Тема: poziuris
norejau paklausti,kaip merginos ziuri i vaikinu kuno sudejima ar joms duoda nors kiek tai reiksmes?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → poziuris
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
norejau paklausti,kaip merginos ziuri i vaikinu kuno sudejima ar joms duoda nors kiek tai reiksmes?
Na aš nežinau ar kūno sudėjimas ką nors gali duoti, bet be abejonės kažkiek įtakos daro.. na bet tai neturėtų būti pagrindinis aspektas.. dėl to, kad jaunyste, grožis ir kūno sudėjimas yra labai laikini dalykai..
O vidinė energija, charizma ir žavesys yra amžini
Asta 23,pamatai vaikina pleze ir i ka pirmiausiai kreipi demesi,zinoma i sudejima tad nesakyk kaskiet tik tai itakos daro,nes pirmas zvilgsnis itakoja labai daug:)
Pirmiausia į rankas, tada į kojas (ne į užpakalį - į kojas), tada į lūpas ir akis...:D
paskui zvilgsnis nukripsta zemyn....
VIktorija 24,o tau uzpakaliukai nepatinka,kad i juos neziuri?:)
o man asmeniskai baisiausi yra gauai ant krutines, o dar baisiau ant nugaros negaliu pakesti tu tokiu, kuriems is pazastu kasos kyso.. o logiskai mastant aukstas atletiskas vaikinas visada labiau patrauktu aki negu koks "kiek paritus tiek pastacius" (patrauktu patrauklumo prasme)
nu cia paklausiai klausimo, i kury atsakymas ir taip aiskus:) jei tau merginos figura turi reiksmes, tai ir merginai vaikino sudejimas gana svarbus:)
nu cia paklausiai klausimo, i kury atsakymas ir taip aiskus:) jei tau merginos figura turi reiksmes, tai ir merginai vaikino sudejimas gana svarbus:)
na,kad kalusymas ir taip aiskus yra tai as sita suprantu,bet i ji kiek pastebejau vis atsiranda skirtingu nuomoniu:)
Turbūt kaip ir dauguma žmonių, sutikusi priešingos lyties atstovą pirmiausia atkreipiu dėmesį į jo išvaizdą. Akys visų pirma krypsta link veido, vėliau link kūno sudėjimo. Jei veiksmas vyksta paplūdimy ar kokiam baseine tai nori nenori dėmesį į kūno sudėjimą tikrai atkreipi. Jei vaikinas sužavi iš išorės, užsimanai pabnedraut ir pažint vidines jo savybes. Kaip sakoma "Sutinki pagal išvaizdą, palydi pagal protą". Man asmeniškai patinka pasportavę vyrukai, bet tikrai nekreipiu dėmesio į tokius, kurie žiauriai ten "užsivarę"... Man tiesiog negražu.
Geras kūno sudėjimas nėra kažkokia būtinybė ar pan., bet tai didelis pliusas. Na, jei vaikinas nuostabus iš vidaus, bet jo kūnas tavęs netraukia tai juk nieko gero ar ne?
zinoma svarbi figura..bet dideles itakos neturi jej zmogus, mielas, draugiskas - tai koks skirtumas kad jis turi pilvuka, styrancius plaukus pazastyse ir pan.
Man pvz. labai patinka vaikinu rankos...tokios dailios, grazios....o ne dideles ir grubios
...Geras kūno sudėjimas nėra kažkokia būtinybė ar pan., bet tai didelis pliusas. Na, jei vaikinas nuostabus iš vidaus, bet jo kūnas tavęs netraukia tai juk nieko gero ar ne?
Esu tokios pat nuomones, ir VISISKAI sutinku su Daiva..
Plaukai styrantys is pazastu, gaurai ant krutines ar ant nugaros, pilvukas anksciau ar veliau pradeda kristi i akis.. beabejo, jei tai tik draugas, tuomet visa tai netrukdo ir problemu jokiu neiskyla. Bet vaikino visgi noretusi be visu siu "privalumu"..
neabejotinai turi, tačiau graži figura- svarbiausia merginai, nes vaikinui tai ypatingai svarbu
Iš esmės esi visiškai neteisus;) "Ten" mano žvilgsnis niekada nekrypsta:pp
Na ne veltui sakoma "pasitinkama pagal isvaizda, o islydima pagal prota"...
Jonai, tai tik jus vyrai nezinote, kad reikia ziureti i akis net nebutinai pokalbio metu.:-)
Biski nukrypsiu nuo temos, bet :man kazkada patiko (labai labai) klasiokas, kuri visi vadino monstru (na jis istikruju ne is tolo neprimine leonardo di caprio, greiciau paryziaus katedros kupriu ),isvada tik viena: ne visiems isorinis grozis rupi.
man pvz patinka gerokai auktesni uz mane, na bet is tikro jei su zmogumi smagu bendrauti, tai niekas nesvarbu, nei ugis, nei isvaizda, nei jo materialine padetis ( svarbu, kad su muilu nebutu susipykes..)
manau jei vyras protingas tai ir suzaveti sugebes o isvaizda ne taip jau didele reiksme vaidina. jei kvailas per visa pilva tai net gera isvaizda nepades.... vyrams svarbiausia zinoti ka moteris nori girdeti:)
Jonas, 24 пишет:paskui zvilgsnis nukripsta zemyn....
Iš esmės esi visiškai neteisus;) "Ten" mano žvilgsnis niekada nekrypsta:pp
Gal tai drasiai nesakyk, kad visiskai neteisus. Juk kalba eina, ne apie tave viena, o apskritai bendra tendencija. Tau gal nenukrypsta, bet kitom tai dazniausiai nukrypsta. Ir pirma karta zmogu pamates nepermatai jo proto. Vistiek is isvaizdos pirmas ispudis. Sakyk ka nori
Jonai tavo posakysi kur zvilgsnis nusikreipia populiarus chia:D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → poziuris