Re: kas, vaikinai, jums svarbiau: mergina ar draugai?
jeigu labai myleciau drauga tai ji ir pasirinkciau o jeigu mano draugai butu tikri tai mane suprastu ir neatsisuktu, va kaip galvoju;)
Sutinku su tavimi, Evelina;)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kas, vaikinai, jums svarbiau: mergina ar draugai?
jeigu labai myleciau drauga tai ji ir pasirinkciau o jeigu mano draugai butu tikri tai mane suprastu ir neatsisuktu, va kaip galvoju;)
Sutinku su tavimi, Evelina;)
Na, juk galima prisijunk prie jo ir jo draugu, juk gali ir tu kartais su juo ir jo draugais nueit alaus isgert, ar pan:)
evelina, bet jei jie tavim nusiviltu, kai visa demesi skirtum tik vaikinui?
Tikri draugai turetu visgi suprasti, kodel taip elgiesi. Juk visi mes zinom ta jausma, kai isimyli, kai atrodo, kad skraidai padebesiais ir nori kuo daugiau laiko praleisti su savo antra pusele;)
Julija aciu uz palaikima
Diana 1. jeigu butu tikri draugai tai galvotu apie mano laime o ne apie tai kad su jais daugiau laiko praleisciau
2.jeigu jos nematiciau taip daznai kaip anksciau irgi suprastu nes zinotu kad laiminga esu.(o tie kurie sako "kodel neskiri man demesio tavo vaikinas/mergina yra svarbesnis/sne uz man?") tai cia draugu negalima pavadynti
Na, juk galima prisijunk prie jo ir jo draugu, juk gali ir tu kartais su juo ir jo draugais nueit alaus isgert, ar pan:)
ner taip kad nebuciau su jo draugais, bet noris ir vien tik su juo pabut. kai bunam su jjo draugais nezirziu, kai geria, ruko... nlb patinka man kad ruko, bet ka padarysi... esme yra tame, kad db mus skiria 100km, taigi ten as negaliu su juo but ir eit visur. nebutu liudna, jei jis su manim dazniau telefonu pabendrautu, bet... tai ir galvoju db kaip galeciau jo demesi i save atkreipt
todel ir pabega nuo jusu, kad jus per mazai joms demesio skiriate. Ir dar parodote, kad draugai jums svarbiau.
Julija aciu uz palaikima
Diana 1. jeigu butu tikri draugai tai galvotu apie mano laime o ne apie tai kad su jais daugiau laiko praleisciau
2.jeigu jos nematiciau taip daznai kaip anksciau irgi suprastu nes zinotu kad laiminga esu.(o tie kurie sako "kodel neskiri man demesio tavo vaikinas/mergina yra svarbesnis/sne uz man?") tai cia draugu negalima pavadynti
as suprantu, kad tie ne draugai, kurie prikaisioja, bet siaip jaucias daznai atsalimas santykiuose su draugais del antros puses.
nu as nesakau kad reikia visai uzmirsti draugus bet ir puse tavo demesio butu per daug
Bet nepamirskit kartais kaip sakant meile buna akla. Isivaizduokit tokia situacija, kad jum ziauriai patinka vaikinukas/mergina, bet draugai pastebi kad jis/jinai toli grazu ne auksinis/-e ir kaip tikri draugai jum pataria but atsargiam. Jus zinoma ji/ja uzstojat pries savo draugus, su draugais susipykstat, o paskui po laiko paaiskeja, kad vis del to jie buvo teisus. Ir ka tada - nei vaikino/panos, nei draugu, liekat viena/-as.
Daug zinau tokiu atveju, dazniausiai zinoma tikri draugai atleidzia. Bet jei ne?Ka daryt tada?
Na cia tema aisku yra pasikartojanti is metu i metus, nes visus domina tas pats klausimas: ka pasirinkti?
As manau, kad jei jau rimtai draugauji ir ruosies kartu gyventi su tuo zmogumi tai negali buti net klausimu draugai ar artimas zmogus. Zinoma artimas zmogus. Tikri draugai tave supras, o ir artimas zmogus tau visada leis susitikti su draugais. Mes (as ir mano busima zmona) dabar taip ir gyvenam, mum nekyla jokiu gincu jei norime susitikti su savo draugais, tik zinoma pries tai reikia susiderinti viska.
As, manau, kad jei draugyste su mergina rimta ir jei draugai tikri, tada nieko pasirinkineti nereikia, tiesiog kikvienas priima esancia situacija tinkamai ir toliau sau bendrauja draugiskai... Suprantama, pasikeitus situacijai, keiciasi ir zmones, bet kompromisa galima rasti visvien...
man atrodo,kad antra puse yra svarbiau uz draugus... na aisku visokiu situaciju buna... bet jei tikrai antra pusele yra jums brangi,tai butent tuo zmogumi reiktu ir pasitiket ir jai teikti pirmenybe... kazkaip daznai gyvenime pasitaike situaciju,kad jokie vadinami draugai perdaug nesuteike reikiamos pagalbos tam tikru momentu...
tik draugai bus visada su tavim, o mergina kaip masina...kol nauja grazi, greita...o veliau kaip visada...remontai, shpakliai...gali pavogt ja....it t.t.
tj si klausima galima uzduot ir is kito kampo,pvz kas merginai svarbiau:drauges ar jos vaikinas ?? manau pasakytu drauges ir tuo viskas butu pasakyta....
tj si klausima galima uzduot ir is kito kampo,pvz kas merginai svarbiau:drauges ar jos vaikinas ?? manau pasakytu drauges ir tuo viskas butu pasakyta....
o man tai drauges ner svarbiau
draugai.zuvu juroje daug bet atrasti drauga kuris kartu zvejotu sunku:)
kam dar tu jiems toki klausima uzdaviai juk ir taip pujkiai zinai,kad jie be draugu ne akimirkos.........visada tu busi antroje vietoje....bet tau tai is pradziu nerupes,tu jam rasysi ka veiki,kada susitiksim.....o jis tau atrasys visada ta pati jau taves pasiilgau,nors jis su draugais linksmai leis laka..........as jau tuo isitikinau 100%!Paneles nebukit naivios ir pacios varykit kur norit,nebuk po ju padu!;D
respect tau lina,bet kad visos butu tokios ir suprastu tad ir indai nedustu ir telikai pro langus neskraidytu:)
manbau draugai, juk merginas siuolaikinis jaunimas daznai keicia, o daznas draugus turi kuriuos pazysta daugiau negu puse gyvenimo, pirma karta gere, zolyte trauke vienam suole sedejo ir panasiai... zinoma kitas reikalas jeigu su mergina ilgai isdraugaujama, tada ji tampa ne tik mergina bet ir draugu
Na jau jo pradziai buvo svarbu draugai, o po to ziurek nei draugu nei merginos
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kas, vaikinai, jums svarbiau: mergina ar draugai?