Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu ka gumine irgi neblogai neisdos nepaliks nemelos ir nuolat bus sali eis ten kur tu noresi ir ji nieko nekainoja paligynus su tikra mergina
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 39 40 41 42 43 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu ka gumine irgi neblogai neisdos nepaliks nemelos ir nuolat bus sali eis ten kur tu noresi ir ji nieko nekainoja paligynus su tikra mergina
jo as irgi graziu nekalbinu isvis retai ka kalbinu, nes nepasitikiu savimi.. nors siaip tai prie manes grazus ir nekimba.. tokia maty dalia.. grazus vaikinai ne man:)
niu cia tai jau pasikuklinai:D
baikit cia apie tas gumines..cia jau galima suprast kaip izeidimas moteriskiu giminei:D..yra berniukai tarp musu ir doru paneliu,kurioms nerupi storos pinigines ir pan., lb daug paneliu,kurios pacios save islaiko:D..tik nenustokit ieskot ir rasit savaja:D
ar cia tik pas mane uztrigo kazkas,ar cia kaip???:)
ne cia pas visus taip nu va daiva sugadinai tema
reikia iki kito puslapio daeiti tada viskas bus kaip ir turi buti o poto jau parasysiu savo nuomone apie merginas
nu as visada taip..prie ko prisilieciu,tai viska pagadinu:D
as juk netycia:D
niu va..kaip dazniausiai pagadinu,taip dazniausiai ir pataisau:D
nesiklauklinau.. o ziauri tiesa. ai bet nenusimenu as:) gerai man vienai, svilpauju kai noriu, kai noriu lakstau po klubus, ir dar daug rivalumu yra.. o ypac kad teisintis niekam nereik.. kur buvai ka veikei ir pan.
nesiklauklinau.. o ziauri tiesa. ai bet nenusimenu as:) gerai man vienai, svilpauju kai noriu, kai noriu lakstau po klubus, ir dar daug rivalumu yra.. o ypac kad teisintis niekam nereik.. kur buvai ka veikei ir pan.
man lygiai tas pat:D todel zinau,kaip jauties..bet juk taip daug fainiau:D
Ilgai jusu vienisos linksmybes vistiek nesites... kadanors uzsinoresit seslaus gyvenimo o jau bus per velu ? Arba reputacija bloga susikonstruosit niu ir ka darysit tada a?:)
ot jei su protu linksminsies reputacija nenukris.. cia pas jus vaikinai jei gerti tai kol nekilnojamu turtu tapsiu.. o siais laikais protingi zmogiukai sesliai gyvena kokiu 26-17 metu kai jau pagrindu siokius tokius turi, tada ir atsakomybes jausmas uz save ir kitus yra.. o zinai dar jei jjaunysteje neissilaktysi tai senatveje tada leksi i sona.. jau geriau jamnam ir kad paskui iskaudintu neliktu..
oho kaip as cia.. :\:\:\
joa:D daba laisve:D ka nori ta o ateis laikas suaugsim ziuresim i ateiti rimtai o ne kaip daba:D lieti asaras skaudinti ir t.t
Ilgai jusu vienisos linksmybes vistiek nesites... kadanors uzsinoresit seslaus gyvenimo o jau bus per velu ? Arba reputacija bloga susikonstruosit niu ir ka darysit tada a?:)
va pas mane atejo tas laikas auri siandien paziurejau i visus kad visi laimingi su antraja puse o as viena bet viena ne del kuklumo o del to kad viena pazystu o jis uzimtas o kiti nepatinka
va ir problemele o kaip spresti net nezinau. atsibodo vienai buti.
ir kas, kad uzimtas. mergina ne siena, gali pastumt
o jeigu jis ja myli tada jau siena ne siena tai nepades
Ot as hebryte sakykit ka norit, vadinkit durnium, bet NESUTINKU !! Nesutinku, kad issilakstyti reikia jaunysteje. Isviso, kas sugalvojo toki mita cia? Ne visiems zmonem reikai to issilakstymo! Jei jum kazkas persa tokia nuomone, susimastykit gi pogalais. Kartais mes gyvenam ir net nepajauciam, kad gyvenam visai ne savo gyvenima. Jei mum norisi seslaus normalaus gyvenimo, tai to ir reikia siekti. Atsikalbineti ir aiskintis, jog taip nedarote, nes mat kazkas yra sugalvojes, kad reikai issilakstyti jaunysteje, kad veliau nelakstytum - kvailyste.
Jei rasit tokia/toki, kuris/kuri pakeres jus, jus ir nelakstysite niekada. Jums to nereikes! Nebent aisq ir vel pradesit klausyt kaimynu paskalu, kad kokia cia dabar seima jej niekas neina i sona ;D Gyvenkit savo gyvenima, o ne kitu tuscios isminties pagrindais. Build your future yourself! ~
Страницы Назад 1 … 39 40 41 42 43 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~