..
Farengate,Giorgio Armani-armani manija,Halina Herera-visi skirtingi,bet tobulai geri.
Emporio Armani Diamonds for men, Channel Allure, Emporio Armani-Aqua DI GIO, nu ir aisku adidas melynas turbut visi per ji pereje esat . Beje galiu pateikt gana ne maza pasirinkima ORIGINALIU kvepalu prieinamom kaino tiesiai is UK! Tai kam reik ,duokit zinot!
Vyriski kvepalai geriausi naturalus. Tokia plaukuota gausiai prakaituota pazastis ;D
Vyriski kvepalai geriausi naturalus. Tokia plaukuota gausiai prakaituota pazastis ;D
cia buvo mano mintis tai parasyti...bet gerai nupurto jau pagalvojus apie toki naturalu kvapa..
ai nu geriausia tai Trainoj tie kvepalai ;D ;D
Vieni geresniu man Issey Miyake, dar Mexx nieko, dar nuo nuotaikos kartais Antonio Banderas (nepamenu kokie ten, bet is senesniu)
..ai nu geriausia tai Trainoj tie kvepalai ...
Ir kai tas kvapas eina is burnos... :D
DEIVIDP BEKHEMO...TIKRAI GERAI KVEPIA....
Linai> o as tikejausi kad nuoroda idejai kad galetume uzsuosti kokie jie ;D ;D
Lacoste (zali pavadinimo nepamenu) gaivus ir tokie ...uchh
CHANEL viriski neblogi armani ir nieko
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyriski kvepalai