1

Тема: Situacija privertusi "raudonuoti"

Manau daugelis esame pateke i tokias situacijas,kurios priversdavo ne tik paraudonuoti,bet ir "sleptis po lapais":D butu smagu paskaityti,kas privercia zmones jaustis nevykeliais kt.akyse:D

2

Re: Situacija privertusi "raudonuoti"

na nejaugi niekam nera nutike tokiu situaciju:? papasakokit,juk bus idomu vieniem is kitu pasijuokti,o galbut ir pasimokysime is kitu klaidu:D

3

na tai prasom pradet, parodyt iniciatyva, pradzioj mes is Taves pasijuoksim, paskui gal Tu is musu:)

4

oki,galiu kazka prisiminti..:D..karta kaune lipdama laiptais pozemineje pereje susisuko kojos ir parpuoliau dantimis i asfalta..:D..aplink visi ziuri, kvatojasi ir pan..pasijutau tooookia nevykele:D

5

arba dar sis tas..dirbu drabuziu parduotuveje, kaip zinot pardavejai turi stengtis ikalbeti klienta kazka nusipirkti..tai vat,tokio vieno pokalbio metu, pradedu zagseti..na nemanau,kad klienta turejo sudominti toks "gyvas" koncertas:D:D

6

niu matau niekas savo istoriju pasipasakoti nenori,tad siulau moderatoriams uzrakinti sia tema..kad ir kaip man bebutu liudna:(

7

SEkmadienis -visi miega po sestadienio wink

8

O as viena karta vietoj viso gero pasakiau laba diena....:) ach tas isiblaskimas...

9

Danguole, 20 пишет:

O as viena karta vietoj viso gero pasakiau laba diena....:) ach tas isiblaskimas...

ir del to teko parausti?:D

10

Idilija, 24 пишет:

SEkmadienis -visi miega po sestadienio wink

aciu uz paguoda:D

11

Daiva, 23 пишет:
Danguole, 20 пишет:

taip ziauriai geda buvo...ten visai nepazistamas zmogus buvo su kuriuo darbe kalbejau...

12

Danguole, 20 пишет:
Daiva, 23 пишет:
Danguole, 20 пишет:

taip ziauriai geda buvo...ten visai nepazistamas zmogus buvo su kuriuo darbe kalbejau...

oj,tokiu pasisveikinimu/atsisveikinimu man labai daznai darbe pasitaiko:D

13

Ghm... ju buvo,.. ir daug.. ir netgi per daug:)) ir kai ka taip noretusi istrinti...:) bet visai smagu, yra ka prisiminti, bet  ir man net cia geda kazka pasakoti big_smile

14

Aistė, 19 пишет:

Ghm... ju buvo,.. ir daug.. ir netgi per daug:)) ir kai ka taip noretusi istrinti...:) bet visai smagu, yra ka prisiminti, bet  ir man net cia geda kazka pasakoti big_smile

niu papasakok!juk klysti yra zmogiska:D

15

Daiva, 23 пишет:
Danguole, 20 пишет:
Daiva, 23 пишет:
Danguole, 20 пишет:

oj,tokiu pasisveikinimu/atsisveikinimu man labai daznai darbe pasitaiko:D

Na taip,bet kai savo klientui taip pasakai tai nelabai ciotka buna :?

16

niu tada uzuojauta:D..as jau tokiu liezuvio susipainiojimu nebeskaiciuoju:D..jeigu taip nutinka,tiesiog galvoju,kad niekas to negirdejo ir bandau is naujo:D

17

na dabar man galvoje kelios situacijos ;D is visai nesenu ivykiu, nes kt nepamenu.. pasimirsta juk ;D
the FIRST ;D >> pries kaledas pamaciau, kad tipo kaledu seneliai pardej apsipirkineja, tai as islipus is masinos ant visos aiksteles susukau: seneli seneli.. << nes maniau, kad jie tik pardej.. deja.. kiti chebrantai buvo toj aikstelej.. tik siek tiek toliua.. as saukdama pasisukau ir juos pamaciau, tai tik OP ir atsitupiau, < typo jie nemate, kad as saukaiu ;D zdz.. degiau kaip reikiant..  tai paskui uzsidengus ir visa braskiu plantacijoj :::702 nuejau i parde..
the SECOND ;D >> siaip kvailai pasijutau tada.. visai neseniai, buvau vilniuj ;D ir akropoly stovejau stovejau ir pamaciau zmogu is ieskoko ;D gal tik keliais laiskais persimete buvom ;D vos pazinau.. bet tas uzkalbinimo procesas tai pats juokingiausias buvo ;D .. bet as isdrisau, as winnere :::a48 ;D
the THIRD ;D >> o cia jau braskiu braske .. jau cia nzn.. braskiu plantacijos plantacija ir visas pasaulis apsodintas braskemis :::702cia koks triple braskes action :::702 ;D siaip dzin, bet tada tai nzn.. maniau pasikarsiu, soksiu is 5auksto ;D ir ta kibira braskiu pasiimsiu ;D nesakysiu tiksliai kas ten buvo, bet gal prisimena tas zmogus, ir mano sesius :::b02 >> "o kas sitam krepsy... ooooooooo" ;D ;D zdz... bauda ;D kaip stveriau krepsi, tai net paplyso kampas ;D ;D
ai.. the 4 (nzn kaip rasosi ;D )  >>>>>>>> tai dar laiko yra <<< gyvenime tokiu zodziu nesakysiu :::b02 vaziavau namo su gerbiamu draugu ir taika pasaulio ir likus kokiam pusvalandziui iki islipimo ir pono issiskyrimo sitaip pasakiau.. ;D  .. bet nuskambejo tai nesveikai ;D dabar springstu as tais zodziais :::b02

