Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ne nu jei viel del foto pyksciau, tai buciau kvaile
joa butum penkiamete ozka ;D
>>kur visi dinge :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 187 188 189 190 191 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ne nu jei viel del foto pyksciau, tai buciau kvaile
joa butum penkiamete ozka ;D
>>kur visi dinge :?
nezinau... gal filmus ziuri... maudosi ar mokosi... :? tu turi skype kai kuriuos, tai primink apie mus, jei jie online (ta prasme pamajakink ;D )
as tk viena turiu Danguolyte :-)
as irgi eisiu nes maudynes lb prasmingas uzsiemimas
hm... gal Danguolytes ir nereiktu trugdyt, nes ji ir taip daug cia atbuna nors bendrai gal... ;D
na as lekiu griziu po 12 arba 12 arba truputi anksciau
nu tai labanakt, nes iki to laiko as jau ir lovytej atsidursiu
labos nakteles
niu o vat man tu sypseneliu kaip nerodo taip ir nerodo... tuos tik skaiciukus rodo levus ... nors anksciau tai rode, o dabar neberodo ;/
idomu kur problemos cia :? jauciu kaip nervai eina.. o gal jau susitaikei su tokiu likimu vien skaicius matyt?
susitvarkei savo anglu?
tai jau zinok ismokau pagrindinius skaicius hehe ;D zinau kad 34 yra o 44 yra ;D o 41 yra :? o 001 yra zdz, nesu toks jau prastas shifruotojas zinok ;D
susitvarkei savo anglu?
juo pasidariau literatura ir akademini dabar reik akademiniui perskaityt antra karta ir pasiziuret ar logika nedingo niekur ;D bet neber sveikatos tam padaryt ;D
tai jau zinok ismokau pagrindinius skaicius hehe ;D zinau kad 34 yra o 44 yra ;D o 41 yra :? o 001 yra zdz, nesu toks jau prastas shifruotojas zinok ;D
nagi pastebejau jau ir seniau
bet vis tiek tai ne tas pat kaip matyt ikonas :PP
Diana, 17 parašė:susitvarkei savo anglu?
juo pasidariau literatura ir akademini dabar reik akademiniui perskaityt antra karta ir pasiziuret ar logika nedingo niekur ;D bet neber sveikatos tam padaryt ;D
o tau cia butinai rytojui reik ta padaryt? ar negalima nutysint?
niu o ką padarysi vis gereu nei nieko žinok ;D gereu suprast skaitliavas nei išviso nekirst ką tai reiškia. O vat keisčiausia kad neturiu nė žaliausio supratimo kodėl pas mane čia yra taip dabar...
Auris, 19 parašė:Diana, 17 parašė:susitvarkei savo anglu?
tai vat kad pas mane neįmanoma tysinti kažką čia... nes jeigu nepristatai darbų laiku, tai žymi kaip 0 ir neleidžia vėliau atsiskaityti todėl joa reik rytoj ir ne vėliau
niu o ką padarysi vis gereu nei nieko žinok ;D gereu suprast skaitliavas nei išviso nekirst ką tai reiškia. O vat keisčiausia kad neturiu nė žaliausio supratimo kodėl pas mane čia yra taip dabar...
mhm.. ar nebus toks pat kvailas dalykas kaip ir man su atavarais... ;D
Diana, 17 parašė:Auris, 19 parašė:Diana, 17 parašė:susitvarkei savo anglu?
tai vat kad pas mane neįmanoma tysinti kažką čia... nes jeigu nepristatai darbų laiku, tai žymi kaip 0 ir neleidžia vėliau atsiskaityti todėl joa reik rytoj ir ne vėliau
jei labai jegu neturi, tai teks nest toki, koks yra... bet gal biski atsiputus nuo mokslu, atsiras ir energijos?.. :? net jei tektu ir panaktinet...
beja, rodos taip ir nepasakei barake ar bute gyveni (ir ar su tevais)?
nia man tas daiktz nepadeda... :? Čia kažkaip visiškai ne su tuo susiję, o su kažkuo kitu, galbūt mano firewallu bet kiek viską knisau ir junginėjau, niekas nesikeičia...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 187 188 189 190 191 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~