Re: Ką alkoholis daro su tavim?
O kas ati yra protingai? prasiciau paaiskinimo
Taigi zinai, kad viskam yra ribos, tad tas gert protingai ir reiskia gert neaplenkiant ribu...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką alkoholis daro su tavim?
O kas ati yra protingai? prasiciau paaiskinimo
Taigi zinai, kad viskam yra ribos, tad tas gert protingai ir reiskia gert neaplenkiant ribu...
aha aciu uz paaiskinima nu ne as galvojau kad gerti protingai yra kazkas protingo
ah nesvarbu. ka supratau tai kad nereikia daug gerti
aha aciu uz paaiskinima nu ne as galvojau kad gerti protingai yra kazkas protingo
![]()
ah nesvarbu. ka supratau tai kad nereikia daug gerti
Ir dar pagalvok ar kartais isvis reikia gert...
nieko alkoholis su manim nedaro..reik moket gerti visu pirma...;)
oj:D visi jus sakot reik moket gert ir t.t nemaisyt ir t.t bet mokejimas tai ne riba:D ir aplomai alkogolis visiems kanors daro:D net ir 100gramu ishgere jus jauciates linksmesnis ir t.t
ir nesakykyt niekas kad jis niekam nieko nedaro:D
moketi reikia ne gerti, o negerti
o cia taj nesunku:D bent jau man:D bet kad zmoneskitaip nemoka jau atsipalaiduot jie turi prisigert prisiest narkotiku:D nu pastarasis neblogaj:D bet nekasdien:D ne kiekviena savaitgali:D
o vat kai isgeri tai tikrai geriau jautiesi ir uzmirsti problemas, bet gaila kad jas uzmisti o ne kad jos dingsta
alkoholiu nepiknaudziaujant kartajs lux pasilinxmint...bet wa kaj jaw ziuri i nuo ryto lauke maukiancius bele ka bomzus taj....................
sandra, nu cia taj jo vaizdas nekoks.
o vat pas mane keista visi nuolat kai isgere(daug) tai visi sako kad galva poto skauda o pas mane taip nebuna. tai cia kaip galima skaityti man pasiseke:?
... nesakyciau, kad pasiseke... nes laikui einant ir pas tave skaudes :-), zinau ish savo patirties.
Jolanta, nu kam taip ziaurei su manim hm? o as galvojau kad man pasiseke galesiu gerti ir negalvoti apie rytoju:(
o ka jus geriat dazniausiai?
Jolanta, nu kam taip ziaurei su manim hm?
o as galvojau kad man pasiseke galesiu gerti ir negalvoti apie rytoju:(
As tai dazniausiai sidra ir balta:D
ant kiek pastebejau daugelis merginu tai geria
o tai ka daryt????
ka nors kita gerti:) pvz. sultis:D
ir dar pagalvojau (kad nekurti 100 temu)
vaikinai ka galvojate apie gerencias merginass?
tave valdo
manai? noreciau irodimu
Jolanta, nu kam taip ziaurei su manim hm?
o as galvojau kad man pasiseke galesiu gerti ir negalvoti apie rytoju:(
.. anksciau zaisdavausi su vyneliu... metams begant perejau prie stipresniu.... megstu trauktine.. su zoleliu arbata....aishku daug jos gerti negalima, bet rudens vakarais maloniai sushyli ish vidaus.....:-)
.. svarbiausia nemaishyti... ir gink dieve nepazeisti tvarkos... pradejus gerti stiprius gerimus... nepeireiti prie silpnesniu su burbuliukais...
geriancios merginos dar nieko,bet pasigerusios tai kartais baisu ziuret.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką alkoholis daro su tavim?