61

Re: Kas geriau,apkuni ar liekna?

svarbu grazi butu is veido
ir skleistu savo signalus:)biolaukai ir visa kita:) o apkunesne ar lieknesne ner poto skirtumo vistiek patiks

62

jei klausymas butu kokias pastebit labiau apkunesnes ar lieknesnes......tai atsakyciau lieknesnes:) ir labai krenta i akis blondines.....taip jau yra

63

Piotr, 21 пишет:

jei klausymas butu kokias pastebit labiau apkunesnes ar lieknesnes......tai atsakyciau lieknesnes:) ir labai krenta i akis blondines.....taip jau yra

Negi visi vyra tik blondines pastebi? :V cia turbut skonio reikalas...:[

64

Cia tikrai skonio reikalas smile Man pavyzdziui labai krenta i akis brunetes:) Ypac palaidais plaikaus ir banguotais big_smile tai viskas as tirpt galiu vietoj big_smile

65

sia tema galima diskutuot ir diskuot kiek zmoniu tiek ir nuomoniu......kiekvieno zmogaus skirtingas skonis ir poziuris i tai.....

66

As jau manau kad jus nukrypot nuo temos , tema ne apie blondines ir brunetes buvo, o apie figuros tipa!

67

normali, vidutinio sudejimo.. bent as taip manau;)

68

na dziaugiuosk ad as esu liekna smile daugumaj vajkinu patinka mano fygurike.. nenoriu girtis.. bet dziaugiuosi kad tokia turiu smile*

69

manau, kad neimanoma atsakyti "kas geriau"? juk negimem visi su tai paciais norais ar svajonem, visi esame skirtingi.. tad susitaikykim su tuom.. kad nebusime visada visiem grazios... o grozio vertinimas pagal kilogramus, manau yra nesamone... tokie vertinimai, zavias ir fainas, bet virsijancias "nustatyta kilogramu kieki" vercia jaustis nepatraukliomis, jos nebepasitiki savimi, tampa uzdaros ir niuros.. kalbu is savo patirties, pati esu ne lieknute, bet ir ne apkuni.. nuomone pakeiciau susipazinusi su naujais draugais ir pazystamais, tapau drasesne ir linksmesne.. tad darykite taip ir jus! juk svarbiausia pasitiketi savimi, buti kalbiai, linksmai, o del grozio manau reiketu tik pasportuoti ( pvz. kaip as tai pabegioju vakarais, pasimankstinu, net paciai geriau) renktis tinkamais drabuziais ir svarbiausia buti tvarkingomis... tik taip suzavesime vaikinus. sekmes panickos, vienokios ar kitokios vistiek esate zavios

70

Indrė, 18 пишет:
Piotr, 21 пишет:

Negi visi vyra tik blondines pastebi? :V cia turbut skonio reikalas...:[

na tikrai pastebi ne tik blondines...
kai kuriem blondines atrodo kvailos ir pan...;)
neisizeiskite niekas! ...:)
aciu..

71

Giedre, 17 пишет:

o gal kitu demesi labiau traukia apkunios?m?

vaikinai ne sunys ant kaulu nepuola big_smile (siaip esu as liekna gal net ir perdaug..bet man tai tikrai nepatinka)

72

...vaikai-pati geriausia ta-kuria myli...

73

nu bet jau kai pasakot kad isore nesvarbu o vidus tai nzn.... smile juk zmogus is vidaus gali but kad ir pats nuosirdziausias mieliausias ir taip toliau, bet is isvaizdos atbaidantis (as ne apie lieknuma ar storuma) tai ir nieko gero smile juk pirmiausia pamatai zmogaus isvaizda, ir y simpatiska zmogu atkreipi demesy nori susipazinti... wink  tai manau kad vistiek jei zmogus tau mielas ir simpatiskas tik tada ziurai y jo vidu smile~

74

o kaip reaguojat i merga kuri visa ideali, tik blauzdos plonos? smile

75

o as manau,svarbiausia,kad zmogus butu patrauklus...

76

Svarbiausia  buti  savimi,  kunas  keiciasi  su  metais,kas  is  to  kad  grazi  jei  bendros  kalbos  nerandi  ir  savitarpio  supratimo.reikia  jausti  zmogu  o  nesusikurti  sau  remus.

77

Jurgita, 37 пишет:

Svarbiausia  buti  savimi,  kunas  keiciasi  su  metais,kas  is  to  kad  grazi  jei  bendros  kalbos  nerandi  ir  savitarpio  supratimo.reikia  jausti  zmogu  o  nesusikurti  sau  remus.

Tai kad laikui begant ir supratimas ateina... Manau sia tema reikia palikt jaunimui... big_smile

78

as pwz...esu liekna ir gaunu daugiau demesio nei kitos apkunios merginos tikiu jai mergina yra apkuni ir poto sako i man eniekas neziuri tai yra jos pacios kaltos galima sportuoti wiska tikiu jai as pradesiu storeti tada butinai sportuosiu ar ka darysiu kad nebuciau stora

79

Ir dar viena banalia jau tampanti tema...

PYPT tuos vyrus... Uz kiaules bjauresni... Ir PYPT visas blondines, kuriu smegenis sugeba tik apie grozi mastyti..o jei ka va cituoju savo atsakyma is tokios pat temos.. 

"Jei zmogaus nepriima tokio koks yra..su visais trukumais..ir pliusais..tai kokio velnio toks vaikinas reikalingas...? Mest lauk..i konteineri!!! Nevertas demesio... Todel **** kas ka sako ar mano... Stora, normali, ar kaip is konslagerio pabegus...Koks skirtumas? Jo ma jo... Zmoniu daug...skoniai viso skirtingi... nemanau, kad verta saves keisti del to kuris to praso ar kazkokia nesamone uzvemia... Ar tie keli tupi zmones yra verti skausmo, asaru ir galbut isties klaidingu permainu? Nemanau... 

Ir siaip...Vaikinai...Manau isnaglejot!!! Pilna vaiksto..stori..isvirte riebalai...gauruoti...prasigere...ir visokie kokie...O merginu jau nori idealiu... Gal visgi pamastykit, ka? Jusu jau formos gali but bet kokios??...Apgailetina... "

Ir dar....butu miela jei jau sitokias temas sotora ar plona blokuotu..nes gal desim tai tikrai tokiu jau sukurta..uzknist ima...

80

Raminta saunuole big_smile~ auksines mintys...