81

Re: ilgai trunkantis sex

o tu drapokas dusk **** cia nechlopasves nes gausi pagaly yu sika ir suksiu kol kraujas nustos begt!saliava!

82

vaikas, ateik, kisk man ta pagali, ziuresim kas ka tada pis 4 valandas, nuopeza ****! Nubukes bybgali, snargliu snarglys, tik tokie ir buria kurie ner bobos tureje, o dar kitus pled zemina.. lopas tu, lopu lopas!!

83

tau matyt yra kazkokiu psichologiniu problemu. Arba su prostata nekaip ;/

84

cha!juokas man ima is tokiu chlopuotoju! krc nesikeiksiu nes cia kaip futbolas!

85

tai yra jega tik kai perdauk tai nesveika nobuodu

86

Marius, 19 пишет:

tai yra jega tik kai perdauk tai nesveika nobuodu

kietiems tai isvis nesuprantama wink

87

yra kul seks ipac 69 popza

88

Marius, 19 пишет:

yra kul seks ipac 69 popza

kekvienam pagal skony wink

89

kad 19metis cia svaigsta del pozu tai suprantama, bet tu kostai tai tikrai turi problemu.gal dar i save ziuri per veidrodi besidul...damas?ir dar vis neislipes is paauglystes bandai sau irodyt koks tu loverlasas..zinai maziau sneket daugiau ir kokybiskiau daryt sakyciau..cia tik mano nuomone - nesiparink

90

Gabrielius, 29 пишет:

kad 19metis cia svaigsta del pozu tai suprantama, bet tu kostai tai tikrai turi problemu.gal dar i save ziuri per veidrodi besidul...damas?ir dar vis neislipes is paauglystes bandai sau irodyt koks tu loverlasas..zinai maziau sneket daugiau ir kokybiskiau daryt sakyciau..cia tik mano nuomone - nesiparink

nesiparinu! tiesiog man taip patinka:) ir nebuvo taip kad panai kokia nepatinktu!tik cia yra tokiu zmoniu kurie isvis suda mala ir nesupranta kas darosi!

91

Gabrielius, 29 пишет:

Butent! Tokiu ligoniu nebuna! Arba stojas ir okey, arba vapsie nesistoja.. , o kad ir paskutinis postas, : - ir nebuvo taip kad panai kokia nepatinktu-, rado buda kaip viliot.. sakau... cia ligonis ne tik ant kiausu, bet ir ant smegenu.... o pacanas jau 22 metu..

92

ha ha ha ha:) nepavydek maziau!cha

93

ui .. lopseli tu...

94

Tema - nuotaikai pasikelti:D Kostai sugalvok dar koki prikola:D

95

pvz: - darau merginai oralini 4 valandas ir mano liezuvis niekaip nepavargsta, ka daryti?

96

Aldis, 23 пишет:

pvz: - darau merginai oralini 4 valandas ir mano liezuvis niekaip nepavargsta, ka daryti?

nzn kaip tau padet, gal dar 4 val palaizyk,gal pavargs tada cha

97

ir daug taip burdamas prikabinai mergu? .. seip idomu, pasipasakok, kokio amziaus jos buvo?

98

cia as nekabinu mergu...bent jau forume...

99

nu jo, pacios prisikabino.. kai tokia reklama mestelejei..

100

nu pats pazek nei viena cia neraso. cha...nepatinka man per cia panas kabinti..realiai yra visai kas kita...ir tuo nesiskundziu...o cia tik buvo tema kuria galima butu pakomentuoti!