2341

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 parašė:
Linas, 18 parašė:

Auri man atroda kad visi turi tokius taskus kur gali nulekt tai lb panizta ;D

Nu sakes... ir tu turi toki taska? :? Tai ka as cia vienas toks liurbis be tokiu navarotnu tasku? :V Eee, gal pasidalinsi su vienu kitu tasku ? :?

Auri lakstydavau kai budavau vienas.. o db ne vienas.. wink tai zn kai buna istikimybe ir pagarba (meiles dar nepagimdziau..)

2342

saunuolis Linai istikimybe gerai...:::833

2343

och sakalas... tai vat turi laisvu tasku gi nu ! buk zmogas pasidalink negi toks zanudas? :DDD

2344

sveikintinas dalykas ta istikimybe, Linai smile
Auri, gal jis nesidalina tais taskais, nes bijo prarast, jei kartais draugyste griutu?.. big_smile tfu tfu tfu

2345

o as tik vos vos uzsiminiau apie seksa ir ishsirutuliojo cia diskusija.. krc Auri galvokim taip nera ir nereikia.. wink kol turim alaus, tol gerai.. kai neturim mastom apie laika kai jo gausim.. wink

2346

vaje kaip Auriukas susidomejo...:::042 o dar sake,kad be sexo isgyventi galima...:::044 beja as zinau tasku tik reiks 150 LT moketi...:::044

2347

Auris, 19 parašė:

och sakalas... tai vat turi laisvu tasku gi nu ! buk zmogas pasidalink negi toks zanudas? :DDD

sakalas gi mat.. wink gerai kad kokiu kitu pauksciu nepavadinai ;D na gi tu klp gyveni berods tai kokia tau is to nauda:? gi as tai is pietu big_smile

>>>Danguolyt, as nenoriu kad su manim zaistu todel ir pats to nedarau..

as tai vis neprisiruosiu atlekt i klp.. bet baisiai noriu bet beda kad ten nieko nepazistu.. tik Auri bet jis nebus mano gidu :-)

2348

Danguole, 20 parašė:

vaje kaip Auriukas susidomejo...:::042 o dar sake,kad be sexo isgyventi galima...:::044 beja as zinau tasku tik reiks 150 LT moketi...:::044

>>>>Danguolyt.. baik.. koks gi malonumasbelstis i kibira :? ;D

2349

big_smile alia Danguolyt manes tokie taskai nevylioja big_smile per brangiai paslaugos kazkode jau cia pas ta tavo taska kainuoj ;D

Linai > Na zinai su tuo gidu gi galima susitart visada ;D ypac jei dar alaus pazadi tai gidas greit atsiranda big_smile Galiu net varda pasikeist, tavo patogumui :DDD

Laurai > Ner bobu, neverk... ;D eh.. nu da ka padarysi pasakytu mano kaimyns... Vaziuot reiks i kokia afrika big_smile ten girdejau hebryte poruojas su bet kuo, tai gal ir mum nuskils? :DDD

2350

Linas, 18 parašė:
Danguole, 20 parašė:

priciom i kibira? :? biski paaiskink big_smile

2351

Linas, 18 parašė:
Danguole, 20 parašė:

na Linai jei reikia tai ka padarysi...:::044 beja chebrite mes cia nesvankus siandien kazkokie...:::041

2352

alia nu zinai gereu i kibira nei i kiaura delna? :? Nors nzn... sunku ce lygint, reik pirma ismegint viska ;D zinai kai seni busim, seniukai tokie su zila burzdele, galesma parasyt didziule knyga apie nedrasiuju isminti ir ka geriau belsti ko nebelst ;DDDDDDDDDDDDDDD

2353

Danguole, 20 parašė:

beja chebrite mes cia nesvankus siandien kazkokie...:::041

nu kad pora zmogeliuku gere, o prie gerusiu kalba daznai ta linkme pasisuka.. ;D

2354

Auris, 19 parašė:

big_smile alia Danguolyt manes tokie taskai nevylioja big_smile per brangiai paslaugos kazkode jau cia pas ta tavo taska kainuoj ;D

Linai > Na zinai su tuo gidu gi galima susitart visada ;D ypac jei dar alaus pazadi tai gidas greit atsiranda big_smile Galiu net varda pasikeist, tavo patogumui :DDD

Laurai > Ner bobu, neverk... ;D eh.. nu da ka padarysi pasakytu mano kaimyns... Vaziuot reiks i kokia afrika big_smile ten girdejau hebryte poruojas su bet kuo, tai gal ir mum nuskils? :DDD

Auri>>>> tai kada susitarsim ir alaus duosiu bet as nakvot neturiu kur .. na tai tada kopose arba stoty ;D o turek jau toki varda koki mama dave big_smile

o vyrai ne sunys bet kur gi nekisha ;D tai i afrika nevaziuok big_smile

2355

Diana, 17 parašė:
Linas, 18 parašė:
Danguole, 20 parašė:

priciom i kibira? :? biski paaiskink big_smile

kibiras - liaudiskai kiaura merga ;D

2356

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

nu kad pora zmogeliuku gere, o prie gerusiu kalba daznai ta linkme pasisuka.. ;D

na brangioji cia jau akmuo buvo i mano darza........

:::044:::044:::044:::044:::044

2357

Hmm... na Linai man tai nera problemu vat suorganizuot nakvyne pas saves, bet cia va klausimas ar tu ten prigeres nepradesi bludavot ;D

2358

Linas, 18 parašė:

o vyrai ne sunys bet kur gi nekisha ;D

dar sako, vyrai ne sunys, i kaulus neziuri  :V big_smile o kaip gi jus? (cia klausimas visiem vyrukam)

2359

Danguole, 20 parašė:

As tai manau cie akmuo i visu darza ;D bo visi ce prigere kai stacios tapkes aplinkui ;DDD

2360

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

bet kadangi tu nepyksti.. ania? ;D
zinok man ne prigert ar gert nereikia, kad lengvai pasukciau i ta tema... smile