61

Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?

neduotum? o jei ji pati noretu tau malonuma suteikti?[/quote]

Na jeigu pati noretu tai visai kitas reikalas. Kaip ir sakiau, man svarbu merginai suteikti malonuma

62

man tai netgi labai labai labai patinka... ir koks skirtumas ka kiti apie tai galvoja wink

63

O galboot merginoms lygiai taip pat slykstu kaip ir vaikinams?:) Tik kazkodel dauguma vaikinoo mano, kad merginos privalo "padirbeti loopytemis":)

64

viesai niekas nedrista pripazinti to kad daro oralini:) nors visi...pasitaisysiu dauguma ta daro:)

65

kol nepabandysi..........NESUPRASI;D

66

tokios temos su tokiais klausimais kyla tik vaikam arba sunkia vaikyste apturejusiem zmonem.. kur kaip pvz nuogas kunas nera grazu ar padoru ir t.t..... aplamai, du suauge zmones lovoj gali daryti viska ka tik ismano!! kas jiem trukdo? o kreipti demesi i tuos kurie sako tu taip nedaryk taip negrazu ir slykstu.. dieve.. prades man dar kas aiskint kaip su savo mylymaja lovoj elgtis.. wink o gal manji butent tik tokiu budu orgazma patiria? tai ka? del mylimo zmogaus sito nedarysi? mesi vien del to? .. ech.. kaip is vis cia vargstu ir aiskinu smile tongue

67

ai, ai, ai aldi... turbut labai pavargai ir sumenkinai save, kad cia parasei... apgailestauju... tongue

68

Lina, 18 пишет:

ai, ai, ai aldi... turbut labai pavargai ir sumenkinai save, kad cia parasei... apgailestauju... tongue

niu tu tik nesinervuok smile pripazink, kad tau ne tiek aktuoali si tema kiek seip paplepet norejai smile

69

beje kur cia ta sumenkinima iziurejai... idomu... as tave 8 su dviem pliusais ivertinau... o tu cia.. sad sad nedekinga! sad tongue

70

manai daug, dabar esu tau skolinga?:D man neaktuali si tema tam turiu savo nuomone, bet tu ir vel kaip visuomet teisus norejau pasireiksti ir sukurti tema, ji man buvo pirmoji:)

71

teisingai Simona pastebejo,niekas jiems nera dare,gaila ju.......................

72

o kas cia nuostabaus as net nesuprantu oralsex taj juk nuostabu smile)) nematau nieko nuostabaus smile

73

Vaidutis, 18 пишет:

o kas cia nuostabaus as net nesuprantu oralsex taj juk nuostabu smile)) nematau nieko nuostabaus smile

kokioje blaivumo stadijoje tu ti rasei?

74

Lina, 18 пишет:
Vaidutis, 18 пишет:

kokioje blaivumo stadijoje tu ti rasei?

whahaha big_smile

75

Vaidutis prisinarkasines:DDDD

76

Vaidutis rase uzsimerkes... tiksliau oralsex dare uzsimerkes ir nieko nemate... ;D

77

arba galva per giliai ikises buvo:DDDDDD

78

Erika, 26 пишет:

Na nieko sau, tai apie kokia mergina snekam?

79

Sigitas, 23 пишет:
Erika, 26 пишет:

Na nieko sau, tai apie kokia mergina snekam?

na gal apie save sneka... big_smile

80

noretum. Tai jei zmogus po tokios extazes liejasi...tai ka gali pagalvot? smile Nu as nekalbu is savo patities, baikit jus tongue