1

Тема: Ką alkoholis daro su tavim?

Tikriausiai esi kadanors per daug isgeres taip kad negalejai prisiminti ka ka esi padares ir poto teko klausitis ka draugai ir visi kiti pasakojo apie tave, tai labai idomu paskaititi ka esi tokio padares big_smile

2

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

hmz gerai kad man niekad taip nebuvo jog prigerus atminti prarasciau big_smile tik tiek kad kita diena zinai jog kazkam perdaug visko prisnekejai... big_smile

3

va va cia ir beda , jei jau gerai paemi , tai jau toks atvirumas tai baisu , tik poto galvok o nzfik as tokias nesamones snekejau

4

agu big_smile  kaip ten sakoma "kas blaivam galvoj, tas girtam ant liezuvio" ir tai gryniausia tiesa big_smile

5

as sia temu sukuriau nes vakar buvau su draugais koncerte o mano drauge nenorejo tai ji nuejo su kitais draugais gerti o sian man visi papasakojo ka ji pridare tai ten ir juokiousi ir verkiau bet didziausias sokas buvo tai kad ji su viena mergina vakar visa vakara laizesi, va smile

6

tai matai tavo drauge ant lezbietiskumo traukia big_smile tai va pasisaugok su ja sugersi tai su tavim puls laizytis wink

7

vo alkoholis tikra veida parodo ;D

8

o tau vilma taip ir butu big_smile pasirodytum visu grazumu big_smile

9

labai idomu buna kai ryte nevelnio nepameni ir apziurineji preitos pjankes nuotraukas big_smile atrodo lyg ir as bet ne as smile

10

Alkoholis tai zingsnis i asmenybes degradacija wink Alkoholika tik supras alkoholikas..... wink

11

Dalius, 24 пишет:

Alkoholis tai zingsnis i asmenybes degradacija wink Alkoholika tik supras alkoholikas..... wink

pala, pala, tai išeina, mane supras tik AŠ??? ;D

12

Darius, 20 пишет:

tai matai tavo drauge ant lezbietiskumo traukia big_smile tai va pasisaugok su ja sugersi tai su tavim puls laizytis wink

nu visdelto gal ne nes ji gi nezinojo ka daro :?
tai mes va pries ta vakara kai ji prisigere dar norejom isgerti"biski" tai dabar baisu big_smile
nu nieko atostagos tai reikia naudotis smile

13

kaj gyrtas taj ir skausmo nejauti... big_smile jauties kaj guminis

14

cia tai jau tikrai kai krenti tai atrodo kad i lova

15

skausma jauti tik netoki stipru big_smile

16

smile Gi daug kieno tevai sako ... Nori pazinti savo busima vyra - nugirdyk ir paziurek, kaip elgsis:D

17

Aistė, 19 пишет:

smile Gi daug kieno tevai sako ... Nori pazinti savo busima vyra - nugirdyk ir paziurek, kaip elgsis:D

na va, dėkui už informaciją, turėsim omeny..:D)

18

nieko jis nedaro ;D

19

Aistė, 19 пишет:

va cia tai aukso zodziai , tikra tiesa smile

20

Aistė, 19 пишет:

tikdar reik paciai neprisigert smile