3761

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 17 parašė:

big_smile ne nu jei viel del foto pyksciau, tai buciau kvaile wink

joa butum penkiamete ozka ;D

>>kur visi dinge :?

3762

nezinau... gal filmus ziuri... maudosi ar mokosi... :? tu turi skype kai kuriuos, tai primink apie mus, jei jie online big_smile (ta prasme pamajakink ;D )

3763

as  tk viena turiu Danguolyte :-)

as irgi eisiu nes  maudynes lb prasmingas uzsiemimas big_smile

3764

hm... gal Danguolytes ir nereiktu trugdyt, nes ji ir taip daug cia atbuna big_smile nors bendrai gal... ;D

3765

na as lekiu griziu po 12 arba 12 arba truputi anksciau big_smile

3766

nu tai labanakt, nes iki to laiko as jau ir lovytej atsidursiu wink

3767

labos nakteles wink

3768

smile niu o vat man tu sypseneliu kaip nerodo taip ir nerodo... tuos tik skaiciukus rodo levus :::045... nors anksciau tai rode, o dabar neberodo ;/

3769

idomu kur problemos cia :? jauciu kaip nervai eina.. o gal jau susitaikei su tokiu likimu vien skaicius matyt? big_smile

3770

susitvarkei savo anglu? big_smile

3771

tai jau zinok ismokau pagrindinius skaicius hehe ;D zinau kad 34 yra big_smile o 44 yra ;D o 41 yra :? o 001 yra smile zdz, nesu toks jau prastas shifruotojas zinok ;D

3772

Diana, 17 parašė:

juo pasidariau literatura ir akademini smile dabar reik akademiniui perskaityt antra karta ir pasiziuret ar logika nedingo niekur ;D bet neber sveikatos tam padaryt ;D

3773

Auris, 19 parašė:

tai jau zinok ismokau pagrindinius skaicius hehe ;D zinau kad 34 yra big_smile o 44 yra ;D o 41 yra :? o 001 yra smile zdz, nesu toks jau prastas shifruotojas zinok ;D

nagi pastebejau jau ir seniau wink

3774

bet vis tiek tai ne tas pat kaip matyt ikonas :PP

3775

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

juo pasidariau literatura ir akademini smile dabar reik akademiniui perskaityt antra karta ir pasiziuret ar logika nedingo niekur ;D bet neber sveikatos tam padaryt ;D

o tau cia butinai rytojui reik ta padaryt? ar negalima nutysint? smile

3776

niu o ką padarysi big_smile vis gereu nei nieko žinok ;D gereu suprast skaitliavas nei išviso nekirst ką tai reiškia. O vat keisčiausia kad neturiu nė žaliausio supratimo kodėl pas mane čia yra taip dabar...

3777

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

tai vat kad pas mane neįmanoma tysinti kažką čia... nes jeigu nepristatai darbų laiku, tai žymi kaip 0 ir neleidžia vėliau atsiskaityti smile todėl joa reik rytoj ir ne vėliau sad

3778

Auris, 19 parašė:

niu o ką padarysi big_smile vis gereu nei nieko žinok ;D gereu suprast skaitliavas nei išviso nekirst ką tai reiškia. O vat keisčiausia kad neturiu nė žaliausio supratimo kodėl pas mane čia yra taip dabar...

mhm.. ar nebus toks pat kvailas dalykas kaip ir man su atavarais... ;D

3779

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

tai vat kad pas mane neįmanoma tysinti kažką čia... nes jeigu nepristatai darbų laiku, tai žymi kaip 0 ir neleidžia vėliau atsiskaityti smile todėl joa reik rytoj ir ne vėliau sad

jei labai jegu neturi, tai teks nest toki, koks yra... bet gal biski atsiputus nuo mokslu, atsiras ir energijos?.. :? net jei tektu ir panaktinet...
beja, rodos taip ir nepasakei barake ar bute gyveni (ir ar su tevais)? smile

3780

nia man tas daiktz nepadeda... :? Čia kažkaip visiškai ne su tuo susiję, o su kažkuo kitu, galbūt mano firewallu bet kiek viską knisau ir junginėjau, niekas nesikeičia... smile