Re: Liemenele: su ar be?
apsisprendziau.... Nereikia liemeneliu man !
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Liemenele: su ar be?
nu tau tai tikrai ju nereikia, nu nebent megsti persirengti moteriskais rubais:D
oj tu liemeneliu visokiu yra bet ziuriu jos forma suteikia tikrai..
ir dar buna su visokiais aksesuarais tai ir pazaist buna su kuo
ooo nemaciau dar
bus proga branguti manau pamatyti jei per 20 metu nesugebejai:P
su liemenele patogiau, nepatogu ir taip begti, o jau be liemeneles katastrofa!!!Na nebent kokiame ezere ar juroje be
... as tai liemenuko nemegstu, tad nesioju gorsetus (aisku priklausomai nuo oro) vesesniu oru puikus dalykas, o kai karsta-maudomukas i trasa eina :=)
o siaube tik ne jos...kanciu kancios ....vos ne kryziu keliai su liemenele oi kaip nemegstu tokiu dalyku tai dazniausiai esu be jos:)
Nu as tai nesuprantu, kaip panelei gali buti be liemeneles patogiau... Nebent krutine super mazyte
bus proga branguti manau pamatyti jei per 20 metu nesugebejai:P
visa gyvenima bus naujoviu kurias bus idomu pamatyt
Su su su...liemenele ;}
aisku, kad su. nors, zninoma, vaikinams patraukliau, kai mergina be, bet man pvz tai nepatogu, ir diskomforta jauciu
Nemanau kad visiems patrukliau :} aj nzn ma b liemeneles tj kazkaip :}
siaip tai su liemenele tai patogiau taciau vasara jos visai nesinori tad buna labai gerai be jos:-D
su liemenele kazkaip keista man be jos...:D
kaip ir temoje apie seksualius rubus, atsakau - vyrams labai patinka, kai damos be liemeneles. bet tai velniskai nepatogu. tad nedeviu jos tik kai noriu kam nors malonuma suteikt. o kad to panoreciau, vyras turi labai pasistengt
na patogiau su liemenele...bet miegu be jos pacios geriausios kur per prieki atsisega
jei krutine grazi galima ir be, jei iki kelieniu vaizdo nebus... priklauso kaip apsirengi, jei audinys persvieciamas ar labai plonas, tai savaime suprantama, kad be neisi, o siaip kodel ne, jei del to nejauti diskomforto
diena su , nakti be...:D:D:D arba buna ir isimciu:Dddd
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Liemenele: su ar be?