1

Тема: ka reiskia tureti meiluzi?

ka reiskia tureti meiluzi?ar tai zmogus su kuriuo tik gali pasilinksminti lovoje, nes neuztenka savojo mylimo zmogaus, ar tai jau gali virsti gyvenimo budu, be kurio daugelis neapseina.

Ir dar ..papildymas::::::::.......hm....bet jei tau gerai gyventi su savo mylimuoju.....zinoma metams begant gi tas gyvenimas pasidaro monotoniskesnis...juk pazisti ta zmogu kaip nulupta, ir atrodo jau niekas nebestebina......zinoma tai atrodo tik tau...o gal vis tik dar buna kazkas ko tu jame nematai, nepazisti, nenuspeji apie ka jis galvoja....vis tik zmogus trokstantis daugiau nei vien pastovumo ( aisku tai yra labai gerai) gali nukrypti i viena ar kita puse, net nebutinai kad ir sis pvz. - susirasti meiluze,-i, bet kad ir visiskai pakeisti aplinka, gyvenamaja vieta, gal net draugus, darba ir t.t. O kaip meiles srityje?????????????????

2

Re: ka reiskia tureti meiluzi?

Ir tas, ir tas smile Kiekvienam savo.

3

Idilija, 24 пишет:

Ir tas, ir tas smile Kiekvienam savo.

visiskai sutinku smile

4

Tai reiskia kad kad kazkuri zmogu negerbi!

5

tai jausmu zaidimas...

6

Sandra, 17 пишет:

tai jausmu zaidimas...

tai kad meiluzis su jausmasi maziausiai susijes

7

geras dalykas tas meiluzis,tik be jausmu! hebra juk pasaulio nepakeisim taip buvo iki musu ,taip bus ir po musu.As pati jei manes netenkina mano partneris(nebutinai seksualine prasme) visuomet salia kazka turiu,man tai gyvenimo variklis,zinoma su protu ir saiku,tuo varikliu naudotis reikia;)

8

cia skonio reikalas

9

Jūratė, 33 пишет:

geras dalykas tas meiluzis,tik be jausmu! hebra juk pasaulio nepakeisim taip buvo iki musu ,taip bus ir po musu.As pati jei manes netenkina mano partneris(nebutinai seksualine prasme) visuomet salia kazka turiu,man tai gyvenimo variklis,zinoma su protu ir saiku,tuo varikliu naudotis reikia;)

sakai "gyvenimo variklis":) mat kaip o man atrodo kad vibratorius netinka i meiluzius, nors ka cia susipaistysi;Daisku labiau noreciau kad mano busima zmona geriau man butu neistikima su vibratorium nei su kitu vyru;D

10

big_smile turintys meiluzi/e mano..tai cia juk nieko bloga big_smile daug kas turi ir ko as prastesnis/e..bet ta mano ir jusu antroji puse big_smile tad ka manot jis/ji daro kai jusu nera namie big_smile big_smile

11

Ka reiskia nieko blogo, jai negerai su ta reikia eit pas kita, o negalima issirinkti viena zmogu su kuriu tikrai gera ir nereikia ieskoti kito!

12

na ,moterims  ,meiluzio reikia ne tik seksui.. .. daugelis moteru negauna is savo vyro ,uzuojautos,,supratimo,, isklausymo.... o meiluzis.. jis gali tai duot.,,nes jis gi kiekviena diena nebuna su ja,,, nera trinties.... na ... arrba yra zmoniu kuriem to reikia.. tokia jau ju prigimtis

13

Jūratė, 33 пишет:

saunuole! tik man pasimokt reiktu, kaip ta saika islaikyt:)

14

neduok dieve manoji toki turetu.. ir ja ir ji kirviu pusiau! as pries tokius dalykus!!

15

meiluzis, man, tai kas gali mane isklausyti, kuris gali pasaugoti manopaslaptis, kuris yra brangus, bet nebrangesnis uz ji... tai tas, kuris gali igivendinti mano slapciausias svajones

16

Agne, 17 пишет:

meiluzis, man, tai kas gali mane isklausyti, kuris gali pasaugoti manopaslaptis, kuris yra brangus, bet nebrangesnis uz ji... tai tas, kuris gali igivendinti mano slapciausias svajones

Tai kam tau tada vaikinas? Juodai nusisneki, gal su amzium ateisi i prota...

17

Idilija, 24 пишет:
Agne, 17 пишет:

Tai kam tau tada vaikinas? Juodai nusisneki, gal su amzium ateisi i prota...

gal... smile

18

jei turi meiluzi, vadinasi tavasis ne tau skirtas:) Mano nuomone, jei surasi tikrai savo zmogoo, nereikes jokioo meiluzioo:)

19

hm....bet jei tau gerai gyventi su savo mylimuoju.....zinoma metams begant gi tas gyvenimas pasidaro monotoniskesnis...juk pazisti ta zmogu kaip nulupta, ir atrodo jau niekas nebestebina......zinoma tai atrodo tik tau...o gal vis tik dar buna kazkas ko tu jame nematai, nepazisti, nenuspeji apie ka jis galvoja....vis tik zmogus trokstantis daugiau nei vien pastovumo ( aisku tai yra labai gerai) gali nukrypti i viena ar kita puse, net nebutinai kad ir sis pvz. - susirasti meiluze,-i, bet kad ir visiskai pakeisti aplinka, gyvenamaja vieta, gal net draugus, darba ir t.t. O kaip meiles srityje?????????????????

20

Juste, 22 пишет:

jei turi meiluzi, vadinasi tavasis ne tau skirtas:) Mano nuomone, jei surasi tikrai savo zmogoo, nereikes jokioo meiluzioo:)

Juste teisingai sako, beto monotonija atsiranda tik tada kai pati savo gyvenima darai monotoniska, turi keisti save,  nustebinti savo vaikina ar vyra ir jie nustebins tave
Inga gerai pasake, turetu padeti ir radikalus pasikeitimai, kaip draugai, gyvenamoji vieta ar darbas