Re: kuo skiriasi blondines nuo briuneteS?
plauku spalva
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kuo skiriasi blondines nuo briuneteS?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
plauku spalva
isvis blondine man atrodo gyvenimo budas, o ne plauku spalva.
Vilma, 20 пишет:Martyna, 18 пишет:tai susipažinkim ;D
uztektu kad pasakytum sawo IQ testo rezultatus
o ar tik pagal tai žmogaus protą vertini? šiaip jau būtent IQ rodiklių objektyvumas yra dar ginčytinas klausimas, nes tokio pobūdžio testuose visiškai neatsižvelgiama į tai KAIP žmogus protauja, o atsakymus dažnas paspėlioja... be to IQ netinka ir žinioms tikrinti. Amen
nu gerai tebunie tu teisi as tik viena zinau kad blondinem gyvenimas tikrai lengvesnis kadangi kaip blondine kzk padaro netaip kiti pasiuziuri ir tiesiog numoja ranka sakydami "aj nu ji blond", o jau jei kitos spalvos plaukai tai visai kitaip ziurima i bilekokia klaidele
Martyna, 18 пишет:Vilma, 20 пишет:Martyna, 18 пишет:tai susipažinkim ;D
uztektu kad pasakytum sawo IQ testo rezultatus
o ar tik pagal tai žmogaus protą vertini? šiaip jau būtent IQ rodiklių objektyvumas yra dar ginčytinas klausimas, nes tokio pobūdžio testuose visiškai neatsižvelgiama į tai KAIP žmogus protauja, o atsakymus dažnas paspėlioja... be to IQ netinka ir žinioms tikrinti. Amen
nu gerai tebunie tu teisi as tik viena zinau kad blondinem gyvenimas tikrai lengvesnis kadangi kaip blondine kzk padaro netaip kiti pasiuziuri ir tiesiog numoja ranka sakydami "aj nu ji blond", o jau jei kitos spalvos plaukai tai visai kitaip ziurima i bilekokia klaidele
na čia irgi nelabai logiška: jei panelė proto turi, negarsėja tuo, kad blondinės stereotipą puikiai atitinka, tai dėl vienos klaidos jai nieks ir neprilipdys tos etiketės ( čia aš vėl iš tos pozicijos, kad "ne visos jos tokios" kalbu ) )
nu bet nesakyk juk kad tai netiesa (as pvz zinau is sawo patirties, nes kzk buvau nusidaziusi visiskai blond) zmones klijavo, klijuoja, klijuos etiketes, nors ir tai neatitinka tiesos, arba kad ir yra isimciu...tai va blondines ir liks blondinem
Nesamone. As taip pat buvau blonde. Jokiu etikeciu man niekas neklijavo:)
Nesamone. As taip pat buvau blonde. Jokiu etikeciu man niekas neklijavo:)
deja man teko susidurti su tuo poziuriu "aj ji blond!" tai gal tawo apliknoje vien blondai ir blondes buvo
da jus kad zeme prasmegtu su ta blond spalva ...... as **** nusidazau plaukus blond tai as jau debilas ir ligonis??? ir man visi sakys jei kas netajp as blond ??? **** ce vadinasi PROTO NEIHSISLAVINIMAS [b15]
man tai jis gerai visur pavaro
respectas
da jus kad zeme prasmegtu su ta blond spalva ...... as **** nusidazau plaukus blond tai as jau debilas ir ligonis??? ir man visi sakys jei kas netajp as blond ??? **** ce vadinasi PROTO NEIHSISLAVINIMAS [b15]
lol pabandyk ir suzinosi
vilma o ta leizuvy as tau sugrusiu atgal ir beje mano grazesnis :PP
nemanau ir beto ar matei kad taip sakai
vilmA nu blemba:D maciau i daba matau susiraukusia pamelynavusia kap bzz melyna spalva y da toky negrazu ilga kishanti daigta rodaj:D p.s pamirshau paskayt as plauku dazausi daznai daznai balinu galunes niekas nesako debilas blondinaas ir t.t :PP tik tevai pasiepia kartais kad blond
p.p.s rimtai as ta ji sugrusiu:D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kuo skiriasi blondines nuo briuneteS?