1

Тема: Kada ir kaip pirmasik sutraukiai cigarete?

Jaunimas, smarmatos tutėkit...:} visi prasruke kjp biesas...:}

na o jei rimciau, tai istiesu retas, kuris nera mėgines paskanauti dumelio...
taigi idomu kjp ta pirmoji cigute susmilko, ir kjp veliau suzinoje draugai ir gimines i tai reagavo...

2

Re: Kada ir kaip pirmasik sutraukiai cigarete?

net nepamenu kada tai buvo.. tikriausiai gal kokiu 8metu.. smile iki 18gimtadienio nerukiau o daba kartais patraukiu..

3

niekada niekaip

4

kai mielkas visai buvau tevo palikta neuzhgesinta cigarete uzhtraukiau. o rukyt pradejau 15os

5

emm.... pirma karta 16

6

pirma karta 14 metu,  bet dar kiek laiko patraukdavau, o po to meciau ta reikala ir iki db neberukau ir tikrai nenoriu...

7

niekada nebandziau ir nebandysiu

8

hmh as  19 kos, daug  draugiu ruke.. ai nusprendziau ir as pameginti  pasizeti kaip atrodysiu:)  nusipirkau  pakely  (rudu barclay, nes visos reke kad skanu) surukiau viena, paskui plonas nusipirkau.. nu tipo kruta buvau nes rukiau su visom.. bet daugiau isdalindavau nei surukydavau smile)  nes man nepatiko, smardve nereali, be to sau nepatikau su cigarete...  tai va pradejau 19-kos, per savo gyvenimeli  2 pakelius esu surukius.

9

9 metu viena duma uztraukiau, poto valgiau daug duonos kad neuzjaustu tevai..:D Bet siaip parukyt pradejau nuo kokiu 14..dabar jau keli metai parukau tik retkarciais..

10

as ir kaip Vija nerukiau ir tikrai sito nenoriu

11

as pvz is vis bandes neesu ir man gerai.
tongue

12

savo pirma duma uztrakiau  17 metu ir iki dabar sekmingai rukau big_smile  dar gerai atsimenu pirmas dumas buvo  cigaro  big_smile

13

oi 15  buvau kvaila bet nepradejau

14

13 per drauge...draugiskai draugiskai....ish draugishkumo ligi db save zudau

15

Aš tikriausiai aštuonerių pirmą cigaretę surūkiau. Nuo kokių 12 karts nuo karto užtraukiu, o tėvai apie tai žino jau senai, nes pati jiems apie tai pasipasakojau.

16

sutinku kad rukyti neverta bet nors kart pabandyti as tikrai ketinu... nuo pirmu cigareciu priklausomas netapsi...

17

smile))

18

nereikejo net pridegt cigaretes kai i burna prilindo tabokos hmm (na prisiminkim prima ar astra be filtru) ir isgaravo noras kada nors pradet wink
iki siol netraukia... net rukantieji man nemieli, o ir vaikinai kurie ruko ne mano skonio tongue

19

pirmakart surukiai budama 10 o db rukai, kaip kaminas big_smile

20

Meginti ar ne, asmeninis reikalas.. Paragauti obuolio galima, tik tada suprasi vertejo ar ne...
As pameginau kazkada... Tikrai nepaliko ispudzio, tad ligi siol nerukantis su 19 metu stazu... wink
Na man juokinga buna, kai ruko asmenis tik tam, kad lengviau isilietu i kokia nors grupele.. Na bet ir vel.. Kas as ismanau.. big_smile