1

Тема: plona ar stora?

na wat cia galbut klausimas lb waikinams skirtas,bet bala nemate zd:D norejau cia jusu paklausti kaip cia taip yra..jei panele stora tai waikinai traukia per danti ja kad mestu swori..bet jei jau buna kuda kaip wisos manekenes tai wel negerai...tai tada pasakykit kaip ishtiesu ta panele turetu atrodyti kad jums tiktu?a?

2

Re: plona ar stora?

Vidutiniskai, nei per stora nei per plona:)

3

nu jei stenksies visiem itikt tai nieko nebus. geriau paziurek, kaip tie vaikinai, kurie lazdavoja patys atrodo....

4

as turiu savo ideala smile

5

jei panele plona tai waikinai traukia per danti ja kad mestu swori..

jei plona numes svorio tai kas bus is jos big_smile big_smile   

6

Kęstutis, 18 пишет:

jei panele plona tai waikinai traukia per danti ja kad mestu swori..

jei plona numes svorio tai kas bus is jos big_smile big_smile

ups skubejimo klaida:D:D sorry uz netixlumus

7

nesuprantu,ko merginos parinasi del to,ka apie ju svori mano ar sako berniukai..svarbiausia kaip pati jauties ir ar paciai patinka,kaip atrodai ir pan.:)

8

su stambesnsem sexas kur kas geresnis!

9

aldis joa:D ir ne tik:D ir siiap stambesnes ant bendravimo malonesnes :PP

10

Nuo stambiu mane purto alergija..negaliu pakest tokiu..:D

11

nemegstu stambiu zhmoniu apskritai

12

Daiva, 23 пишет:

nesuprantu,ko merginos parinasi del to,ka apie ju svori mano ar sako berniukai..svarbiausia kaip pati jauties ir ar paciai patinka,kaip atrodai ir pan.:)

oo wa cia pagalwojau taip oo kad wa ir atrodo panos tokios lyg ir wieningesnes..bet wa ir del to storio kritikuoja..na ir tarsi wis primena kad wa kokia tu cia stora ar pan..na o jei dar ir waikinai apie taj uzsimena tai kazkaip manau nebetaip ir lengwa jaustisgerai

13

Denis, 22 пишет:

oo kokios ju butent sawybes tau lb nepatinka?

14

Denis, 22 пишет:

O jei kada del ligos ar siaip sustambetum tai pradetum saves nekesti?;D;D

15

Emilija, 15 пишет:
Daiva, 23 пишет:

oo wa cia pagalwojau taip oo kad wa ir atrodo panos tokios lyg ir wieningesnes..bet wa ir del to storio kritikuoja..na ir tarsi wis primena kad wa kokia tu cia stora ar pan..na o jei dar ir waikinai apie taj uzsimena tai kazkaip manau nebetaip ir lengwa jaustisgerai

bent jau as galvoju taip..zmones,kurie kritikuoja kitus,taip bando paslepti savo komplesus..juk kai saipaisi is kito,tai visi ir ziuri i ta is kurio saipomasi, o tas kuris visa tai pradejo lieka nepastebetas:D

gyvenkime draugiskai su savo trukumais:D)

16

Emilija, 15 пишет:
Denis, 22 пишет:

oo kokios ju butent sawybes tau lb nepatinka?

bevaliai jie

17

Danguole, 20 пишет:
Denis, 22 пишет:

O jei kada del ligos ar siaip sustambetum tai pradetum saves nekesti?;D;D

nesakiau, kad ju nekenciu- man nemalonu, kai jauni zhmones pradeda i kiaules panashet. buvau sustambejes, bet laiku susigriebiau ir numeciau 20 kilu

18

normaliai plona

19

as nesu stora,bet laikau save stamboka...mano ugis 173cm, svoris 60... bet vaikinu demesio man truksta, o mano drauge, kurkas uz mane stambesne turi gausybe draugu, vaikina ir t.t tj net ir nzn ar tikrai cia priklauso nuo apimciu... nors nepaneigsai kad vaikinai pirma pastebi lieknas mergaiciukes

20

Kiek zmoniu tiek nuomoniu...vieniems patinka storos kitiems plonos.
Gera patarle ,,Suniukas prie kaulo nebega kai salia guli skanus mesytes gabaliukas...."
O seip manau svarbiausia buti savimi ir tureti silta ir atvira sirdi, kiekvienas zmogus savaip patrauklus, jei ne isore tai vidumi....