Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Gerai cia auri pasisakei as palaikau tavo mintis
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Gerai cia auri pasisakei as palaikau tavo mintis
dekui dekui ~ Tobulinu savo oratorijos sugebejimus zinai reikia ruostis jau ;] jimt vyriausybe hitlerio stilium ;D ;D ;D
nu jo irgi nebloga mintis matau gera notaika turi gal yra kokia nors priezastis?
o as sakau visokiu yra... visokiu reikia...
Evelina kartais isiskliopinusi i nepasiekiama nematai to kuris salia.. (daznai buna net geresnis, nei susikurtas idealas)
bet kodel as jo nematau? ir kada pamatysiu?
pradek matyt to zmogaus minusus ir pamatysi svetimu pliusus pasiziurek i ji kritiskai, kas pas ji vis delto blogai
nu jo irgi nebloga mintis matau gera notaika turi gal yra kokia nors priezastis?
Hmmm... Nea nera tiesiog crazy nuotaikos nes nespeju namu darbu daryt
greitai galesim filosofijos tema tapt ;-)
blemba biesina per telefa rasyt..
Auri,protingos mintys..bet kitu zmoniu kalbu ir patarimu kartais werta paklausyt..juk protingieji mokosi is sawo klaidu,o protingiausieji mokosi is swetimu klaidu..
beje kur Tautvydas dinges?
Protingi mokosi is savu klaidu, o ismintingi is svetimu.
Taciau klausimas ar visada ismintis yra protinga ? CIa atviras klausimas pamastymui kiekvienam.
ismintis=protas imho..
o siaip kai pradejot kalbet,kad pradedi noret kazko artimo ir pastowaus salia..man tai pries nepilnai metus nutiko,del nauju jausmu patirtu wienai merginai,atsirado poreikis.bet gal duok dieve perdegs sitas poreikis ir gerokai izengus i 3ia desimtmeti nebesinores?wat kaip Daivai ir Ginai.jom uztenka siaip pasiseliojimu ir jom smagu wienom but..as noriu,kad ir man taip butu..
o kodel tu taip nori? Juk pats jauti, kad toks gyvenimas ne tau. Kam tau klausyt kitu "isminties", kad ale reik issilakstyt tipo. Nesamones! Gyvenk savo gyvenima, o ne kitu.
o kodel tu taip nori? Juk pats jauti, kad toks gyvenimas ne tau. Kam tau klausyt kitu "isminties", kad ale reik issilakstyt tipo. Nesamones! Gyvenk savo gyvenima, o ne kitu.
matai fiziologija ori vieno, o sveikas protas nori kito.. vnz cia galima be tikslo daug diskutuot.. nes kiekvienai filosofijai ir ishminchiai galima surast diskutuotina priestara mano sugalvota teorija cia
kiekvienam savas, bet kodel tada taip norisi i lysti i kito gyvenima pazeti kaip jie gyvena pakontroliuoti? as pav dar nepasiruosi gyventi ir dalintis savo su kitu, nusileisti ir ieskoti kompromisu. paprasciausias pavyzdys: mane kviecia i meeta draugai o mano vaikinas nenori eiti.. gincas: kam nusileisti, ar pasilikt su juo ar eiti tusintis? o dabar viena noriu einu noriu ne..
kai jau atsiduksiu visuose klubuose kai paliks neidomu tada manau jau galima seima kurti ir pan.. nes jau noresis kazko seslaus bus nusibodes surmulys..
Gina 23 > Tai eini be vaikino, jei jis nenori. Pats poto grausis ir pavydes, kad nejo kita karta eis. bet tiesa pasakius, tai cia pacio vaikino trukumas - jis nepritampa prie savo antrosios puses poreikiu. Pora turi sutapti, vienas kita papildyti ir turet panasu laisvalaikio leidimo buda. Jei to nera - tai anokia cia ir pora.
Lauras 20 > Stai ir pats priejei isvada, net man taves nekrutinus smarkiai. Kiekvienai isminciai galima surast priesinga tiesa. Tad isgryninus sita posakiuka gauname isvada: Ismintis <> Protas, nes kiekviena ismintis turi savo tiesos priestara. Kadangi ismintis nevisada teisi.
manau gina lab. teisingai pasake, kad izpradziu reikia visa energija tusose palikti o poto jau galvoti apie seima ir t.t. turiu seseri jai 24 turejo ji vaikina norejo toktis pries 2-3 metus, poto susiginciojo ir dingo tas noras, o dabar iki siol nenori seimos o tik linksmintis taigi manau kaip ir gina ispradziu reikia pasilinksminti o poto jau ateis laikas kitiems dalykams
nui jei zmogui tikria norisi linksmybiu tai ner cia ko saves panciotis seimomis issilakstys kada kai pataps senmerge prades ieskotis seimos ~
vienu zodziu ir dziaugtis gyvenimu ir sukrti seima reikia ,auri taip geriau?
evelina, taves visur pilna
vienu zodziu ir dziaugtis gyvenimu ir sukrti seima reikia ,auri taip geriau?
Neteisingai. Reikia daryti TAI ka pats nori. Jei nori buti laisvas ir tusintis - PIRMYN! Jei nori kurt seima - PIRMYN!
Jauciu uzuojauta tiems, kurie sako: "Sako, kad reik issilakstyt ir issidukt, kad veliau nelakstytum... Tai ir lakstau" Mano nuomone, tai yra baisi blogybe. Gyvent savo gyvenima taip, kaip kazkas kitas sako.
tai aciu tada uz uzuojauta !!!!
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~