21

Re: Lietuva ira musu tevyne

**** tu gal nebepuliuok bo ziuru tau forumas neigera........... o taip as politikus vadinu lietuva, lietuvos zmones vadinu lietuva...... debilu daug daugiau nie normaliu, man tu vienas is nenormaliu atrodai........ o as palikau ja merdeti???????? lietuva tesiog valstybes pavadinimas,Lietuvis tos valstybes pilietis, tai ka as daba turiu dirbti lt uz kapeikas, galvoti kaip sihsilaikyt, norisi mokslus datesti norisi to ir sio ir ano..... ir kas ish to?? ir ka as gauciau lietuvoj dirbdamas????? 500-700??? nea.... o del valdzios keitimo tu gy bandaj ja ishtraukt ish skyles tai sekmes....

22

Aciu:) tau irgi sekmes... ten kazkur:)

23

Evaldas, 22 пишет:

vilma joa zinau:D todel i nekreipiu demesio:D nijole.. oj wink nesek pasakyciu pries miega;)
algiz o tu nenori kadanors ishsiplauti smegenu?

jo jei parodisi

24

nors gimiau ir augu lietuvoj bet lietuva man niekada nebus tevyne

25

Edita, 16 пишет:

Kodel, Edita?

26

Evaldas, 22 пишет:

nijole.. oj wink nesek pasakyciu pries miega;)

as kai isvaziuosiu, kaip tu,gal tada ir stumsiu ant mano, tavo ir musu visu gimto krasto, bet ten kur man vis dar gerai, nekakinsiu ;D
nes tie, kur pabuna kitur, pradeda lyginti LT su kt salim, tai taip va ir nesamoniu prisidaro....

27

nijole o taj kaip tu manai kodel pradedam lygint ????? todel kad ishvaziuoji ish gylios subines i gera gyvenima......  o kodel nestumti???? as pvz ant daug lt stumiu todel kad jie daro vejus tiek toj sakomoj gimtinei lietuvoj tiek kitose pasaulio salyse...

28

nu dzin, nesiginciju, evaldai, nesiginciju, taika ir ramybe....
nu teisybe, kad kai kurie lopai nesamones daro, bet ne visi, ...
juk tu gal ten ir s nemali...
nu dzin/....
taika?

29

nu o kas ce pykstasi? as nnesipykstu big_smile  aikstu kad peace turi but big_smile bet tik nereik sakyt kad mes raganosiai kurie temoka stumt ant lietuvos ir jai nepadedam atgiomti big_smile  aisku nepadedam daba bet gal grysim i lietuvba ir padesim, o gal lauksim kol jis susitvarkys big_smile nors as ir milijona svaru ce laimejas i lt negrysciau todel kad valstybe atimtu juos big_smile t.y jei as zianu reiketu juos deklaruot o tai nueitu valdininku kisenes, net kompanijos nekurciau nes uab ikurt tai didziausias skausmas big_smile

30

nu, gerai tu cia pakalbi, protingai... pagyrimas big_smile

31

Evaldas, 22 пишет:

nu o kas ce pykstasi? as nnesipykstu big_smile  aikstu kad peace turi but big_smile bet tik nereik sakyt kad mes raganosiai kurie temoka stumt ant lietuvos ir jai nepadedam atgiomti big_smile  aisku nepadedam daba bet gal grysim i lietuvba ir padesim, o gal lauksim kol jis susitvarkys big_smile nors as ir milijona svaru ce laimejas i lt negrysciau todel kad valstybe atimtu juos big_smile t.y jei as zianu reiketu juos deklaruot o tai nueitu valdininku kisenes, net kompanijos nekurciau nes uab ikurt tai didziausias skausmas big_smile

bet tai nereik cia siulit visiem kas cia atvre pasilikt ba jauciu kaskur is visu isvykusiu lietuviu tikrai 85% garantuotai sugrysh jei daugiau o ten kokie gal ir pasiliks bet kad visa gyvenima tai ka zinau nelabai tikiu tirkai

32

bhaaaa big_smile o  tu man irodyk t.y parodyk mano postus kur siuliau pasilikti visiems !!! dosiu leda:D ar chupa chups ? big_smile

33

Julija, 20 пишет:
Edita, 16 пишет:

Kodel, Edita?

Kodel?gal geriau i sita klausima neatsakysiu kad neizeisciau tu kuriem lietuva yra brangi

34

Evaldas, 22 пишет:

bhaaaa big_smile o  tu man irodyk t.y parodyk mano postus kur siuliau pasilikti visiems !!! dosiu leda:D ar chupa chups ? big_smile

kinder surpriseo jam duok big_smile

35

aikit karoce varksai ci akalbekites tarpusawi lopai gal jums mintis labaiu sutaps o tu nikita tau tai reiktu kinderiu dazniua paest ae mamos pieno pagert ba labai sukudes esi tik nepradek sportuot ba stanga keldamas sulusi

36

Chebra,jei nemokat diskutuoti eikit i gatves ir issikraukit.

37

tik nepradek verkti big_smile

38

vaiku darzelis big_smile visi esam proitingiausi big_smile

39

:? hebra da ko jus pykstates ? :] geriau paprasykit kad mum Lietuvoj gyvenantiem bomzam atsiustu tu kinderiu ir neregetu kievo kotletu pavalgyt smile bo mes cia gi taip badu mirstam... sad sad sad

40

Auri tik neminek kievo kotletu nes cia yra vienas zmogus,kuris juos labai isimine ir daznai mini...geriau nereikia nes is piktumo sirdies smugi gaus...;D