18

man irgi buvo.... cia mokykloj dar mokiausi. tada lankiau papildomai anglu k. pamokas. viena karta ejau is mokytojos namu ir sutojo masina. ten toks diedukas sako: sesk pavesiu. as visaip atsikalbinejau kad man netoli ir pan, bet jis mane ikalbejo. paveze toks malonus buvo. einu kita karta pro ta pati rajona, labai skubu ir galvoju oi kaip praverstu man dabar tas diedukas. ir kaip tycia kita masina prie manes pristojo. as drasiai atsidariau dureles ir sakau: kur vaziuojat? ten toks sutrikes vyras sako: namo. as: o kur jusu namai? o jis rodo pirstu. pasirodo as stovejau ant jo isvaziavimo i kiema ir jis pristojo laukdamas kol as nueisiu kad galetu ivaziuot. susimeciau, uzdariau dureles, pakeliu galva, o ten jo kaimynai ziuri ir zvengia is manes:::044 isivaizduoju ka tas vairuotojas apie mane pagalvojo.... big_smile big_smile big_smile

19

mm man ir daug tokiu istoriju buvo big_smile
mm viena kart na su drauge ejom i treniruote..ir is kakzo buvom susiporije ir tipo as ji turejau pabuciuot... o as lb nedrasi esu smile mm na prabegom rksoa.. nuvarem i stangien presiukui padaryt.. ji ssako na nieko nera pabuciuok..sakau nedrasu tas sako gal sviesa isjungt big_smile ir isjunge svies akad pabuciupciau ir kaip tycia kazkas iejo.. kaip susigedau..aisq nepabuciavau big_smile mm tada po treniruotes parveze namo ir sako nu tai db pabuciuok:D o man lb nedrasu o dar kai taip pasako.. tai vos vos prisilieciau prie lupu ir kai sokau is masino ir vos ne begt namo big_smile tas paraso sms "sako gal grizk nes nespejau nieko pajust" blemkokia geda buvo:D iki siol saipos is manes big_smile big_smile
mm arba karta mm buvau su univiero maikute nes buvo renginis.. bet kazkaip gavosi kad atiduriau su geru draugu parduotuvej mat jis norejo batu.. jis pasiemes viena bata laukia kol prieis pardaveja kad paduotu antra.. o prieina prie manes panele ir sako: atsiprasau gal antra bata galit atnest big_smile mat pamane kad as ten dirbu is tos maikutes big_smile nes ji panasi buvo i tu darbuotoju:D aisq as tik pradejau lb juoktis ir neiseina nieko pasakyt big_smile o ta panale tai labiau uz buroka israudonavo big_smile

mm arba dar viena karta na dariau treniruote ir su manim pasiveikino lb zavus berniukas..blem galvoju kas ci atoks.. nu galvoju visus pazistu kodel to nezinau... griztu namo isijungiu mirca (cia dar pries 2-3 metus) galvoju paklausiu savo tokio draugelio kas ten toks... nu sakau blem is tavo komandos tamsus aukstas... tas sako su kokiais grifais buvo.. sakau tai blem gal ne i grifus ziurejau.. sako kabinsi..sakau tai aisq... na snekejomes snekejomes... paskui kazkaip sumasciau kad futbolas.lt reikia paziuret foto... ir ka gi ten pamatau... kad as jo paties apie ji pati klausineju big_smile tada norejau sulyst i zeme big_smile aisq jis is pradziu nesuprato..sako dv susitinkam kokia diena.. ok susitikom... ir jis sako na va tai jau zinau apie ka tu ten kalbejai.. as pasimetus sakau nu zinau ci alb susimoviau apie tave kalbedama...tas APIE MANE??????? o as maniau kad tu ten apie ta kuris yra is plunges....
o dieve miriau is gedos big_smile

mm ir dar milijonai tokiu situaciju man buna vos ne kasdien big_smile

20

o dieve kaip db juokiuos big_smile blem ten kur pasakoju apie buckis...tai ten turi buti JIS o ne JI big_smile big_smile big_smile
ir vel susimoviau big_smile big_smile nee nu sakes hrrr