861

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

hmm tai vat pirma reikia kad ta mergina kabintusi joa? Retai taip buna big_smile

O siaip tai juk ne koks www cia kad vienai pasakai ne ir visos poto zino big_smile~

862

nu tai reikia kad tave tokia labai faina pakabintu big_smile kad poto visoms papasakotu aisku jei tave kokia nors uzkalbins kuri netgi draugiu neturi tada jau blogai.
ir nereikia cia man dramatizoti big_smile ir tave merginos kabina negali buti kad neiviena mergina taves nekabintu wink

863

Evelina, 17 пишет:

nu tai reikia kad tave tokia labai faina pakabintu big_smile kad poto visoms papasakotu aisku jei tave kokia nors uzkalbins kuri netgi draugiu neturi tada jau blogai.
ir nereikia cia man dramatizoti big_smile ir tave merginos kabina negali buti kad neiviena mergina taves nekabintu wink

taiklus pastebejimas.... dramatizmui sakome GRIEZTA NE!:D

864

gerai kad ne as viena tokia tokios nuomones big_smile
taigi auri darik isvadas wink big_smile

865

chehehehe ;D Tai kabina savaime aisku ;D krokodilu is visu kampu atsiranda tokiu, kad poto begi i pirmus krumus sleptis, kad tik nepamatytu ;D

Nu bet vat kas liecia ta "labai faina" tai deje jei tokia pakabintu tai as ir laikyciausi jos ;D nes kadangi tokios ir nekabina wink Va cia taij dramatizmo ir nera, cia realybe big_smile~

866

Auris, 19 пишет:

chehehehe ;D Tai kabina savaime aisku ;D krokodilu is visu kampu atsiranda tokiu, kad poto begi i pirmus krumus sleptis, kad tik nepamatytu ;D

Nu bet vat kas liecia ta "labai faina" tai deje jei tokia pakabintu tai as ir laikyciausi jos ;D nes kadangi tokios ir nekabina wink Va cia taij dramatizmo ir nera, cia realybe big_smile~

taip, tai ne dramatizmas.... o tiesog saves nuvertinimas... ui.. tik auklek ir auklek tuos berniokus! smile

867

ui ui wink ot ir nevelnio big_smile mano amziaus merginos buna jau pasidalinusios "itakos sferomis" big_smile tad ten sunku ka ir be pakrapstyti, bet imanoma big_smile~

868

linksmai nuskambejo "mano amziaus merginos" big_smile is esmes visos jos vienodos, tik veidukai ir kalbos forma besiskiria... ar 15 joms ar 20.... viena ir tas pats big_smile 

869

Ramunė, 15 пишет:

linksmai nuskambejo "mano amziaus merginos" big_smile is esmes visos jos vienodos, tik veidukai ir kalbos forma besiskiria... ar 15 joms ar 20.... viena ir tas pats big_smile

nu tu cia ir palyginai :DDD matos kad palei save :DDD
Cia tas pats kas gert gira ir alu ir sakyt vienas ir tas pats...

870

Ovydas, 19 пишет:
Ramunė, 15 пишет:

nu tu cia ir palyginai :DDD matos kad palei save :DDD
Cia tas pats kas gert gira ir alu ir sakyt vienas ir tas pats...

nejauti panasumo? siaip ar taip is to paties gaminta, tik kitoks prieskonis smile

871

is to paties gaminta, bet viena nepribrendus, o kita pribrendus ir tinkama vartojamui. Kitaip tariant, charakteris kaip diena ir naktis skiriasi ir subrendes alus labiau tinkamas vartojimui ir susibendravimui wink

872

kaip ir minejau skirtumu esama big_smile, taciau ne tiek daug kiek manoma smile siaip ar taip tai neissemiama tema gincams... kiekvienas pasilikime prie savo nuomones smile

873

Ramunė, 15 пишет:

nelabai su tavim sutinku labai daug kom skiresi wink

874

Evelinukai > Sveikinu su 2000tantine zinutele smile Tris kart valio !! big_smile~

Ramune > Niu manau labai teisingai sakai, tiesiog nesigincijam:) Bet kai patapsi pilnamete, esu net labai tikras, kad pamatysi koks tas istiesu skirtumas tarp pilnameciu, subrendusiu zmoniu ir dar paaugliu smile bet cia ne jau gyvenimo prasmes temos big_smile~

875

Auris, 19 пишет:

Evelinukai > Sveikinu su 2000tantine zinutele smile Tris kart valio !! big_smile~

Ramune > Niu manau labai teisingai sakai, tiesiog nesigincijam:) Bet kai patapsi pilnamete, esu net labai tikras, kad pamatysi koks tas istiesu skirtumas tarp pilnameciu, subrendusiu zmoniu ir dar paaugliu smile bet cia ne jau gyvenimo prasmes temos big_smile~

kartais aplinkybes lemia kiek ankstesne ar velesne branda, tad neretai zmones "nuklysta" nuo gamtos planuoto kurso smile siaip ar taip.... visi mes dalinai teisus, del to ir pasidziaukime big_smile

876

kaip vaikinai gali buti nedrasus:) juk jie vaikinai:)

877

Ruta, 20 пишет:

Bet vaikinai nerobotai... big_smile

878

Ruta, 20 пишет:

O tai vaikinai ne zmones ? smile Mes ka, nesam tokie kaip visi? :?

879

Auris, 19 пишет:
Ruta, 20 пишет:

O tai vaikinai ne zmones ? smile Mes ka, nesam tokie kaip visi? :?

nu kaip matau pagal rutos nuomone tai neesat zmones big_smile
beja aciu Auri kad mane pasveikinai dziaugiosi kad mano 2000 zinute parasiau cia o ne kur kitur big_smile

880

as nesakau kad vaikinai nezmones big_smile as tiesiog neisivaizduoju ko jiems drovetis?:)