Re: kas kokiam mieste gyvena??
Kaunas lietuvos sirdis
ka jau ir be pridursi
ja pritariu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kas kokiam mieste gyvena??
Kaunas lietuvos sirdis
ka jau ir be pridursi
ja pritariu
Jonava
kaunas ne miestas - **** ne sviestas:D ;D atsiprasau jei izeidziau bet tai lietuvos ishmintis:D
na ka tu Evaldai Kaunas yra jega...fainiausias miestas visoje Lietuvoje...:)
na ka tu Evaldai Kaunas yra jega...fainiausias miestas visoje Lietuvoje...:)
Pritariu...Pasiilgau Kauno
As tai Skotijoj Fife bet juk galiu ir atvaryt iki Anglijos kas cia yra tik 10 valandu kelio arba lektuvu 2
Salzburge...
... kaunas,.... shiaip kauna ishkeisciau nebent i klaipeda.... kazko traukia mane zemaiciai....:-)
jolanta ja:PP klaipeda geriausi ir geriausias miestas o kauna . hmmmmm atverti spigliuota 10metru aukscio viela apmuryti ja dar 20metru ir 10 metru plocio apstatyti tanku ir nieko ish ten neihsleisti ...
Evaldai,o tu nors karta buvai Kaune?:D
Šiauliai
jolanta ja:PP klaipeda geriausi ir geriausias miestas
o kauna . hmmmmm atverti spigliuota 10metru aukscio viela apmuryti ja dar 20metru ir 10 metru plocio apstatyti tanku ir nieko ish ten neihsleisti ...
... man patinka klaipeda, visa vasar gyvenau, kai buvo miesto gimtadienis.... teatro aikshtej.... vietoj ir shashlykelis buvo ir alutis.. tik zemaiciai nedrasus... :-)
as gyvenu Kaune:)
o kauna . hmmmmm atverti spigliuota 10metru aukscio viela apmuryti ja dar 20metru ir 10 metru plocio apstatyti tanku ir nieko ish ten neihsleisti ...
Ale bišk stabdyk Efką, ka čia daba skiedi? duosiu aš tau Kauną uždaryt, tai gal ir Memelį dar reiktu? ;D
Evaldas, 22 пишет:jolanta ja:PP klaipeda geriausi ir geriausias miestas
Ale bišk stabdyk Efką, ka čia daba skiedi? duosiu aš tau Kauną uždaryt, tai gal ir Memelį dar reiktu? ;D
... Evaldai, tai kaip muony .. prie juros atvaziuos? :-)
USA -New York
Vilnius
Norway-Trondheim-Orkanger
la visi asis dublino (Ireland)
Evaldas ramink plaucius, nes Tave rist reiks netik vielom...
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kas kokiam mieste gyvena??