Тема: Lotynu amerikos muzika...Kam ji patinka?
man labai patinka si muzika...ir manau kad yra daugiau tokiu zmoguciu...:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Lotynu amerikos muzika...Kam ji patinka?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
man labai patinka si muzika...ir manau kad yra daugiau tokiu zmoguciu...:)
ir man ji patinka :d
Man patinka
ir nuo kada?kaip?pradejot ja megti?juk per radija seip tai nlb isgirsi tokia muzika, o ir neperki cd jei nezinai kas jame...nu zodziu juk viskam buna pirmas kartas:D
Na, o as busiu pirmas kuris pasakys, kad man nepatinka:) Kazkajp ne mano skonio muzika:)
konkretus slamstas;)geriau jau cicinas
na man tai pavyzdiui labai grazu...nes sokau kazkada...tikrai jau tukstanti kartu geriau uz bum bum bum...is viso ne muzika, o bukinimo melodija kazkokia..;)
modernus tango kartais patinka, bet tik Gotan project klauses(ziurejas) (La Revancha del Tango Live), gal zinot kitu panasiu grupiu, atlikeju?
konkretus slamstas;)geriau jau cicinas
na cia jau kiekvieno skonis skirtingas...taciau nemandagu taip sakyt...paprasciausiai pasakei kad tau nepatinka ir viskas...o cia db dar lygini su cicinu ar dar kuo...
Na, o tju nenuvertink Cicino:) Zmogus turi balsa ir marrias gerbeju(per isgertuves)
Na, o tju nenuvertink Cicino:) Zmogus turi balsa ir marrias gerbeju(per isgertuves)
as cicino kartais irgi paklausau...:D tad nesakyk kad nuvertinu:D
Man Lotynų Amerikos muzika patinka... Dažnai ji tokia nuoširdi, atvira.. Manau, kad mes, lietuviai nelabai mokam tokią kurti...
O kam ji nepatinka, juk negalim kaltint ;D Tai jau skonio reikalas...
Man patinka. Be galo smagu per tokia muzika sokant, kraipyt uzpakaliuka:D
o kas cia per muzika?
manau,kad si muzika patinka isprususiems, gera muzikini skoni turintiems zmonems. Seip as ja megstu ,,leisti“ kaip fona geroje kompanijoje, o vairuojant ilgoje kelioneje is viso super....
Man visai nepatinka tokia muzika;)
latino house ) gerai
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Lotynu amerikos muzika...Kam ji patinka?